Może lepiej zadzwoń, pewnie forum nie czyta :)
Może lepiej zadzwoń, pewnie forum nie czyta :)
Pewne to są tylko podatki. Bo kto wierzy, będzie żył wiecznie.
Pewne to są tylko podatki. Bo kto wierzy, będzie żył wiecznie.
Nie mam nic przeciwko, ale najpierw pójdę spać.Mam nadzieję ,że pit mi się nie przyśni :) Dobranoc :)
Nie mam nic przeciwko, ale najpierw pójdę spać.Mam nadzieję ,że pit mi się nie przyśni :) Dobranoc :)
Sam Pit to nic ,gorzej jak z VAT-em ,to już koszmar :-)
Ja nie wiem Ivanilko, w epoce gender taka nietolerancyjna jesteś :)
Idę lulu, oczy mam na zapałki , dobranoc.
Paolo, tutaj zupelnie nie ma dbania o higiene. Ja babke myje ciagle myjka przy zlewie kuchennym a szalona corka kapie sie caly czas w zimnej wodzie pod prysznicem , ewentualnie w oczku ogrodowym razem z zabami. Chodzi zawsze w spodniach z nogami o ksztalcie formowanym na wieeelkiej beczce. te spodnie sama powiedziala, ze maja juz 15 lat. Wygladaja juz jak sitko z dlugimi wlosami na udach od jazdy na rowerze. Jej tyrpniety przyjaciel tez emerytowanay nauczyciel, caly czas zasuwa w tramkach prawie bez podeszw z palcami wydartymi na wierzchu. Jak oblal sobie spodnie emalia, to chodzil tak chyba z 7 miesiecy, az sie wykruszylo. Dodatek codzienny do stroju u wszystkich tutaj, to smurgle spadajace dookola, nawet do talerza. Normalnie obrzydzenia na poczatku dostawalam, teraz sie przyzwyczailam.Ile razy szyba w drzwiach na taras byla zasmarkana przez syna babci, bo ciagle kicha. Jeszcze troszke i uwolnie sie od tego wariactwa
Jasne,nie zatrzymuję cię Tinóś,niech ci się warszawska tęcza przyśni :-)
Udzielam się w naszym zawodzie prawie 6 lat, zaszczycając swoją pomocą ludność miast i wsi, i prawie nigdy nie spotkałam brudnych Niemców! Nie mówiąc o tym, aby byli niestarannie ubrani! W Dusseldorfie widziałam mnóstwo starszych pan w super ubrankach i pięknym makijażu wychodzących na zwykłe zakupy do supermarketu. Nawet bezdomni na ulicach nie śmierdzą tak przeraźliwie, jak często ma to miejsce w Polsce.:kapiel:
Czy ja naprawdę pracuję w Niemczech? Bo zaczynam mieć po Waszych wpisach wątpliwości.. .
Udzielam się w naszym zawodzie prawie 6 lat, zaszczycając swoją pomocą ludność miast i wsi, i prawie nigdy nie spotkałam brudnych Niemców! Nie mówiąc o tym, aby byli niestarannie ubrani! W Dusseldorfie widziałam mnóstwo starszych pan w super ubrankach i pięknym makijażu wychodzących na zwykłe zakupy do supermarketu. Nawet bezdomni na ulicach nie śmierdzą tak przeraźliwie, jak często ma to miejsce w Polsce.:kapiel:
Czy ja naprawdę pracuję w Niemczech? Bo zaczynam mieć po Waszych wpisach wątpliwości.. .