Co dzisiaj gotujesz na obiad ? #7

31 marca 2016 23:29
michasia

Witaj, wszystko dostaniesz. W większych markietach są stoiska z polskimi produktami:) nawet "Ptasie mleczko":yeah:

W jakich marketach mogą być polskie produkty ?
01 kwietnia 2016 00:23
Kobietka

Ja mam " globusa/'
01 kwietnia 2016 00:36
michasia

Ja mam " globusa/'

Ja nie mam. Rewe, Lidl i Aldi.
01 kwietnia 2016 09:23 / 1 osobie podoba się ten post
U mnie rybka,ziemniaczki ,szpinak,sos koperkowy,mus jabłkowy,i herbatka
01 kwietnia 2016 09:43 / 1 osobie podoba się ten post
Menu pudełkowe dziś:)Śledź w śmietanie + sałatka ziemniaczana-wsio z pudełek:)
01 kwietnia 2016 10:57
Sledz w śmietanie ,ziemniaki.Bardzo wyszukane menu
01 kwietnia 2016 12:08 / 1 osobie podoba się ten post
I ja trzecie śledzie bratkartofel jogurt :) do kawy gofry truskawki i bita śmietana :)
01 kwietnia 2016 12:09 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

Ja nie mam. Rewe, Lidl i Aldi.

A masz Edeka lub Markauft są stoiska polskie czasami w Rewe jest tydzień Polski :)
01 kwietnia 2016 12:44 / 1 osobie podoba się ten post

Rolada z ciasta szpinakowego nadziewana twarogiem i łososiem
01 kwietnia 2016 12:52 / 1 osobie podoba się ten post
Piątek bez ryby to jak niedziela bez "n".Ryba ziemniaki zapiekane w smietanie z zserem i sałatka z papryki pomidora i ogórka.
01 kwietnia 2016 12:53 / 2 osobom podoba się ten post
Kobietka

Kobietko, może sie tak zdarzyć, że w żadnym nie ma. Ja tak mam :(. Jest rosyjska kasza gryczna i mleko słodzone skondensowane i to by było na tyle. Dwie Edeki (z czego jedna wielka i super zaopatrzona), Rewe, Aldi, Lidl, Tengelmann, Norma.. Nic polskiego nie ma, ale jakoś daję radę ;).
01 kwietnia 2016 12:57 / 1 osobie podoba się ten post
salazar

Kobietko, może sie tak zdarzyć, że w żadnym nie ma. Ja tak mam :(. Jest rosyjska kasza gryczna i mleko słodzone skondensowane i to by było na tyle. Dwie Edeki (z czego jedna wielka i super zaopatrzona), Rewe, Aldi, Lidl, Tengelmann, Norma.. Nic polskiego nie ma, ale jakoś daję radę ;).

W moim miasteczku też nie ma polskich produktów.
01 kwietnia 2016 13:18
takaja

A masz Edeka lub Markauft są stoiska polskie czasami w Rewe jest tydzień Polski :)

W pobliżu nie, ale planuję wyprawę do Centrum
01 kwietnia 2016 13:25 / 1 osobie podoba się ten post
salazar

Ja też, a "ratują" mnie ryby na - w czwartki i soboty bliziutko jest Fishmarkt (niewielki, ale JEST !) i chyba już zostałam  stałą klientką
01 kwietnia 2016 13:37 / 5 osobom podoba się ten post
U mnie dziś na obiad .....
...Marta .
Ale obiad niestey dopiero późnym wieczorem.