Kochana,ja od wczoraj spakowana:)Jeszcze tylko kosmetyki i parę drobiazgów-wypad 21.15:)
Kochana,ja od wczoraj spakowana:)Jeszcze tylko kosmetyki i parę drobiazgów-wypad 21.15:)
Kiedy tu przyjechałam w połowie stycznia przywiozłam śnieg a dziś to samo zrobiła zmienniczka:)Sypie od 15ej jak szalony-nie lubię takiej pogody na podróż:(Ale cieszę się powrotem.Zapach domowego rosołku poczułam przez telefon:):)Urlop -piękna rzecz:):):)
Czy ktoś z was miał do czynienia z tabletkami nasennymi Tavor???
https://portal.abczdrowie.pl/pytania/bezsennosc-po-zazyciu-leku-tavor poczytajciekae rzeczy
Mnie interesuje czy ktoś tutaj miał doczynienia z tym czymś? moja PDP to dostała na spanie i utknęłam co robić-wiem że to silny lek i przy większej dawce można zasnąć na wieki.
Mnie interesuje czy ktoś tutaj miał doczynienia z tym czymś? moja PDP to dostała na spanie i utknęłam co robić-wiem że to silny lek i przy większej dawce można zasnąć na wieki.
Ja sie "wyprztykam" tu bez reszty a w domu bedę jak mimoza. Qrcze co jest ze mna nie tak , tak mam. Przed wyjazdem przez kilka dni jestem tak podeksytowana , że fruwam. W miejscu nie moge usiedzieć. Ciągle czegoś szukam , piorę , prasuje ,układ , pakuje zeby po chwili przepakować. Tyle razy juz to przerabiałam i nie moge zapanować. Juz mam wszystko w głowie ułozone co w domu zrobię przez te 2 i1/2 dnia. Nie ma u mnie chyba , że..... :-) Muszę to zrobić. A jest tego troche. Pierwsze w piatek to(musze zdąrzyć) US. A potem to juz moje osobiste plany. Kazimierza muszę zaliczyć, bo to 4 marca . Matko , dlaczego ja nie moge sobie czegos odłozyc na jutro . Cierpie z tym moim charakterem a jak juz wszystko uda mi sie zrobić ..............to potem analizuje i dochodze do wniosku , że mogłam zrobic lepiej , sprawniej . Niech to koń kopnie :-)
Ja bym zaczela od zaliczenia Kazimierza.
Czy ktoś z was miał do czynienia z tabletkami nasennymi Tavor???
Trzymać się określonej dawki, a nie kombinować że im więcej połknę, tym lepiej. Każdy lek ma skutki uboczne i trzeba się z nimi liczyć.
Ja bym zaczela od zaliczenia Kazimierza.