Co dzisiaj gotujesz na obiad ? #7

13 kwietnia 2016 08:02
Śledź w śmietanie i ziemniaki
13 kwietnia 2016 08:26 / 2 osobom podoba się ten post
Papryka faszerowana w sosie pomidorowym oraz ryż.
13 kwietnia 2016 09:00 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Papryka faszerowana w sosie pomidorowym oraz ryż.

Nie ma jak to zaczac na ostro...
13 kwietnia 2016 09:07
espana69

Nie ma jak to zaczac na ostro...:gotowanie:

hehehe
No tak to bywa. Pdp. się zachciało czegoś takiego bo sobie ubzdurała,że jestem Węgierką. 
13 kwietnia 2016 09:40 / 6 osobom podoba się ten post
Kraby w cieście , krewetki w sosie chrzanowym , na deser lody czekoladowe polane syropem a do popitki szampan - oryginalny francuski..... nie , to by mogło mnie " zemglić " , więc lepiej pierdyknę kartofle pokrojone w talarki na patelnię , na drugiej walnę " jaja wsadzane " , szpinak a na popitkę woda mineralna , dla Pani na deser jogurt , ja lubię , ale nie mogę , bo coś ostatnio ( od roku ? ) źle toleruję wszystko co mleczne .....a kiedyś mleko litrami pijałam , bo lubię , ale może to tak jak z alkoholem ? że już coś co moje to już dawno temu wypiłam - limit się wyczerpał ? :pomponiara:
13 kwietnia 2016 09:50 / 1 osobie podoba się ten post
Ja dzisiaj same wafle ryżowe jem , a dla pdp. jeszcze nie wiem co zrobię .
13 kwietnia 2016 09:55 / 1 osobie podoba się ten post
BaskaS

Ja dzisiaj same wafle ryżowe jem , a dla pdp. jeszcze nie wiem co zrobię .

Dlaczego ? Jakaś dieta ?
Wafle ryżowe mają chyba wysoki indeks glikemiczny.
Jesz tak często?
Jakaś dieta 5/2 ????
13 kwietnia 2016 09:59 / 3 osobom podoba się ten post
Benita

Dlaczego ? Jakaś dieta ?
Jesz tak często?
Jakaś dieta 5/2 ????

Basia juz gdzieś indziej napisała , że wczoraj sobie dogodziła zapiekankami i zamiast w sypialni noc w toalecie spędziła ....a z czego ta nasza " chudzina " ma się jeszcze odchudzać ? Jakby co to mogę jej z dziesięć kg oddać
13 kwietnia 2016 10:05 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Kraby w cieście , krewetki w sosie chrzanowym , na deser lody czekoladowe polane syropem a do popitki szampan - oryginalny francuski..... nie , to by mogło mnie " zemglić " , więc lepiej pierdyknę kartofle pokrojone w talarki na patelnię , na drugiej walnę " jaja wsadzane " , szpinak a na popitkę woda mineralna , dla Pani na deser jogurt , ja lubię , ale nie mogę , bo coś ostatnio ( od roku ? ) źle toleruję wszystko co mleczne .....a kiedyś mleko litrami pijałam , bo lubię , ale może to tak jak z alkoholem ? że już coś co moje to już dawno temu wypiłam - limit się wyczerpał ? :pomponiara:

Ha ha  dobra jesteś  !!!!!! limit swój dawno wypiłam ?????
13 kwietnia 2016 10:10 / 1 osobie podoba się ten post
Cukinia Pdp miala zachcianke
Ja zjem cos innego
13 kwietnia 2016 10:58
ORIM

Cukinia :blee: Pdp miala zachcianke
Ja zjem cos innego

Zachciankę ? podpytaj , czy czasem w ciąży nie jest ? chyba , że chcesz , żeby Ciebie o przyczynę " zaciążenia ' podejrzewano . A jak jest trochę demencyjna i nie pamięta kiedy i z kim ? uważaj Orim , żebyś nie wdepnął ! Duży jesteś , wiesz ile to później kłopotu z tym ustalaniem ojcostwa ? ile nerwów zanim udowodnisz , żeś niewinny jak aniołek ?
13 kwietnia 2016 11:08 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Zachciankę ? podpytaj , czy czasem w ciąży nie jest ? chyba , że chcesz , żeby Ciebie o przyczynę " zaciążenia ' podejrzewano . A jak jest trochę demencyjna i nie pamięta kiedy i z kim ? uważaj Orim , żebyś nie wdepnął ! Duży jesteś , wiesz ile to później kłopotu z tym ustalaniem ojcostwa ? ile nerwów zanim udowodnisz , żeś niewinny jak aniołek ? :-):-):-)

ale ..........................ja jestem aniołek
Czyzbys w to watpiła ????????
Wiesz z jej chorobami i wiekiem to juz chyba tylko wiatropylna moze byc
13 kwietnia 2016 11:50 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Basia juz gdzieś indziej napisała , że wczoraj sobie dogodziła zapiekankami i zamiast w sypialni noc w toalecie spędziła :-)....a z czego ta nasza " chudzina " ma się jeszcze odchudzać ? Jakby co to mogę jej z dziesięć kg oddać :-):-):-)

Chętnie przyjmę
13 kwietnia 2016 11:51 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

Dlaczego ? Jakaś dieta ?
Jesz tak często?
Jakaś dieta 5/2 ????

Dieta na biegunkę , która miałam w nocy . Zawsze w czasie problemów żołądkowych jem wafle ryżowe - pomagają .
13 kwietnia 2016 12:27
BaskaS

Dieta na biegunkę , która miałam w nocy . Zawsze w czasie problemów żołądkowych jem wafle ryżowe - pomagają .

Tak, pomagają.
Zdrówka życzę.