Az tak optymistyczny to bym nie byl na twoim miejscu.Firma musi znalesc zastepstwo za ciebie i ten ktos bedzie musial sie zdecydowac,spakowac i dojechac.
Spokojnie tydzien zejdzie
Az tak optymistyczny to bym nie byl na twoim miejscu.Firma musi znalesc zastepstwo za ciebie i ten ktos bedzie musial sie zdecydowac,spakowac i dojechac.
Spokojnie tydzien zejdzie
Napisz sms aby do ciebie zadzwonili od tego są
corka nie bedzie chciala abym sie spotkala z zmienniczka ona sie mnie pytala kiedy chce jechac mowie jej je ze jak najszybciej tu chodzi o miejsce w simbadzie bo ona nie bedzie mnie chciala widziec mam dzis juz od 14 wolne bylam 30 min temu zapytac sie czy cos jej pomoc dlatego zeby pozniej nie gadala ze moze nic nie robie dzis bo placi to ona mnie wyprosila wiec watpie zeby tak dlugo to trwalo moze zrobi przerwe tydzien
NA Twoim miejscu bym się spakowała i to sofort!
wlasnie tak zamierzam dzis bede sie pakowac tym bardziej ze corka tu mieszka i jej dom jest wiec zajmie sie mama przez pare dni
wlasnie tak zamierzam dzis bede sie pakowac tym bardziej ze corka tu mieszka i jej dom jest wiec zajmie sie mama przez pare dni
Kasiu mysle zeszybko zjedziesz ja yez zjezdzam ale2 tyg okres wypowiedzenia zlozylam mysle ze masz konkretna firme i zareaguja od razu
wszystko w mailu napisalam oni i tak zadzwonia bo Pani z firmy zna sytuacje mowilam juz jej jak dzwonila do mnie na poczatku mojego pobytu
Kasiu gdzie jesteś, bo moja znajoma ma jechać za tydzien na miejsce gdzie babcia mieszka z córką no i też trzeba wietrzyć, niby córka babci na Polkach się zawiodła.
Jestem tu pierwsza opiekunka jestem w Munster mialam dopiero za 2 tygodnie zjezdzac wiec to chyba nie mozliwe:-)
Jestem tu pierwsza opiekunka jestem w Munster mialam dopiero za 2 tygodnie zjezdzac wiec to chyba nie mozliwe:-)
a gdzie dokladnie jestes w Munster ?
a gdzie dokladnie jestes w Munster ?
Wolbecker Windmuhle
to jakies 15 km :)