Na wyjeździe #32

10 kwietnia 2016 18:38 / 1 osobie podoba się ten post
agamor

hyhy wróciłaś, achhhh.....

A żeby Cię ......patrzę a tu nowy wpis - Agamorek się do pamiętnika wpisał i znów przesunąc musiałam calutkiego posta Impali , żeby se przeczytać : cyt. " hyhy wróciłaś achhhh " 
10 kwietnia 2016 18:38
Agamorze miły-na chwile chyba-choć proszę chwilo trwaj.
Na Fb nie wchodzę,bo się nie otwiera.Z telefonu próbowałam-ale to nie na moje nerwy i paluszyska grube i sterane praca od niemowlectwa
10 kwietnia 2016 18:39
oooo nie ma cię na fb buuuuuu, a ja wysmarowałam wiadomość
10 kwietnia 2016 18:41 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A żeby Cię ......patrzę a tu nowy wpis - Agamorek się do pamiętnika wpisał :-) i znów przesunąc musiałam calutkiego posta Impali , żeby se przeczytać : cyt. " hyhy wróciłaś achhhh " :lol3:

ha ha ha 

10 kwietnia 2016 19:20 / 1 osobie podoba się ten post
Impala ja nie kupuję ciuchów czy garów w internecie. Należę do macantów, na oko nie da rady. Noo dwa razy w roku zgrzeszę ale wolę zakupy w realu.
Życz mi żebym wytrwała w swoim postanowieniu i jadła podobnie jak dziadek. Może nie dosłownie ale jednak. Nikt mnie nie zmusza do tego, to moja decyzja i chciałabym jak najdłużej przy niej zostać.
10 kwietnia 2016 19:59
No, to faktycznie, chyba tylko opieka paliatywna. Szkoda czlowieka, ale nie wierze, ze nagle ozdrowial i bez aparatury bedzie. Widzialam U. tylko raz "na zywo", ale z tego zdjecia za nic bym go nie poznala ...
10 kwietnia 2016 20:12
Ale w PL jakos trudno znalezc opieke paliatywna na jako takim poziomie. A szpitale potrzebuja miejsc dla tych, ktorych ew. mozna wyleczyc. To chyba ta roznica.
10 kwietnia 2016 20:57 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Impala ja nie kupuję ciuchów czy garów w internecie. Należę do macantów, na oko nie da rady. Noo dwa razy w roku zgrzeszę ale wolę zakupy w realu.
Życz mi żebym wytrwała w swoim postanowieniu i jadła podobnie jak dziadek. Może nie dosłownie ale jednak. Nikt mnie nie zmusza do tego, to moja decyzja i chciałabym jak najdłużej przy niej zostać.

Życzę z całego serca wytrwałości w postanowieniu.
Z doswiadczenia własnego wiem,że w przypadku braku zajec,nuda skłania do łamania takowych postanowien.
Mam nadzieję,żes mocniejsza ode mnie.
Daj znaka na koniec pobytu,co udało sie osiagnąc(u mnie to zawsze było 5 kg-ale mam ten feler,że jak widzę na wadze mniej,to natychmiast puszczaja mi hamulce i podjadam-i tak muszę zawsze od poczatku zaczynac)
11 kwietnia 2016 07:05
Wyciągam ;).
11 kwietnia 2016 09:03 / 4 osobom podoba się ten post
Impala

Życzę z całego serca wytrwałości w postanowieniu.
Z doswiadczenia własnego wiem,że w przypadku braku zajec,nuda skłania do łamania takowych postanowien.
Mam nadzieję,żes mocniejsza ode mnie.
Daj znaka na koniec pobytu,co udało sie osiagnąc(u mnie to zawsze było 5 kg-ale mam ten feler,że jak widzę na wadze mniej,to natychmiast puszczaja mi hamulce i podjadam-i tak muszę zawsze od poczatku zaczynac)

Wejdz na wage i pod zadnym pozorem nie patrz w dol...To dodaje spokoju a ujmuje stresu.Wiesz co to by bylo gdyby kazdy Polak przywozil z zagranicy 5 kg mniej..?
11 kwietnia 2016 09:08 / 6 osobom podoba się ten post
espana69

Wejdz na wage i pod zadnym pozorem nie patrz w dol...To dodaje spokoju a ujmuje stresu.Wiesz co to by bylo gdyby kazdy Polak przywozil z zagranicy 5 kg mniej..?

11 kwietnia 2016 09:47 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

O kurczę, ja też!!!!!!
Idę się zważyć.
11 kwietnia 2016 13:28 / 1 osobie podoba się ten post
Samo życie. Choroba może potargać człowieka na kawałki 
11 kwietnia 2016 18:20 / 2 osobom podoba się ten post
espana69

Wiem... Ważyła bym  44 kilo )))
13 kwietnia 2016 17:51 / 4 osobom podoba się ten post
Wczoraj wybrałam się do Volkwang Muzeum w Essen. Jeśli ktoś by tutaj zawitał zachęcam do odwiedzenia. Mają przepiękną kolekcję dzieł malarstwa XIX i XX-sto wiecznego z obrazami wielu znanych osobistości .Obrazy Moneta, Maneta, Sisleya, van Gogha, Picasso, Salvadore Dali, Bracq'a Renoira itd. Uczta dla ducha.