Na wyjeździe #32

01 maja 2016 17:21 / 3 osobom podoba się ten post
No doczytałam sobie mniej więcej o co poszło.
Nie można się posługiwać wyjętym z kontekstu Iggi kawałkiem tekstu. To nie ten wydźwięk. To manipulowanie tekstem w jakimś tam celu.
Andrejka ja wiem, że forum jedzie w dół po ślizgawce ale wracaj. Wracaj albo jak wolisz Byłaś tutaj jak jeszcze innym opiekunkom się o forum nie śniło. Byłaś i zostań. Nie wygłupiaj się proszę.
01 maja 2016 17:28 / 3 osobom podoba się ten post
Był post w którym mlekovoll40 cytowała Igge, wyrywkowo ale zniknął. Skoro nie ma, to nie ma tematu. Szkoda że go nie cytowałam.
01 maja 2016 17:31
Mycha

No doczytałam sobie mniej więcej o co poszło.
Nie można się posługiwać wyjętym z kontekstu Iggi kawałkiem tekstu. To nie ten wydźwięk. To manipulowanie tekstem w jakimś tam celu.
Andrejka ja wiem, że forum jedzie w dół po ślizgawce ale wracaj. Wracaj :bije2: albo jak wolisz :modlitwa: Byłaś tutaj jak jeszcze innym opiekunkom się o forum nie śniło. Byłaś i zostań. Nie wygłupiaj się proszę.

Kazdy czyta tak jak potrafi. Ja odczytałam w liczbie mnogiej więc tyczy to wielu osob.Mozna posługiwać sie insynuacjami , sugerować , kłamać ? Trzeba być samemu w porzadku ,żeby komuś coś wciskać .
01 maja 2016 17:37 / 15 osobom podoba się ten post
Mycha

Ale dlaczego ??? Nie lubi nas czy co ??? Kto jej ziazia zrobił ??  

No usunęła ale ja ją znajdę  a kto jej  co zrobił jest tylko jedna osoba która jak tylko sie pojawia to mnie samej odechciewa się forum i wielu innym osobą gdzie nie wejdę białe jest mąci kłamie kit wciska i szuka ofiary już raz mi zaszła za skórę oj zaszła pamietam i będe pamiętać byla taka cisza spokój ale gdzie tam nie wytrzymała musiała wejśc ona bliźniak ale ja tez tylko ja ten dobry a ona zły i choćby sie tydzień w święconej wodzie kąpała to diabeł w niej tkwi bliscy nawet nie wytrzymują i wysyłaja na zesłania i ciesza się wolnością ciesza i skakają a ona gdzies wyżyć się musi komus przysrać to taki już typ człowieka oj ciężkie życie ma człowiek i te jej cudowny zeszycik notesik z pewnością mnie tez dzis tam zapiszę i dostane minus ale mam ją gdzieś zawsze mi szkoda chorych osób
01 maja 2016 17:45 / 6 osobom podoba się ten post
takaja

No usunęła ale ja ją znajdę  :bije2: a kto jej  co zrobił jest tylko jedna osoba która jak tylko sie pojawia to mnie samej odechciewa się forum i wielu innym osobą gdzie nie wejdę białe jest mąci kłamie kit wciska i szuka ofiary już raz mi zaszła za skórę oj zaszła pamietam i będe pamiętać byla taka cisza spokój ale gdzie tam nie wytrzymała musiała wejśc ona bliźniak ale ja tez tylko ja ten dobry a ona zły i choćby sie tydzień w święconej wodzie kąpała to diabeł w niej tkwi bliscy nawet nie wytrzymują i wysyłaja na zesłania i ciesza się wolnością ciesza i skakają a ona gdzies wyżyć się musi komus przysrać to taki już typ człowieka oj ciężkie życie ma człowiek i te jej cudowny zeszycik notesik z pewnością mnie tez dzis tam zapiszę i dostane minus ale mam ją gdzieś zawsze mi szkoda chorych osób

Popieram Cie w pelni
i to co piszesz to racja  ja nie wiem dokladnie od lat o co chodzi ,ale same posty mowia za siebie:dokucza:
01 maja 2016 17:48 / 7 osobom podoba się ten post
Za ta osoba przemawia nieszczerosc i chec pokazania swojego ja i wyzszosci,nie lubie tego ,lubie prawde chocby miala czasem bolec tak samo w zyciu z rodzina i mezem moze dlatego ze nauczylam ich mowienia prawdy jest nam wszystkim lepiej i lzej zyc od falszywych osob od razu sie usuwam
01 maja 2016 17:54 / 7 osobom podoba się ten post
Wiadomo każdy ma swoje zdanie i szanuję ale jej pewność siebie bije z daleka wampir energetyczny wszystko wiedząca najcudowniejsza naj naj jak Modi dalej będzie przymykał oko forum zginie
01 maja 2016 17:57 / 3 osobom podoba się ten post
takaja

Wiadomo każdy ma swoje zdanie i szanuję ale jej pewność siebie bije z daleka wampir energetyczny wszystko wiedząca najcudowniejsza naj naj jak Modi dalej będzie przymykał oko forum zginie

Kochana my sie nien rozumiemy ja jestem po Twoje i Andrei stronie choc nie znam genezy dla mnie liczy sie w zyciu cieplo serdecznosc prawdomownosc  a nie chec wielkosci  zdobycia za wszelka cene
01 maja 2016 18:00 / 3 osobom podoba się ten post
takaja

i dokldnie ludzi wszystko wiedzacych i robiacych naj anja naj  nie am  NIE MA   kazdy ma cvos ..... dlatego czasem boje sie na jaKA to wszechwiedzaca i najlapüiej robiaca i dogadzajaca n ie trafie (chodzi o zmienniczke) kazda nas nie chce zle  i kazda pracuje inaczej z wylaczeniem odchylkow od normy
01 maja 2016 18:01 / 1 osobie podoba się ten post
Dorka

Kochana my sie nien rozumiemy ja jestem po Twoje i Andrei stronie choc nie znam genezy dla mnie liczy sie w zyciu cieplo serdecznosc prawdomownosc  a nie chec wielkosci  zdobycia za wszelka cene

Wiem wiem
01 maja 2016 18:13
Jestem ciekawa kiedy zjade z tad co zrobi firma i na kiedy mi zarezerwują bilet nie wiem czy już się pakowac i swoje rzeczy wyprać a wolalabym to wiedzieć żeby być ogarnieta na wyjazd bo tak wszystko w pospiechu robic tez nie można ale nigdy nie jade już na Munster o nie! zla jestem ze szok
01 maja 2016 18:22 / 1 osobie podoba się ten post
Katarzyna89

Jestem ciekawa kiedy zjade z tad co zrobi firma i na kiedy mi zarezerwują bilet nie wiem czy już się pakowac i swoje rzeczy wyprać a wolalabym to wiedzieć żeby być ogarnieta na wyjazd bo tak wszystko w pospiechu robic tez nie można ale nigdy nie jade już na Munster o nie! zla jestem ze szok

kochana Ty sama  jutro od rana dzwon i nalegaj na odp nie jestes zabawka oklamali czy zle trafilas to niech teraz szybko dzaialaja zdecydowanie mow ze tu nie zostaniesz i oczekujesz szybkiej reakcji z ich st4rony od tego sa to ich praca
01 maja 2016 18:29
Dorka

kochana Ty sama  jutro od rana dzwon i nalegaj na odp nie jestes zabawka oklamali czy zle trafilas to niech teraz szybko dzaialaja zdecydowanie mow ze tu nie zostaniesz i oczekujesz szybkiej reakcji z ich st4rony od tego sa to ich praca :prosze o cisze:

juz napisalam maila do firmy z stacjonarnego tel nie moge dzwonic mam nadzieje ze jutro juz wyjade
01 maja 2016 18:34 / 2 osobom podoba się ten post
Katarzyna89

juz napisalam maila do firmy z stacjonarnego tel nie moge dzwonic mam nadzieje ze jutro juz wyjade

Az tak optymistyczny to bym nie byl na twoim miejscu.Firma musi znalesc zastepstwo za ciebie i ten ktos bedzie musial sie zdecydowac,spakowac i dojechac.
Spokojnie tydzien zejdzie
01 maja 2016 18:34 / 1 osobie podoba się ten post
Katarzyna89

Napisz sms aby do ciebie zadzwonili od tego są