Czy ktoś wie, dlaczego w kuchennym zlewie nie można myć rąk mydłem w płynie? W tym samym zlewie można myć gary płynem do naczyń. Na serio pytam, bo może nie można a ja głupia nie wiem czemu.
Czy ktoś wie, dlaczego w kuchennym zlewie nie można myć rąk mydłem w płynie? W tym samym zlewie można myć gary płynem do naczyń. Na serio pytam, bo może nie można a ja głupia nie wiem czemu.
No moja babcia twierdzi ze nie można, ale nie umie powiedzieć dlaczego. Wymyśliła ze zlew jest do warzyw. No ale garnki każe myć w tym zlewie i płynu do naczyń używać tez każe. No to jej mowię, że skoro płyn można to mydło chyba tez. Przecież łagodniejsze jest. Nie. Płyn tak, ale mydło nie.
Dopuszczam jednak możliwość, że mydła nie wolno z jakiegoś względu. Dlatego pytam Was:)
Nie ciągnij tego dalej :-) bo mnie bierze na :blee: :lol2:
Nie tylko u Niemców.Widziałaś w PL chłopa co łapki myje przed sikaniem??????Hi hi hi.
A kto to znowu wymyślił ?