W domu # 7

16 kwietnia 2016 21:21 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

w okolicy jest ladne jezioro.Nie powiem ci teraz gdzie.Czesciowo jest prywatne i nalezy do goscia ktory ma plantacje choinek.Ogromna !
Zaopatruje w choinki prawie cale Niemcy.Mieszka w pieknym pałacyku wlasnie nad tym jeziorem

Tam wiele cudownym miejsc jest w samym miejsce i w okolicach. Szkoda, ze tak szybko juz ich nie zobacze... w te wakacje- jesli w ogole bede w stanie gdziekolwiek do De wyjechac- zmienie lokalizacje ( chociaz firmy szkoda, kolezanek i okolicy, bo cudowna..)
16 kwietnia 2016 21:23 / 1 osobie podoba się ten post
salazar

Cóż, mało patriotycznie powiem, że wg mnie niemieccy mężczyźni są dużo bardziej przystojni niż Polacy, ale boję się, że zaraz mnie Doda1961 skrzyczy, że w temacie zagramanicznych mężczyzn nie powinnam się wypowiadać :D ;).

No jesli chodzi o urode to sa u nas i przystojniacy i pasztety ( w temacie kobiet to samo ). Ale im wiecej jezdze po swiecie i z im wieksza iloscia roznych nacji mam do czynienia- jakos wole jednak naszych panow, chociaz duzo im brakuje do doskonalosci ;)
16 kwietnia 2016 21:26
To z pewnością, ale myślę, że i tak są przystojniejsi :). 
Poza tym mentalnie i wizualnie dobrze im zrobiło zmieszanie krwi. Aryjska się rozrzedziła, a mieszanki, jak ogólnie wiadomo, są najlepsze ;).
16 kwietnia 2016 21:28
użytkowniczka niegdyś znana jako debiutantka

No jesli chodzi o urode to sa u nas i przystojniacy i pasztety ( w temacie kobiet to samo ). Ale im wiecej jezdze po swiecie i z im wieksza iloscia roznych nacji mam do czynienia- jakos wole jednak naszych panow, chociaz duzo im brakuje do doskonalosci ;)

Ja za "naszymi panami" nigdy nie przepadałam i, że tak powiem, na starość tym bardziej ;).    
16 kwietnia 2016 21:37 / 3 osobom podoba się ten post
salazar

Cóż, mało patriotycznie powiem, że wg mnie niemieccy mężczyźni są dużo bardziej przystojni niż Polacy, ale boję się, że zaraz mnie Doda1961 skrzyczy, że w temacie zagramanicznych mężczyzn nie powinnam się wypowiadać :D ;).

A ja tu jakby odwrotnośc zaobserwowałam:)Tzn.mam wrażenie ,że w D starsi mężczyźni są tacy bardziej zadbani ,zakonserwowani, a młodsi bardziej takie niechluje i nieciekawe-znaczy co?ładnieja z wiekiem?:)Bo w PL to jakos odwrotnie z kolei:):)
Chociaz kominiarczyk co go w Norymberdze widziałam,młodzitki i sliczniutki był ,całkiem jak nie Niemiec,czarniawy taki,no ciasteczko:):)hi hi hi
I może to rzeczywiscie sęk w tym ,że przez lata się wymieszały nacje i wychodzą teraz krzyzówki różniste:)
Za to najbrzydsze dzieci widziałam w Irlandii-niby sie mówi ,że wszystkie są ładne ,ale jak zobaczyłam te to zmieniłam zdanie,nie wszystkie:(
16 kwietnia 2016 21:42
Myślisz, że tak jest? Że siedzą i się przepychają :D?
Myślę, że nie masz racji :).
16 kwietnia 2016 21:45 / 2 osobom podoba się ten post
Mhm.....to zależy jakie zioło mam pod ręką:):):):)
16 kwietnia 2016 22:02 / 1 osobie podoba się ten post
Eee tam, Andrea, myszki i zmiana nastrojów to inne uzależnienie :D. Zioło tylko dobrze robi :D.
16 kwietnia 2016 22:06 / 1 osobie podoba się ten post
Komu ta rozgrzewka potrzebna :D? Dobrze, że nie na kursach się uczyłam, bo zniechęciłabym się na 100% :D ;).
16 kwietnia 2016 22:10 / 2 osobom podoba się ten post
Na pewno niemieccy mężczyźni są niezaopiekowani:)
Spostrzeżenie takie poczyniłam stojąc w piątek rano w kolejce do pralni. Przede mną sami młodzi faceci stali, w liczbie 3 i każdy z nich oddawał kilka koszul do prania. Tak się trochę dziwiłam. No ok, może nie mają jeszcze żon, ale koszulę wyprać i wyprasować to chyba nawet samemu można.
16 kwietnia 2016 22:12 / 2 osobom podoba się ten post
salazar

Mnie też się bardziej podobają. Bardziej dbają o siebie, są często wysportowani, dobrze ubrani, a to już dużo robi. 
16 kwietnia 2016 22:13 / 3 osobom podoba się ten post
Spróbuj kiedyś tego i tego (kolejność jest ważna :D ;)), polecam :D!
16 kwietnia 2016 22:21 / 2 osobom podoba się ten post
Zioło, obydwoje, ale nie za dużo ;).
Idę stąd, bo bana zaraz dostanę :D.
16 kwietnia 2016 22:38 / 1 osobie podoba się ten post
O,przepraszam!Myszki są szare i tylko jesienią:):):)hi hi hi
16 kwietnia 2016 22:42 / 2 osobom podoba się ten post
salazar

Zioło, obydwoje, ale nie za dużo ;).
Idę stąd, bo bana zaraz dostanę :D.

Oj,jakby sie tak bardzo uprzec to suszone banany można pod zioło podciągnąć:)
A co do kolejnosci to proponuję tak:zioło/wybuch euforii:)/ > facet/póki jeszcze jesteś na haju:)/ > zioło /na uspokojenie:)/