01 maja 2016 15:33 / 2 osobom podoba się ten post
Katarzyna89macie calkowita racje wlasnie poszlam i powiedziałam corce ze nie jestem tu chętnie i zjezdzam z tad napisałam maila do firmy mam nadzieje ze zjade z tad jak najszybciej sztella taka musisz zrobić sniadanie dla corki i podopiecznej poscielic jej lozko wysprzatac jej pokoj otworzyć jej okna zrobić jej kawe wszystko jej podac szorować podłogi ukladac jej buty wczoraj babka miała urodziny poszlam o 22 aby zrobić babke do spania a tu patrze kongo do sprzątania trochę jej zrobiłam ogarnelam ale tak o 22.30 mowie ze jestem spiaca i ide spac ponieważ podopieczna chciała z corka jeszcze pogadać wiec se mysle i mowie jej ze jutro to zrobie jak na mnie się spojrzała i mowi dobranoc tak wrednie ona tutaj traktuje mnie nie jako opiekunke nawet nie jak sluzoca bo do służących więcej szacunku jest tylko jak za nikogo acha jeszcze musiałam corce majtki bieliznę zkladac ukladac w szafie czy to jest normalne jestem mloda i jezdze już długo miałam rozne dziwne sztelle ale szrzerze mowiac nigdy na taka glupia nienormalna rodzine nie trafiłam przepraszam ale musiałam się wygadać po lzy mi leca już z oczu.
Kasiu, nie płacz, szkoda Twoich łez. Faktycznie jesteś młoda, niewiele młodsza od mojego syna, ale nikt nie ma prawa traktować Cię w ten sposób. Odważ się i zrób porządek. Na pewno nie możesz tam zostać, ale powiedz wszystko w firmie i uciekaj, uciekaj jak najszybciej, bo ta umysłowo chora kobieta Cię zajedzie i zwątpisz w swoją wartość, a to jest bardzo niedobre, bardzo.
Może pocieszy Cię to, że ja też mam aktualnie jazdy na mojej szteli. Jestem tu 5 lat, babka była aniołem, teraz jej się w głowie pomieszało, a synek, ktory to spędza z mamusią pół godziny tygodniowo, zrobił mi taki wykład, ze mnie wbiło w fotel. Babcia kłamie, manipuluje faktami i mnie oczernia.Jestem więc juz spakowana i jutro się rozstrzygnie, czy zostanę do konca tego turnusu, czy zjezdzam najszybciej jak będzie to możliwe. Jedno jest pewne. Nie wrócę tu za cholerę jasną. Never. Mam może troszkę inną sytuację, bo mam umowę z nimi bezpośrednio, ale każdą umowę mozna wypowiedzieć i jesli tylko taka będzie ich wola, za 7 dni mnie tu nie ma, a jak trzeba będzie to nawet sofort!!!!! Walizki spakowane!