Doda, laptop jest , "papiór' do twarzy jest, nie zejdzie :))))

Doda, laptop jest , "papiór' do twarzy jest, nie zejdzie :))))
Tak czy tak, krawat najwazniejszy :-):-):-)
Ty zawsze masz taki dowcip z dupy wzięty, czy czasami zdarza Ci się coś mądrego napisać?:-)
Tak czy tak, krawat najwazniejszy :-):-):-)
No co Ty,Dodusia?:)Nasz kolega jak już kiedyś zauważyłam obraca się wyłącznie w dolnych partiach ludzkiego ciała,dokładnie od pępka po uda:)A to mocz,a to kupa albo miesiączka ,dalej jego błyskotliwy umysł widać nie sięga....Pasjonat taki,fetyszysta:):):):)
No co Ty,Dodusia?:)Nasz kolega jak już kiedyś zauważyłam obraca się wyłącznie w dolnych partiach ludzkiego ciała,dokładnie od pępka po uda:)A to mocz,a to kupa albo miesiączka ,dalej jego błyskotliwy umysł widać nie sięga....Pasjonat taki,fetyszysta:):):):)
:-) Oj Kasia ... Słowa to tylko gra wstępna :-) A taki temat jakiego partnera się szuka... :-) I bywa też, że trafia w sedno... :-)
:-) Oj Kasia ... Słowa to tylko gra wstępna :-) A taki temat jakiego partnera się szuka... :-) I bywa też, że trafia w sedno... :-)
Mam Ci ja stosowny wierszyk ,ale niecenzuralny jakby więc nie puszczę:(
Jeżeli wierszyk fajny to leć z tym koksem dziewczyno... :-) Wykropkuj to i owo, a my się przeciez domyślimy bo te niecenzuralne slowa doskonale znamy...:lol3:
no :-) chyba o trafienie chodzi :-) a moze o slowa ? :-)czy to jest jednak w sedno ...................:-)
Pieścić słowem... :-) gra wstepna... :-) I okazuje się, że kazdego inne słowa pieszczą :lol3: