Nie mam czasu szukać " Pożegnajek " to tutaj mówię Wam " do widzenia , buziaki dla Wszystkich - to napisałam Ja - Barbara n. :aniolki: a co mi tam , nawet aniołki wstawię , pa :aniolki:

Nie mam czasu szukać " Pożegnajek " to tutaj mówię Wam " do widzenia , buziaki dla Wszystkich - to napisałam Ja - Barbara n. :aniolki: a co mi tam , nawet aniołki wstawię , pa :aniolki:
maaaaaaaaaaaaaaaaaa:) bo u Ciebie mimo przyjecia do przyjaciow w profil wejsc nie mozna no ja nie wiem
Dostaliśmy z PDP gościńca w postaci tacy ciast z konfirmacji,na której był dzisiaj.Podzielił skwapliwie wszystkie ciastka na pół i mówi -to będziemy mieli na jutro zamiast śniadania, do kawy,po czym popatrzył na mój talerz z ciastem i na mnie i mówi ,nieeee Ty,Kasha nie będziesz miała:):):)Zeszłam teraz sprawdzić czy tabsy wziął a jego talerzyk po cieście w zlewie....he he he A ja mam jeszcze:)I kto jest większy łasuch?:):):)hi hi hi
Czy u Was też się tak zimno zrobiło arktycznie-tu niby słonko cąły dzien ,ale tylko 8-10 stopni i takie zimnisko przenikliwe ,że nawet do Agulka na ławeczkę tytoniowa mi się iśc nie chciało:(Brrrr W dodatku Regenland-co chwila pada:(
Chyba ciężkawo z tym będzie Magdalenko :-( w każdym bądź razie ja bym miała obawy z tamtą rodzinką pracować . No bo jak ? każda co przyjedzie jest beee ? przeciez to nie tajemnica ( forumowa ) , że ponad rok pracowała tam Lila i co ? najpierw cacy , euforia i raptem nasza Lili nie pasuje ?
Sorry , ale coś mi w tym wszystkim nie pasi , bo co która przyjedzie to sie nie nadaje . Magda po co to Ci potrzebne samej szukać ? nie będzie pasowała rodzinie , czy PDP i będziesz narażała którąś z " naszych " na jakieś nieprzyjemności . Jak sztela super to i można się wzajemnie wymieniać , ale juz od jakiegoś czasu widać , że wcale taka super dla wszystkich nie jest , bo są przyzwyczajeni do Ciebie a na " weksle " krzywym okiem patrzą :-(