Na wyjeździe #32

01 maja 2016 20:03 / 1 osobie podoba się ten post
Katarzyna89

a gdzie ty jestes? no nie daleko jestem i zaraz mnie nie bedzie:-)

ja juz tu koncze :) pare dni i do domu.:) jestem w Kindrerhaus :)
01 maja 2016 21:35
Katarzyna89

Ja zaraz zaczne tez pakowac walizki:)ja mialam tu byc do 18 Maja stwierdzilam ze moze dam rade jakos ale od wczoraj jak sie ta malpa zachowywala wg mnie to powiedziaalam sobie dzis tak w domu na mnie czekaja co jesc mam wszystko mam bylam tu 5 tygodni zarobione tez mam czy ja kogos zabilam ze musze sie tak meczyc przeciez mamy 21 wiek Hitlera juz nie ma wtracanie czy brak szacunku nie mozna tego tak nazwac bo tu jest gorzej o wiele tylko wspolczuje tutaj tej kobiecie co przyjedzie bo tez ucieknie zaloze sie Podopieczna jest nawet nawet fajna ale ta corka skoda slow nigdy nie spotkalaam sie takim czlowiekiem nigdy jestem w szoku raz tez zle trafilam w Munster ale tera jak na to patrze to naprawde tam bylo ciut lepiej a dlaczego dlatego ze corka miala do mnie szacunek hehehe.Podejrzewam ze do srody wyjade niewiem ale z zmienniczka sie nie spotkam na to ta corka nie pozwoi ale zostawie jej karteczke z kontaktem do mnie.I tez mysle dlatego ze jak ona tu mieszka zajmie sie matka sama przez pare dni ja jestem wytrzymala i staram sie byc ale wszystko ma swoje granice.

Biedna, trzymam kciuki, żebyś szybko zjechała. Może, jak następna opiekunka też ucieknie, to firma raczy coś z tym zrobić.
01 maja 2016 22:04 / 2 osobom podoba się ten post
Tak się mówi ,że pierwsza opiekunka niby ma dobrze ,bo sobie wszystko ustala .Nie zawsze ,bo czasem są nie reformowani ludzie i nie da się nic wprowadzić .Najgorzej jak maja podejście ,a płacę ,a ty rób,bo po to przyjechałaś.
Firma wtedy umywa ręce ,bo niby nowe miejsce i oni nie wiedzieli .
Skąd ja to wszystko znam.Nie ma reguły czy miejsce jest dobre ,czy nie .To tak jak wygrana w loterii.Każdy los wygrywa.Jeden ma śliczną nagrodę ,a drugi lizaka na pocieszenie .
01 maja 2016 22:04 / 9 osobom podoba się ten post
Tak się mówi ,że pierwsza opiekunka niby ma dobrze ,bo sobie wszystko ustala .Nie zawsze ,bo czasem są nie reformowani ludzie i nie da się nic wprowadzić .Najgorzej jak maja podejście ,a płacę ,a ty rób,bo po to przyjechałaś.
Skąd ja to wszystko znam.Nie ma reguły czy miejsce jest dobre ,czy nie .To tak jak wygrana w loterii.Każdy los wygrywa.Jeden ma śliczną nagrodę ,a drugi lizaka na pocieszenie .
01 maja 2016 22:06 / 4 osobom podoba się ten post
ivetta

Albo tylko patyk po lizaku:(A i to nie zawsze:(
01 maja 2016 22:30 / 2 osobom podoba się ten post
agrafka

Biedna, trzymam kciuki, żebyś szybko zjechała. Może, jak następna opiekunka też ucieknie, to firma raczy coś z tym zrobić.

Dam rade firma juz odpisala mi na maila jutro bede wiedziala co i jak nastepna opiekunka dokladnie niewierze ze ktos tu wytrzyma z ta corka a firma  moze juz nie bedzie tej sztelli miala ale kordynator nie zrezygnuje bo to kasa dla nich.W kazdym badz razie mnie juz tu nie bedzie tylko zal mi Podopiecznej bo ona fajna jest a corka to bez komentarza! Agrafka kiedys trafie dobrze to bede pisala dobre wiadomosci tylko wierze w to bo ciagle zle nie moze byc
01 maja 2016 22:37 / 2 osobom podoba się ten post
Katarzyna89

Dam rade firma juz odpisala mi na maila jutro bede wiedziala co i jak nastepna opiekunka dokladnie niewierze ze ktos tu wytrzyma z ta corka a firma  moze juz nie bedzie tej sztelli miala ale kordynator nie zrezygnuje bo to kasa dla nich.W kazdym badz razie mnie juz tu nie bedzie tylko zal mi Podopiecznej bo ona fajna jest a corka to bez komentarza! Agrafka kiedys trafie dobrze to bede pisala dobre wiadomosci tylko wierze w to bo ciagle zle nie moze byc:-)

Trafisz jeszcze na fajną rodzinę. Ze swojego doświadczenia, i innych dziewczyn, wiem, że są takie:). Trzymaj się cieplutko:**.
01 maja 2016 22:51
agrafka

Trafisz jeszcze na fajną rodzinę. Ze swojego doświadczenia, i innych dziewczyn, wiem, że są takie:). Trzymaj się cieplutko:**.

Dziekuje Agrafka
02 maja 2016 06:41 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Lisa wytrzymałaś w tym g...nie , Jesteś Wielka, ale już więcej nie sprawdzaj swojego charakteru na takich stellach,Życzę najlepszego i miłego powrotu do domku a tam zapomnisz o tych obsrancach. buziole.:-):spacer z psem:

Ha, ha, haa Michaśiu, to prawda. Dobrze napisałaś
Dziękuję kochana
02 maja 2016 06:43 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Ha, ha, haa Michaśiu, to prawda. Dobrze napisałaś
Dziękuję kochana:milosc1:

Wszystkiego dobrego
02 maja 2016 06:46
Dorka

Szerokiej i szczesliwej  drogi Lisa..::spacer z psem:.Uwazaj na takie agencje co maja zaklamane zlecenia ,badz kolejnym razem nadgorliwie wypytujaca sie o zlecenie,,pa:przytul aniola:

Dziękuję Dorka
02 maja 2016 07:11
agrafka

caly w ty<m ambaras zeby znalezc 3 w 1 rodzina i PDP i warunki i sklepy pod nosem 
02 maja 2016 07:22 / 1 osobie podoba się ten post
W czwartek, 5 maja jakieś święto i dzień wolny mój wizytator ma i przyjedzie i sklepy pozamykane.
W całych Niemczech to święto?
02 maja 2016 07:24 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

W czwartek, 5 maja jakieś święto i dzień wolny mój wizytator ma i przyjedzie i sklepy pozamykane.
W całych Niemczech to święto?

Tak Benitka, On Święto mają
02 maja 2016 07:27
Ona_Lisa

Dziękuję Dorka :aniolki:

a widzialas sie ze zmienniczka?