Na wyjeździe #32

01 maja 2016 07:45 / 1 osobie podoba się ten post
Dzieki kochane ,no nic trzeba cierpliwie czekac ...
01 maja 2016 07:45 / 2 osobom podoba się ten post
U mnie też szybko w poniedziałek popołudniu wysłany w czwartek rano już był priorytet :)
01 maja 2016 07:50
Sa tez rekordy........ja na priorytet czekalam 10 dni,,ale doszedl a bylo i 3 dni wiec trudno wyczuc...ale zawsze dochodzily
01 maja 2016 07:53
Dorka

Kochani pyt z innej beczki ile mniej wiecej idzie list z Pl do De ?:slodki krolik:

Potrafi i około 10 dni.Ja sobie to tłumaczę tym ,gdzie ten list ma dojść i skąd wysłany.Rozdzielnie listów w Polsce na zagranicę chyba są w większych miastach ,okręgach.I najpierw list z maleńkiej ajencji musi dojść do urzędu z sortownią,a potem do rozdzielni na zagranicę.To mówiła mi moją siostrą naczelnik poczty polskiej w gminnym urzędzie.
01 maja 2016 08:06
Dorka

Kochani pyt z innej beczki ile mniej wiecej idzie list z Pl do De ?:slodki krolik:

A to różnie. Od dwóch dni(nadany rano w dużym mieście) do 8-10 dni w okresie ogólnie mówiąc świątecznym, BN, Wielkanoc czy nasze długie weekendy.
01 maja 2016 08:29 / 2 osobom podoba się ten post
Od poniedzialku zaczyna sie u mnie bardzo pracowity i stresujacy tydzien.Moja Pdp w srode ma urodziny.Tak wiec pierwszy raz bede przygotowywac wszystko od a do z.Cale szczescie,ze syn babci bedzie m pomagal bo nie wiem czy dalabym sobie rade bo to moja pierwsza taka impreza na wyjezdzie.Jak to bedzie zdam relacje juz po wszystkim.A teraz ide na sniadanie.
01 maja 2016 08:40
Dorka maszeruj do regulaminu!
01 maja 2016 08:56 / 1 osobie podoba się ten post
Pomoc forum1

Dorka maszeruj do regulaminu!

Witam Modi 1 maja z zapytaniem. Co mam poczynić aby zdjęcia wstawić. Informatyk na urlopie??? pozdrawiam i miłego świętowania
01 maja 2016 09:14 / 7 osobom podoba się ten post

Póki co można wrzucać jedynie poprzez linki z sieci. A co do informatyka, to nie będę się wypowiadał...

01 maja 2016 09:21 / 1 osobie podoba się ten post
Pomoc forum1

Póki co można wrzucać jedynie poprzez linki z sieci. A co do informatyka, to nie będę się wypowiadał...

Ja też nie....
01 maja 2016 09:30
Ona_Lisa

Po obiedzie b edzie zmienniczka, :-)
Dziękuję Tina, napiszę już z domu :-)

Szczęsliwej drogi, trzym się- sniadanko zjedz :)
01 maja 2016 10:04 / 2 osobom podoba się ten post
michasia

:aniolki:Witam Modi 1 maja z zapytaniem. Co mam poczynić aby zdjęcia wstawić. Informatyk na urlopie??? pozdrawiam i miłego świętowania

Michasia wstawiaj przez "Zapodaj......... " starą metodą . Pewnie ciast napiekłas  
01 maja 2016 11:10
michasia

:aniolki:Witam Modi 1 maja z zapytaniem. Co mam poczynić aby zdjęcia wstawić. Informatyk na urlopie??? pozdrawiam i miłego świętowania

Ja wstawiam przez     http://www.ifotos.pl/   Jak już wstawisz zdjęcie to wybierz link "zapodaj na forum" czy jakos tak, skopiuj i wklej do swojego posta.   
.
01 maja 2016 11:16 / 8 osobom podoba się ten post
Hej właśnie wróciłam z wirtualnej podróży do Malborka ! Byłam za pośrednictwem Skypa na targu staroci koło Zamku i zakupiłam śliczny stary młynek do kawy i extra gliniak na smalczyk !!!
Cuda cudeńka tam były ale pierwszy raz targowałam się przez Skypa i świetnie i śmiesznie było !!!
01 maja 2016 13:18
Mycha

Ja wstawiam przez     http://www.ifotos.pl/   Jak już wstawisz zdjęcie to wybierz link "zapodaj na forum" czy jakos tak, skopiuj i wklej do swojego posta.   
.

Nie wiem, wstwiłam zdjecia i nie wiem gdzie dalej??