Na wyjeździe #32

20 kwietnia 2016 17:46 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Doda, laptop jest , "papiór' do twarzy jest, nie zejdzie :))))

Tak czy tak, krawat najwazniejszy
20 kwietnia 2016 17:47 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Tak czy tak, krawat najwazniejszy :-):-):-)

Trza uważać, co by do klopa nie wpadł :)
20 kwietnia 2016 17:56 / 10 osobom podoba się ten post
doda1961

Ty zawsze masz taki dowcip z dupy wzięty, czy czasami zdarza Ci się coś mądrego napisać?:-)

No co Ty,Dodusia?:)Nasz kolega jak już kiedyś zauważyłam obraca się wyłącznie w dolnych partiach ludzkiego ciała,dokładnie od pępka po uda:)A to mocz,a to kupa albo miesiączka ,dalej jego błyskotliwy umysł widać nie sięga....Pasjonat taki,fetyszysta:):):):)
20 kwietnia 2016 18:07
doda1961

Tak czy tak, krawat najwazniejszy :-):-):-)

byle by tylko sie nie zamoczył 
20 kwietnia 2016 18:13 / 8 osobom podoba się ten post
kasia63

No co Ty,Dodusia?:)Nasz kolega jak już kiedyś zauważyłam obraca się wyłącznie w dolnych partiach ludzkiego ciała,dokładnie od pępka po uda:)A to mocz,a to kupa albo miesiączka ,dalej jego błyskotliwy umysł widać nie sięga....Pasjonat taki,fetyszysta:):):):)

Ja jednak....mam nadzieję....... chłop galanty przecież ....tylko ten dowcip............

Cyt:
Człowiek się rodzi i z dupy wychodzi
Człowiek się żeni na dupę wchodzi
Człowiek umiera na dupie leży
Wszystko na świecie od dupy zależy!
O dupo coś porodziła Cezara i Piasta
Cześć, tobie, dupo, i basta!

20 kwietnia 2016 18:22 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Oj Kasia ... Słowa to tylko gra wstępna A taki temat jakiego partnera się szuka... I bywa też, że trafia w sedno...
20 kwietnia 2016 18:27 / 1 osobie podoba się ten post
nowadanuta

:-) Oj Kasia ... Słowa to tylko gra wstępna :-) A taki temat jakiego partnera się szuka... :-) I bywa też, że trafia w sedno... :-)

Mam Ci ja stosowny wierszyk ,ale niecenzuralny jakby więc nie puszczę:(
20 kwietnia 2016 18:31 / 5 osobom podoba się ten post
chleba naszego powszedniego...sobie nasmazyłam , z czosnkiem i posypałam solą...ale dupa będzie grała , dobrze ze mam tamburino , to tak dla zaakcentowania taktu
20 kwietnia 2016 18:36 / 6 osobom podoba się ten post
Mój pdp w heimie na dwa tygodnie, ale zostaję tutaj do końca zlecenia...czyli do 15 maja... Trochę mi się zakres obowiązków zmienił, ale nie muszę oglądać postępów tej strasznej choroby (demencja + Parkinson). Ostatnio czułam się z tym coraz gorzej... Rodzina jakby podchodzi do tego inaczej, a ja tą chorobę widzę jakby krok po kroczku... Czyli chyba psychicznie odpocznę...)))))
20 kwietnia 2016 18:40 / 1 osobie podoba się ten post
nowadanuta

:-) Oj Kasia ... Słowa to tylko gra wstępna :-) A taki temat jakiego partnera się szuka... :-) I bywa też, że trafia w sedno... :-)

no  chyba o trafienie chodzi  a moze o slowa ? czy to jest jednak w sedno ...................
20 kwietnia 2016 18:41
kasia63

Mam Ci ja stosowny wierszyk ,ale niecenzuralny jakby więc nie puszczę:(

Jeżeli wierszyk fajny to leć z tym koksem dziewczyno... Wykropkuj to i owo, a my się przeciez domyślimy bo te niecenzuralne slowa doskonale znamy...
20 kwietnia 2016 18:45 / 1 osobie podoba się ten post
nowadanuta

Jeżeli wierszyk fajny to leć z tym koksem dziewczyno... :-) Wykropkuj to i owo, a my się przeciez domyślimy bo te niecenzuralne slowa doskonale znamy...:lol3:

Niiiiii,to taki "gówniany" wierszyk ,że po wykropkowaniu zostałyby tylko przecinki:):):):)Wiesz ,że ja jak mam impulsa to lecę a tu już zapomniałam drugiej zwrotki:):):)
20 kwietnia 2016 18:48 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

no :-) chyba o trafienie chodzi :-) a moze o slowa ? :-)czy to jest jednak w sedno ...................:-)

Pieścić słowem... gra wstepna... I okazuje się, że kazdego inne słowa pieszczą
20 kwietnia 2016 18:53 / 4 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Pieścić słowem... :-) gra wstepna... :-) I okazuje się, że kazdego inne słowa pieszczą :lol3:

cukiereczku,czekoladko,słodkości ty moje 
Jezu chlopie cukrzycy dostane od tego gadania zanim mnie bzykniesz
20 kwietnia 2016 19:04 / 2 osobom podoba się ten post
[video][/video]