Na wyjeździe #32

06 kwietnia 2016 18:49 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra2

No moja babcia. Ale mydło w końcu kupiłyśmy. 

Dziwię  się ,że  broni  używania mydła w płynie do mycia rąk w kuchni,a ile Niemców myje naczynia   w zlewie  w  płynie do mycia naczyń i  nie płucze tych naczyń po umyciu. Oni to mają jakieś   dziwne nawyki.
06 kwietnia 2016 18:53 / 5 osobom podoba się ten post
Odkryłam, że na babcię działa mówienie, że w innych niemieckich domach też tak robią. Jakbym powiedziała, że ja tak u siebie w domu robię, to by na pewno nie zadziałało.

A z innej beczki - dostała dzisiaj czopki z estrogenem od ginekologa i się boi, że będzie dzika po ich zażyciu:)
06 kwietnia 2016 19:53 / 5 osobom podoba się ten post
wichurra2

Odkryłam, że na babcię działa mówienie, że w innych niemieckich domach też tak robią. Jakbym powiedziała, że ja tak u siebie w domu robię, to by na pewno nie zadziałało.

A z innej beczki - dostała dzisiaj czopki z estrogenem od ginekologa i się boi, że będzie dzika po ich zażyciu:)

Sama do siebie się śmieję:)Gdyż:po pierwsze przeczytałam z ESTRAGONEM i myślę-ziołowe???????A po drugie to Ty się lepiej Wichurka na noc pozamykaj bo wiesz,jak PDP dzikość ogarnie, to wszystko co się rusza naruszyć dziko gotowa:):):):)
06 kwietnia 2016 20:24 / 3 osobom podoba się ten post
wichurra2

Mam nadzieję ,że  nie dostanie  babka żadnych głupich myśli.
06 kwietnia 2016 20:38 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Sama do siebie się śmieję:)Gdyż:po pierwsze przeczytałam z ESTRAGONEM i myślę-ziołowe???????A po drugie to Ty się lepiej Wichurka na noc pozamykaj bo wiesz,jak PDP dzikość ogarnie, to wszystko co się rusza naruszyć dziko gotowa:):):):)

Noo:) Jak jeszcze sobie przypomnę te niedawne opowieści wibratorowe...
Nie ma głupich - dzisiaj się zamykam i z fona wyjmuję baterie!
:)
06 kwietnia 2016 20:39 / 2 osobom podoba się ten post
doda

Mam nadzieję ,że  nie dostanie  babka żadnych głupich myśli.

Po takim czopku moze zerwac Tobie majtki zebami...
06 kwietnia 2016 20:40 / 1 osobie podoba się ten post
Wichurko ,ale dostałaś stracha uważaj jak babka wpadnie do ciebie z wibratorem.
06 kwietnia 2016 20:43 / 1 osobie podoba się ten post
Ale emocje...
06 kwietnia 2016 20:49 / 6 osobom podoba się ten post
espana69

Po takim czopku moze zerwac Tobie majtki zebami...

Jak nie zapomni ich włożyć- babcia zębów oczywiście :)
06 kwietnia 2016 20:50
wichurra2

Chyba zna z autopsji ;)))
Nie straszę oczywiście :)
06 kwietnia 2016 20:52 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Chyba zna z autopsji ;)))
Nie straszę oczywiście :)

Nie no - babcia to dama i do wszystkiego ma odpowiednich ludzi. Jakby co, to przyszykuję sobie może numer do agencji:)
06 kwietnia 2016 20:54 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra2

Nie no - babcia to dama i do wszystkiego ma odpowiednich ludzi. Jakby co, to przyszykuję sobie może numer do agencji:)

A już myślałam, że homobabcia Tobie się trafiła, jak mnie kiedyś :) Chociaż moja to była raczej bi :)
06 kwietnia 2016 21:08 / 4 osobom podoba się ten post
To kartka, czyta :)
06 kwietnia 2016 21:21 / 8 osobom podoba się ten post
wichurra2

Noo:) Jak jeszcze sobie przypomnę te niedawne opowieści wibratorowe...
Nie ma głupich - dzisiaj się zamykam i z fona wyjmuję baterie!
:)

To takie same baterie są do wibratora ? poszukaj Wichurrka , może znajdziesz jakieś zapasowe co tak będziesz przekładała w te i z powrotem ? w końcu Ci się szybko wyczerpią i w najważniejszym momencie wysiądą
08 kwietnia 2016 15:05 / 2 osobom podoba się ten post
Byłam dzisiaj na zakupach z córką Pdp.Jak zwykle bez problemu załadowałam cały wóz :)Po wszystkim powiedziała:a chodź ,jeszcze kawę wypijemy.I tak gadka-szmatka.Opowiedziałam jej o najnowszych projektach naszego rządu.Dowiedziałam się,że Niemki,w zależności od tego w którym regionie kraju mieszkają,jeżdżą do Holandii lub Czech bo w Niemczech aborcja też jest zakazana.Dozwolona tylko w przypadku stwierdzenia poważnego uszkodzenia płodu.
Ale co tu porównywać-ich świadczenia a polskie mają się jak wół do karety