18 kwietnia 2016 18:22 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalnaNapisałam " od jakiegoś czasu " .... sorry 63 , ale nie miałam zamiaru " osobiście " Ciebie obrażać , ani Magdy . Magdalena poszukuje zastępczyni ( post chyba zniknął ) , więc napisałam , ale coś mi sie widzi , że Ciebie tam nie ujęłam . No juz nie bądź aż taka zarozumiała , że wszyscy będa pamiętać kogo zmieniałaś a kogo nie , juz sie nawet nie wygłupiaj . Sama nie raz , nie sto pisałaś , że nawet najlepsze sztele zmieniają się na te " bee " a od jakiegoś czasu Magdalena juz kilka razy szukała zmienniczek ,więc to żaden mój scenariusz , tylko zwykłe pytanie i kropka . Znaczy , że co ? że jak ktoś inny cos napisze to można pytać , aleeeee ? rozumiem , rozumiem " co wolno wojewodzie .........."edytowałam : pozwolisz , że to twoje " nie wiesz , nie pisz " podkupię sobie ? i pożyjemy , poczekamy :-)
Listę mam zrobić specjalnie dla Ciebie?:):):)Kogo zmieniałam, ten pamięta:) Różne rzeczy na mój temat mozna powiedziec ,ale nie że jestem zarozumiała:)Nie sądzę.Ja po prostu nie lubie jak sie w waznych sprawach podważa moja wiarygodność.Opisujac poszczególne miejsca zawsze piszę jak jest!Nie ściemniam ,nie koloryzuję.Gdybym tam nie pracowała, to bym nie komentowała,ale byłam,wiem,widziałam i Magdalenę znam osobiście.Poza bonusem negatywnym w postaci starego, srającego kota/o czym też wówczas pisałam/ trzeba się bardzo postarac żeby się tam czegos przyczepić.Oczywiscie masz racje ,każda sztela z czasem staje sie gorsza ,chocby dlatego zę pogarsza się stan PDP,czy dlatego że rodzinka za bardzo się do nas przyzwyczaja i zaczyna sobie za duzo pozwalac lub my pozwalamy na za duzo.Nie mówię ,ze tak nie jest,ale też nie jest to norma
.
To ,że wykorzystasz to rozumie samo przez się-jak tylko nadarzy sie okazja:)Bądź uważna i cierpliwa ,na pewno mnie na czyms złapiesz:):):):)
"co wolno wojewodzie".......już tu mieliśmy jedną taka co jej wszystko było wolno i to nie byłam ja:):):):)Nie uzurpuję sobie prawa do bycia na,j naj,do tego trzeba mieć specyficzne predyspozycje ,których mi na szczęście brakuje:):):)
A pytać każdy może ,ja też przecież pytam :):):)