W domu # 7

16 kwietnia 2016 22:47 / 2 osobom podoba się ten post
No a nie?:)Jak w robocie na okrągło czyta taką "radosną tfurczość"  jak nasza to dwa kontenerowce z Afryki, to za mało na jeden sezon:):):):):):)
16 kwietnia 2016 22:48 / 3 osobom podoba się ten post
To jest właśnie to lecznicze, uspokajające i przeciwbólowe działanie :D
16 kwietnia 2016 22:50 / 1 osobie podoba się ten post
salazar

To jest właśnie to lecznicze, uspokajające i przeciwbólowe działanie :D

Ha ha ha ,podejrzewam ,że w promieniu co najmniej 5 km od miejsca pracy naszego Modiego w żadnym markecie nie uświadczysz bananków:):):):)
16 kwietnia 2016 22:59 / 2 osobom podoba się ten post
A prawda i tak jest zupełnie inna:)Bananków niet bo powodów niet:)Jest miło i sympatycznie ,aż się przyjemnie na forum wchodzi:)A przy tym wcale nie nudno:)
16 kwietnia 2016 23:07
tina 100%

Oj Knorze szanowny , chyba troszkę z tym ironicznym zabarwieniem kulą w płot trafiłeś ;)
Uważam ,że w każdej nacji są piękne kobiety i mężczyżni też, a mnie niejednokrotnie się pytano, czy Rosjanką jestem :)))

Ja w mojej drugiej pracy na zastępstwie (w pierwszej bylam 3 tyg.) byłam Rumunka, bo moja Pdp miała uraz do Polski,więc miałam problem  z komunikacja.Prawie nic nie mówiłam po niem.a w jej obecności nie mogłam korzystać ze slownika pol-niem. Byłam tam 5 tyg. Po 2 tyg.bariery zostały przełamane, po prostu jak nie rozumiałam to tak mi tłumaczyła albo rysowała abym zrozumiała. (Wytlumaczyla mi dlaczego ma taki uraz ) Była bardzo towarzyska. W dniu w którym wyjeżdżałam nawet nie spała ,siedziała że mną w ogrodzie, przynosiła czekoladki i pytała kiedy wrócę.
17 kwietnia 2016 00:09 / 2 osobom podoba się ten post
Knorr

Ja też oświadczam, że ani żadnej kochanki też nie mam ! 

Nikt tu się nie chce przyznać do niczego, czyżby Modi nie dawał rozgrzeszenia?
Ja mam.
17 kwietnia 2016 00:14 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara48

Ja w mojej drugiej pracy na zastępstwie (w pierwszej bylam 3 tyg.) byłam Rumunka, bo moja Pdp miała uraz do Polski,więc miałam problem  z komunikacja.Prawie nic nie mówiłam po niem.a w jej obecności nie mogłam korzystać ze slownika pol-niem. Byłam tam 5 tyg. Po 2 tyg.bariery zostały przełamane, po prostu jak nie rozumiałam to tak mi tłumaczyła albo rysowała abym zrozumiała. (Wytlumaczyla mi dlaczego ma taki uraz ) Była bardzo towarzyska. W dniu w którym wyjeżdżałam nawet nie spała ,siedziała że mną w ogrodzie, przynosiła czekoladki i pytała kiedy wrócę.

Barbaro, teraz nam powiedz, czemu pdp miała uraz do Polski?
17 kwietnia 2016 07:06 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra2

Mnie też się bardziej podobają. Bardziej dbają o siebie, są często wysportowani, dobrze ubrani, a to już dużo robi. 

To fakt, że niemieccy mężczyżni bardziej dbają o kondycję niż polscy. U nas  poszechny widok, to piwny brzuszek, a potem pan i to już u młodych facetów około trzydziestki. Natomiast u NIemców to widziałam panów po 50 tce , wysportowanych i z nienaganną sylwetką. O wiele przyemniej się na takiego człolwieka patrzy. U nas też są ciacha , a jakże, tylko zdrowy styl życia jakoś mało popularny , no i mamy, to co mamy :)
17 kwietnia 2016 07:30 / 2 osobom podoba się ten post
Bałam się o tym napisać tu, żeby mnie o jaki rasizm nie posądzili ...  Też nie przepadam ... Ale miło popatrzeć
17 kwietnia 2016 07:36 / 1 osobie podoba się ten post
nowadanuta

Bałam się o tym napisać tu, żeby mnie o jaki rasizm nie posądzili ...  Też nie przepadam ... Ale miło popatrzeć :-)

Danusiu , no toż my wszystkie na wyjeżdzie to patrzymy tylko, a pod koniec pobytu to nawet jesteśmy bardziej tolerancyjne, jeśli chodzi o wygląd samca :))))
17 kwietnia 2016 07:39
salazar

Barbaro, teraz nam powiedz, czemu pdp miała uraz do Polski?

Ponieważ po wojnie zmieniono granicę i moja Pdp, mająca wówczas 10 lat z mamą i dwójką młodszego rodzeństwa została w Polsce. Byli przerażeni bo nie znali języka, zostali bez żadnej rodziny. Dopiero później wrócili do Niemiec.
17 kwietnia 2016 07:40 / 1 osobie podoba się ten post
Ja tu mam białą kominiarkę (?), kominiareczkę (?)... No, panią kominiarz ... Młodziutka , zgrabniutka, typ filigranowy i paznokcie pomalowane na perłowo
17 kwietnia 2016 07:46 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Danusiu , no toż my wszystkie na wyjeżdzie to patrzymy tylko, a pod koniec pobytu to nawet jesteśmy bardziej tolerancyjne, jeśli chodzi o wygląd samca :))))

Nieśmiało myslę, że tolerancji też kiedyś stop trzeba powiedzieć bo ona ma tylko rozrost...
17 kwietnia 2016 13:35 / 12 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich z domkuDrugi dzien urlopu cudownie nie musiec wstawc lub nawet chodzic w pizamce cały dzien!!Wczoraj juz w moich kwiatkach popracowałam,kurcze piesek łobuziak poniszczył mi sporo ale niedługo bedzie miał swoj kojec kwiatki beda rosły pieknie!!Dzis sie odstresuje,lezac w łozku nawet nie przebieram sie ,a kto mi zabroni w pizamie chodzic w domkuMiłej niedzieli jeszcze wszystkim zycze
17 kwietnia 2016 16:17
hawana

Nikt tu się nie chce przyznać do niczego, czyżby Modi nie dawał rozgrzeszenia?
Ja mam.

Masz kochankę?