No moja babcia. Ale mydło w końcu kupiłyśmy.
No moja babcia. Ale mydło w końcu kupiłyśmy.
Odkryłam, że na babcię działa mówienie, że w innych niemieckich domach też tak robią. Jakbym powiedziała, że ja tak u siebie w domu robię, to by na pewno nie zadziałało.
A z innej beczki - dostała dzisiaj czopki z estrogenem od ginekologa i się boi, że będzie dzika po ich zażyciu:)
Odkryłam, że na babcię działa mówienie, że w innych niemieckich domach też tak robią. Jakbym powiedziała, że ja tak u siebie w domu robię, to by na pewno nie zadziałało.
A z innej beczki - dostała dzisiaj czopki z estrogenem od ginekologa i się boi, że będzie dzika po ich zażyciu:)
Sama do siebie się śmieję:)Gdyż:po pierwsze przeczytałam z ESTRAGONEM i myślę-ziołowe???????A po drugie to Ty się lepiej Wichurka na noc pozamykaj bo wiesz,jak PDP dzikość ogarnie, to wszystko co się rusza naruszyć dziko gotowa:):):):)
Mam nadzieję ,że nie dostanie babka żadnych głupich myśli.
Po takim czopku moze zerwac Tobie majtki zebami...
Chyba zna z autopsji ;)))
Nie straszę oczywiście :)
Nie no - babcia to dama i do wszystkiego ma odpowiednich ludzi. Jakby co, to przyszykuję sobie może numer do agencji:)
Noo:) Jak jeszcze sobie przypomnę te niedawne opowieści wibratorowe...
Nie ma głupich - dzisiaj się zamykam i z fona wyjmuję baterie!
:)