To jest właśnie to lecznicze, uspokajające i przeciwbólowe działanie :D
To jest właśnie to lecznicze, uspokajające i przeciwbólowe działanie :D
Oj Knorze szanowny , chyba troszkę z tym ironicznym zabarwieniem kulą w płot trafiłeś ;)
Uważam ,że w każdej nacji są piękne kobiety i mężczyżni też, a mnie niejednokrotnie się pytano, czy Rosjanką jestem :)))
Ja też oświadczam, że ani żadnej kochanki też nie mam !
Ja w mojej drugiej pracy na zastępstwie (w pierwszej bylam 3 tyg.) byłam Rumunka, bo moja Pdp miała uraz do Polski,więc miałam problem z komunikacja.Prawie nic nie mówiłam po niem.a w jej obecności nie mogłam korzystać ze slownika pol-niem. Byłam tam 5 tyg. Po 2 tyg.bariery zostały przełamane, po prostu jak nie rozumiałam to tak mi tłumaczyła albo rysowała abym zrozumiała. (Wytlumaczyla mi dlaczego ma taki uraz ) Była bardzo towarzyska. W dniu w którym wyjeżdżałam nawet nie spała ,siedziała że mną w ogrodzie, przynosiła czekoladki i pytała kiedy wrócę.
Mnie też się bardziej podobają. Bardziej dbają o siebie, są często wysportowani, dobrze ubrani, a to już dużo robi.
Bałam się o tym napisać tu, żeby mnie o jaki rasizm nie posądzili ... Też nie przepadam ... Ale miło popatrzeć :-)
Barbaro, teraz nam powiedz, czemu pdp miała uraz do Polski?
Danusiu , no toż my wszystkie na wyjeżdzie to patrzymy tylko, a pod koniec pobytu to nawet jesteśmy bardziej tolerancyjne, jeśli chodzi o wygląd samca :))))
Nikt tu się nie chce przyznać do niczego, czyżby Modi nie dawał rozgrzeszenia?
Ja mam.