Na wyjeździe #32

28 lutego 2016 11:26 / 3 osobom podoba się ten post
Knorr

A gdybym był krogulcem, też byś chciała??

A gdybyś był krogulcem .......wtedy by śpiewała " drapaj mnie , drapaj , drapaj mnie i dziobaj "
28 lutego 2016 11:27 / 2 osobom podoba się ten post
Knorr

A gdybym był krogulcem, też byś chciała??

nie mogę preferencji publicznie zdradzac o matko, ale sie śmieję.  Tylko to nie ja leże , żeby nie było
28 lutego 2016 12:44
Jest tu nie daleko staw tam bardzo dużo ptactwa wodnego. Pójdę zobaczę co tam sie dzieje, czy wiosne juz czuja ptaki. Wczoraj widziałam zaloty szpaka , ale sie popisywał. Przyroda sie budzi z drzemki zimowej .
28 lutego 2016 13:33 / 8 osobom podoba się ten post
darekr

Wyobraźcie sobie, że pięćdziesiętnoletni gówniarz też potrafi być zakochany po same uszy

A weź sobie wyobraź że sobie wyobrażamy
Moje szczęście też ma do półwiecza tylko ciut ciut... I też zakochany - na szczęście dla mnie
Nadal takiego zakochania Wam życzę
28 lutego 2016 14:23 / 1 osobie podoba się ten post
Znowu zaliczyłam prawie 4 km na spacerze. Nie doceniałam apki, która liczy mi dystans, spalone kalorie, szybkość itepe itede, a to bardzo przydatna i fajna rzecz :)
Słońce świeci, ale wiajaaaaaaa , że mało łba nie urywa. I tak połowa nuuuuudnej niedzieli zaliczona :)
28 lutego 2016 14:45 / 4 osobom podoba się ten post
Lili

A weź sobie wyobraź że sobie wyobrażamy :-)
Moje szczęście też ma do półwiecza tylko ciut ciut... I też zakochany - na szczęście dla mnie :-)
Nadal takiego zakochania Wam życzę :-)

Zakochany -zakichany tam !....musi też takie " Rzeczy " umiesz mu robić , że ho , ho , ho albo jeszcze lepiej .....bez tych "Rzeczy " to aż tak zakochany pewnie by nie był
28 lutego 2016 15:04 / 2 osobom podoba się ten post
Byłby zakochany,ale miłością platoniczną.
Biedaczek
28 lutego 2016 15:23 / 3 osobom podoba się ten post
I tak sobie myślę że oprócz" Rzeczy" ;-) ci nasi faceci trochę i platonicznie też są zakochani.Gdyby nie,to czy czekaliby tak z uporem na nas długimi tygodniami?
A za czekanie nagroda się należy
28 lutego 2016 15:40 / 4 osobom podoba się ten post
Marta

Byłby zakochany,ale miłością platoniczną.
Biedaczek:-(

No znaczy , że co ? że jakieś pierogi , bigosy , rosołki gotować albo inne lody jakieś , czy jak ? .....Znam taką jedną co lubczykiem chłopa karmiła , ba nawet do sernika dokładała , podobno poskutkowało ..........mąż zabronił obiadów gotowania a sam w restauracjach zaczął jadać
28 lutego 2016 15:43 / 2 osobom podoba się ten post
Ojej,jakbym lubczyka potrzebowała( obojętne,dla siebie czy dla niego) to bym takiego chłopa rzuciła,nie ma to tamto....
28 lutego 2016 15:46 / 2 osobom podoba się ten post
Marta

Ojej,jakbym lubczyka potrzebowała( obojętne,dla siebie czy dla niego) to bym takiego chłopa rzuciła,nie ma to tamto....:-)

Czekaj , czekaj ....nie chwal dnia przed zachodem ......bo może być jak w ruskim cyrku " było i ni ma " albo jak w powiedzeniu o cielęciu " tak dobrze żarło a wzięło i zdechło "
28 lutego 2016 15:49 / 2 osobom podoba się ten post
Może tak być...więc póki co,cieszę się " Rzeczami" ,póki są
28 lutego 2016 19:11 / 2 osobom podoba się ten post
Marta

Może tak być...więc póki co,cieszę się " Rzeczami" ,póki są:-)

Marta, a Ty dlugo w pracy jeszcze? Bo moze czas juz zapoznac sie z "Rzecza"
28 lutego 2016 19:16
Dwa tygodnie,to nie długo??tzn dwa tyg tu jestem
28 lutego 2016 21:50 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

Dwa tygodnie,to nie długo??tzn dwa tyg tu jestem:-(

W nadchodzacym tygodniu nie moge. Musze o swoja i dziecia przyszlosc zadbac Ale w kolejnym postaram sie te kilka godzin wyczarowac