Ooo jakie Wy Opiekunki baardzo piękne Kobiety jesteście.
No tak, jak to Polki.
Ooo jakie Wy Opiekunki baardzo piękne Kobiety jesteście.
No tak, jak to Polki.
Oj Knorze szanowny , chyba troszkę z tym ironicznym zabarwieniem kulą w płot trafiłeś ;)
Uważam ,że w każdej nacji są piękne kobiety i mężczyżni też, a mnie niejednokrotnie się pytano, czy Rosjanką jestem :)))
Tak Tina ... Masz rację bo wreszcie zobaczyłam przystojnego Niemca ... Z jakiejś okładki go wycięli czy "cóś" ... Dobrz, że nie gustuję w brunetach bo tylko zakochać sie i umrzeć :-) To zięć mojego pdp... :-) Jak wyjedzie to sie dopytam żony pdp czy ma czystą niemiecką krew... bo w urodę Niemców ciągle ciężko mi uwierzyć :lol2:
Mnie też cięzko było uwierzyć, bo na ogół to ten Niemiec taki ryży, dopóki nad Bodeńskie nie pojechałam- nie powiem , sporo się tego przystojnego Niemca szwendało :). W zeszłym roku jak byłam na Bawarii, to pdp miała 4 synów, a było na czym oko zawiesić, to mimo,ze już wtedy byłam zajęta, to mało oczopląsu nie dostałam :).
Tak Tina ... Masz rację bo wreszcie zobaczyłam przystojnego Niemca ... Z jakiejś okładki go wycięli czy "cóś" ... Dobrz, że nie gustuję w brunetach bo tylko zakochać sie i umrzeć :-) To zięć mojego pdp... :-) Jak wyjedzie to sie dopytam żony pdp czy ma czystą niemiecką krew... bo w urodę Niemców ciągle ciężko mi uwierzyć :lol2:
No tez myslalam, ze to narod brzydali i brzydul, ale w wakacje w Kiel mialam malo zabawna mozliwosc poznania kilku super przystojnych pracownikow sluzby zdrowia. I sanitariusze w karetce i lekarz na dyzurze w szpitalu to takie ciacha byly, ze w szoku bylam. W ciagu jednego dnia zobaczylam 3 przystojniakow, a wczesniej przez 3 lata nic :P wychodzi na to, ze jednak zdarza sie czasem przystojny Niemiec- rzadko bo rzadko, ale jednak ;)
Jak rozumiem to cos ci sie przytrafilo W Kiel i musialas skorzystac z pomocy.
Moze wiec ta urokliwosc Niemcow to po lekach jakie ci podano byla :lol3:
No akurat przytrafilo sie mojej PDP, ale jakby mnie tacy mieli ratowac to moze i ja moglabym troszke gorzej sie poczuc ;) A ona jak ich zobaczyla to od razu jak nowo narodzona, a usmiechu takiego w zyciu u niej nie widzialam jak wtedy :D ale co do pomocnosci sluzby zdrowia- jak dla mnie to samo, co w Pl. wszystko na odwal sie, nie zaszkodza, ale tez niewiele pomoga ;) to poczulam i wtedy, jak PDP trzeba bylo ratowac i na wlasniej skorze ;)
Tak to jest wszedzie jak sie kozysta z panstwowego garnuszka :-)
Chyba tak. w kolejce do ortopedy, jak mnie sieklo to czekalam 3 godziny i oczywiscie cos im sie nie podobalo z ubezpieczeniem moim i jeszcze do kasy chorych trzeba bylo dzwonic, zeby faksem przyslali jeszcze raz potwierdzenie ubezpieczenia. Lekarz nawet mnie nie zbadal, zrobili rtg, wypisal przeciwbolowki i powiedzial, ze jak nie przejdzie to za tydzien mam przyjsc to mi da zwolnienie. ciekawe.... ze zwolnieniem to chyba pod most bym mogla pojsc, gdyby jeszcze w Kiel jakies sensowne mosty byly :P
cos tam pewnie maja solidnego ale czy sensowne mosty Nie wiem nie widzialem.Moze dlatego ze bylem tam kilka razy przejazdem
No ja tam "przemieszkalam" w sumie 11 tygodni i ani rzeki, ani mostu nie widzialam. Kilka wiaduktow nad ulicami, ze nie bylo by sie gdzie przekimac ;) a dworzec malo przyjemny. Ze wzielam leki z Pl i musialam "rozchodzic" niedyspozycje. Dobrze, ze sie udalo, bo musialabym pewnie zjechac...
No tez myslalam, ze to narod brzydali i brzydul, ale w wakacje w Kiel mialam malo zabawna mozliwosc poznania kilku super przystojnych pracownikow sluzby zdrowia. I sanitariusze w karetce i lekarz na dyzurze w szpitalu to takie ciacha byly, ze w szoku bylam. W ciagu jednego dnia zobaczylam 3 przystojniakow, a wczesniej przez 3 lata nic :P wychodzi na to, ze jednak zdarza sie czasem przystojny Niemiec- rzadko bo rzadko, ale jednak ;)