Oj Knorze szanowny , chyba troszkę z tym ironicznym zabarwieniem kulą w płot trafiłeś ;)
Uważam ,że w każdej nacji są piękne kobiety i mężczyżni też, a mnie niejednokrotnie się pytano, czy Rosjanką jestem :)))
Oj Knorze szanowny , chyba troszkę z tym ironicznym zabarwieniem kulą w płot trafiłeś ;)
Uważam ,że w każdej nacji są piękne kobiety i mężczyżni też, a mnie niejednokrotnie się pytano, czy Rosjanką jestem :)))
Zamiast odpowiedzieć po prostu dziękuję, to ironii się doszukujesz.
Widzę piękną Kobietę, to napisałem co widzę. Zadnej ironii ani podtekstów.
Od środy w domu, Mama w szpitalu , nie chce prawie nic jeść i nic nie pije, no uparla się i już, kropli do ust nie weżmie! Tylko kroplowki ją ratuja i proteiny, paskudne ale zjada. U moich paliatywnych podopiecznych też taki dylemat często się pojawiał, nie chce to może pozwolić? niechcieć? Teraz może dostać sondę, kroplówki, cewnik do domu, też nie chce!
Od środy w domu, Mama w szpitalu , nie chce prawie nic jeść i nic nie pije, no uparla się i już, kropli do ust nie weżmie! Tylko kroplowki ją ratuja i proteiny, paskudne ale zjada. U moich paliatywnych podopiecznych też taki dylemat często się pojawiał, nie chce to może pozwolić? niechcieć? Teraz może dostać sondę, kroplówki, cewnik do domu, też nie chce!
Uprzejmie donoszę,że przez 4 dni pobytu w domu już się prawie ze wszystkim "obrobiłam".
No i dzisiejszy dzień mam szlafroczkowy,bo szukam na Olx dzialek do sprzedania.
Ceny kosmiczne a prym wiedzie "mój" tajemniczy Dolny Śląsk. No bo tajemnicą jest czemu ceny gruntów są astronomiczne.Może są tam złoża złota?!::placz3:
Otwarcie sezonu się opóźniło na strefie, więc pojadę pewnie tam dopiero na majówkę. Oby pogoda dopisała... a póki co takie treningi ;)
Giunta, a co to za kabina? Dryfujesz tam na jakichś prądach? Tak wygląda , jakby był generowany jakiś nadmuch z dołu. Pisaj , bom ciekawa strasznie :)
To jest tunel aerodynamiczny (tudzież symulator swobodnego spadania) :) I faktycznie działa na zasadzie nadmuchu powietrza z dołu.
Matko kochana, aż mi wstyd, że nie wiedziałam, ale ta krata na dole sugeruje, że tamtędy musi być nadmuch, bo jakoś w powietrzu utrzymać się musisz,a sznurków nie dojrzałam :)
Ale fajnie musi być w środku :) Ciekawe, czy możnaby tak sobie z ciekawosci w takim tunelu potrenować, bez konieczności póżniejszego wyskakiwania z samolotu :)