Co dzisiaj gotujesz na obiad ? #8

20 sierpnia 2016 12:41 / 2 osobom podoba się ten post
Roladka z piersi kurczaka faszerowana porem,serem i masłem.
Surówka z pora, marchewki, jabłka, z dodatkiem jogurtu naturalnego.
Ryż.
20 sierpnia 2016 19:53
Dziadek tuńczyka usmażył,świeży drogi bardzo ale jakoś nie zachwycił mnie...
Do tego duża micha sałaty ,dla mnie inaczej dla nich inaczej zrobiona ( oni oczywiście z octem i czymś tam) ja jem sałatę z jogurtem...
Apfelstrudel po południu...
Je się tutaj drogo ale czy smacznie,oto jest pytanie.
A może ja apetyt straciłam ,za mało luzu i powietrza tu mam
Waga znowu w dół...
21 sierpnia 2016 10:30 / 2 osobom podoba się ten post
Gołąbki z sosem grzybowym,serniczek z bananami pod galaretką.
21 sierpnia 2016 10:51 / 1 osobie podoba się ten post
A ja robię pizzę bo mnie tak naszło , mojej podopiecznej jest wszystko jedno co ugotuję , wszystko zjada z chęcią, uśmiechnięta wstaje od stołu.
21 sierpnia 2016 10:58 / 4 osobom podoba się ten post
Żeberka z miodem schińszczone sosem sojowym, kluski kładzione z domieszką natki pietruszki, surówka z kapusty pekińskiej.
Jak szaleć, to szaleć :)
21 sierpnia 2016 11:12 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Żeberka z miodem schińszczone sosem sojowym, kluski kładzione z domieszką natki pietruszki, surówka z kapusty pekińskiej.

Jam nic nowego nie wymysliła . Udko kogucie dla dziadka -  w jabłkach duszone . Muszę cos na miekko robić, bo ma problem z gryzieniem. A sobie rybke w folii z ziołami. Ogórek - mizeria z własnej grządki ( dzisiaj 3 szt ).  Bez szaleństw aha , budyń czekoladowy z bita śmietaną i woda
21 sierpnia 2016 11:18 / 2 osobom podoba się ten post
mleczkovoll40

Jam nic nowego nie wymysliła . Udko kogucie dla dziadka -  w jabłkach duszone . Muszę cos na miekko robić, bo ma problem z gryzieniem. A sobie rybke w folii z ziołami. Ogórek - mizeria z własnej grządki ( dzisiaj 3 szt ).  Bez szaleństw :-) aha , budyń czekoladowy z bita śmietaną i woda :-)

No my gryziemy jeszcze, chociaż kości z żeberek to może pies by mógł pomemłać :)
Nawet nie muszę wody w domu -tfó- chlać- mogę coś z procentem, piwo będzie pasować.
21 sierpnia 2016 11:24 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

No my gryziemy jeszcze, chociaż kości z żeberek to może pies by mógł pomemłać :)
Nawet nie muszę wody w domu -tfó- chlać- mogę coś z procentem, piwo będzie pasować.

Co tam piwo w porównaniu do voll40
21 sierpnia 2016 11:30 / 1 osobie podoba się ten post
mleczkovoll40

Co tam piwo w porównaniu do voll40 :-)

Hmmm, rzecz warta rozważenia :)
21 sierpnia 2016 11:38 / 2 osobom podoba się ten post
Gulasz z indyka z  warzywami  + ryż na sypko +sałatka z buraczków. No i oczywiście popitka
21 sierpnia 2016 11:41 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Och,zjadlabym chętnie takie żeberko i do tego piwko...Mnim,mniam
21 sierpnia 2016 11:41
tina 100%

Och,zjadlabym chętnie takie żeberko i do tego piwko...Mnim,mniam
21 sierpnia 2016 11:45 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Żeberka proszę ! Ale bez klusek
21 sierpnia 2016 12:21
Kobietka

Żeberka proszę :zawstydzony: ! Ale bez klusek :-(

Mogę ugotować "rysz"  
21 sierpnia 2016 12:47
tina 100%

Mogę ugotować "rysz"  :lol2:

E, nie....wolę ziemniaczki ale jak "schińszczone", to już sama nie wiem, może i trochę "ryszu"