Na wyjeździe #32

15 kwietnia 2016 09:37
Niech lepiej kupi duże auto do zajeżdżenia. Bezpieczeństwo przede wszystkim!
15 kwietnia 2016 10:57
tina 100%

Pewnie jakieś złośliwe oprogramowanie typu adware. Można to złapać nieuważnie kilkając w jakąs reklamę, bądź ściągając coś. Przeskanuj antywirusem , no i adw cleanerem, powinno pomóc.Masz tu linka do programu ze strony producentahttp://adwcleaner.pl/adwcleaner/pobierz-program/

Tina,ja jestem ciemna jak tabaka e w rogu,jakim antywirusem mam przeskanować,juz cos tam przeskanowałam,pokazuje mi że wirusa nie ma a problem jest nadal,tylko na rejsie mogę pisać,na forum nie mogę pisać i Onetu też nie mogę przeglądać.
15 kwietnia 2016 11:04 / 1 osobie podoba się ten post
mamusia2

Tina,ja jestem ciemna jak tabaka e w rogu,jakim antywirusem mam przeskanować,juz cos tam przeskanowałam,pokazuje mi że wirusa nie ma a problem jest nadal,tylko na rejsie mogę pisać,na forum nie mogę pisać i Onetu też nie mogę przeglądać.

Adware zlapałaś, nie trza kilkać gdzie podpadnie :). Nawet jak instalowałas aplikacje do ogladania telewizji to cos się mogło przyczepić. Pobierz adwcleaner, postępuj tak jak program prowadzi i przeskanuj.
15 kwietnia 2016 11:08
tina 100%

Adware zlapałaś, nie trza kilkać gdzie podpadnie :). Nawet jak instalowałas aplikacje do ogladania telewizji to cos się mogło przyczepić. Pobierz adwcleaner, postępuj tak jak program prowadzi i przeskanuj.

Dziękuję.
15 kwietnia 2016 21:10 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea, ja 3 miesiące po otrzymaniu prawka jeździłam już po Niemczech. Nikogo nie staranowałam i nie zabiłam:). Myślę, że jak syn ma głowę na karku to nie masz powodów do obaw.

Aha, autko było spore i porządne:opel zafira.
15 kwietnia 2016 21:14 / 1 osobie podoba się ten post
marka nie ma tu nic do rzeczy, mała pojemność silnika po to by nie było zrywne, można kupić starsze auto ale żeby było sprawne,a nie rozklekotane, najważniejsze to dobre opony, hamulce, sprzęgło skrzynia biegów, akumulator i żeby z rury nie dymiło na kolorowo ;) 
a z marek to wiadomo że najpewniejsze są niemieckie
15 kwietnia 2016 21:36 / 1 osobie podoba się ten post
Też bym wolała żeby wprowadzili już te ruchome chodniki Sama bym miała wtedy prawo jazdy i o dzieci bym się nie martwiła Córka lubi depnąć i troche wyzywa za kólkiem innych od tumanów, a syn jeźdźi bardzo spokojnie, nikogo nie wyzywa, ale to jemy za przekroczenie prędkości zabrali prawko na pół roku - szczęśliwie odebrał 10. marca
15 kwietnia 2016 21:36 / 1 osobie podoba się ten post
Coś dla fanow FB

http://nt.interia.pl/internet/news-miedzynarodowe-oszustwo-na-facebooku-na-celowniku-rowniez-po,nId,2185512
15 kwietnia 2016 21:37 / 8 osobom podoba się ten post
U mnie zamieszanie od kilku dni niezłe.Okazało się bowiem,że moja zmienniczka nie wraca bo PDP postanowił zrezygnować z opiekunek w ogóle i radzić sobie sam.I sobie pewno jakiś czas poradzi bo jest fit na ciele i umyśle,jeździ autem,ma dziewczynę więc mu pewno brudem zarosnąć nie da,jest sprzątaczka,Opiekunka mu właściwie do gotowania potrzebna i żeby miał świadomość ,że nie jest w domu sam.Więc w związku z tymi decyzjami ja myślałam ,że będę musiała wcześniej zjechać co nie do końca po mej myśli,a tu nagle wczoraj rodzina wyskoczyła z propozycją,żebym została kilka dni dłużej....Po co to nie wiem,bo w te czy we wte nie gra roli,ale że kasiorka przyzwoita to się zgodziłam.Druga część afery dotyczy "osterngeldu"-wciąż nie wiadomo kto mi tę kasę ostatecznie wypłaci,czy rodzina czy na konto pójdzie-tu mam ostrego wq..a i nie omieszkałam tego powiedzieć w obu /polskiej i niemieckiej/agencjach:)Czekam na decyzje bo ,że były święta to już dawno zapomniałam.Wrrrrrr.Tak więc ta agencja pozytywnej opinii ode mnie nie dostanie na pewno.
16 kwietnia 2016 17:11
agamor

prawda !! :-)
znam dośc dobrze jolkową, to dobra dziewczyna jest 

czy kolezanka sie moze do mnie odezwac romansa mam :)
16 kwietnia 2016 18:30
magdalena_k

czy kolezanka sie moze do mnie odezwac romansa mam :)

zaprosiłam koleżankę :)
czy koleżanka ma w profilu meil? to napiszę :)
16 kwietnia 2016 18:36
agamor

zaprosiłam koleżankę :)
czy koleżanka ma w profilu meil? to napiszę :)

maaaaaaaaaaaaaaaaaa:) bo u Ciebie mimo przyjecia do przyjaciow w profil wejsc nie mozna no ja nie wiem
16 kwietnia 2016 19:49 / 13 osobom podoba się ten post
Nie mam czasu szukać " Pożegnajek " to tutaj mówię Wam " do widzenia , buziaki dla Wszystkich - to napisałam Ja - Barbara n. a co mi tam , nawet aniołki wstawię , pa
16 kwietnia 2016 19:55 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Nie mam czasu szukać " Pożegnajek " to tutaj mówię Wam " do widzenia , buziaki dla Wszystkich - to napisałam Ja - Barbara n. :aniolki: a co mi tam , nawet aniołki wstawię , pa :aniolki:

Trzymaj się, odpoczywaj i bezpiecznej szczęśliwej podróży życzę
16 kwietnia 2016 20:52 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Nie mam czasu szukać " Pożegnajek " to tutaj mówię Wam " do widzenia , buziaki dla Wszystkich - to napisałam Ja - Barbara n. :aniolki: a co mi tam , nawet aniołki wstawię , pa :aniolki:

trzymaj sie Barabasiu i odpocznij od wszystkich niemieckich niedoskonalosci