Zrobię,ale bez majonezu...mój POD tylko one lactose.
Bardzo apetycznie wygląda na talerzu i pewnie tak samo smakuje:brawo1:
Zrobię,ale bez majonezu...mój POD tylko one lactose.
Bardzo apetycznie wygląda na talerzu i pewnie tak samo smakuje:brawo1:
Dzis watrobka z kurczecia, surowka z kiszonej kapusty, ziemniaki bez soli.
uwielbiam wątróbkę:) mniam.........
Dzisiaj ogórkowa z własnoręcznie robionych ogórków i placki ziemniaczane z musem jabłkowy. Jeszcze takiej zupki nie jadła Pdp????? - smakowała :)
Myślę o obiedzie i już coś mi zgrzyta między zębami. Nie lubię pdp, którzy zachowują się jak francuskie pieski. Tu rodzina każe przygotowywać zdrowe posiłki, ale wychodzi na to, że tylko mnie one cieszą. A jak ja mam jeszcze utuczyć pdp?
Sałata będzie dzisiaj, białe mięsko z kurczaka, trochę smażonej cukinii(tej żółtej) i nie wiem co jeszcze:brak wiary:
U mnie znowu pierś z indyka,sos Quatro Formaggi,słodkie ziemniaki w plastrach z masłem,zapiekane w folii.karczochy(ze słoika) dla mnie,dla POD tradycyjnie mieszanka warzyw na cieplo.
Magdzie,zapraszam do siebie..:-)Podobno nieżle gotuję:aniolki:.Mój POD lubi smaczne,miękkie jedzenie...Ja jadam dużo warzyw na surowo.
No i rano obowiązkowo zielone,czerwone lub pomarańczowe koktajle.
Znam ten ból z poprzedniej Stelli.
I znowu nie zjedzone, ale liźnięte:sciana: po przerwie drugie podejście, ale czarno to widzę:-(
Myszko interesują mnie te kluseczki watrobkowe?
Jakiś przepis?
Nie znam tego.
Mam pytanie. Jak smakują te słodkie ziemniaki, bo jeszcze nigdy nie odważyłam się ich kupić i gotować?