Lodówkę dziś myje i odmrazam. Zaraz biegnę do apteki i do sklepu że zdrowa żywnością po acerolę żeby łykać w de. Chyba dziś zacznę się pakować. Za dwa dni wyjazd. Lubię być spakowana wcześniej. I niczego nie zapomnieć.

Lodówkę dziś myje i odmrazam. Zaraz biegnę do apteki i do sklepu że zdrowa żywnością po acerolę żeby łykać w de. Chyba dziś zacznę się pakować. Za dwa dni wyjazd. Lubię być spakowana wcześniej. I niczego nie zapomnieć.
A ja w domku dalej nie mam za dużo czasu ani na NET, ani na nic.
Jeszcze wczoraj las mnie wołał, pojechałam z rodzinką na mały spacerek.
A dzisiaj to już chyba tylko bałwana mogę ulepić...
A ja w domku dalej nie mam za dużo czasu ani na NET, ani na nic.
Jeszcze wczoraj las mnie wołał, pojechałam z rodzinką na mały spacerek.
A dzisiaj to już chyba tylko bałwana mogę ulepić...
A czym będziesz "mknęła" do nas ? Moze jakiś wieczorek powitalny w Dortmundzie bym zmontowała ?
Aeroplanem. Do kiedy będziesz w Dortmundzie ? Bo chyba Święta spedzasz w Pl ?
Święta w Pl jak najbardzej- 21-ego , z rańca rozpoczynam podróż . Na wigilię BN mam zamiar dotrzeć do domciu :lol3:Nie było mnie tam tak długo i przyjeżdząm na krótko, to mogę być gościem i tak mam zamiar się czuć :yo:
Margaritko, trzy dni będziesz podróżować do domu.....?? To chyba jakiś inny dom jeszcze zahaczysz po drodze....? :-)
Ale z Ciebie trzpiotka.....:-)