pieczarki nadziewane w jaju i bulce smazone na pateli i tortelonii

w głębokim tłuszczu je smażyłaś,czym doprawiałaś??? mów szybko :strzela z bicza:
scielam jej trzonek........pokroilam na kawaleczki wsypalam do srodka dalam ciut szynki parmenskiej i sera sola ipieprzem obsypalam najwiecej do srodka obtoczylam jajem ido srodkaciut wlalam potem bulka tarta i na patelnie namaselko z jednej i z drugiej obsmazyc....
nic nie rozumiem.. co wsypałaś do środka? do czego dałaś szynki? co potem wlałaś do środka???
no wybacz ale ja nie kumam.......jakaś mało rozumna jestem.......
prosze jeszcze raz przeczytac ze zrozumieniem grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
udusic to malo Emotikon smile:) odcinasz ogonek siekasz cieniutko wsypujesz do pieczarki wkladasz szynke i tarty ser ugniatasz zeby nie wypadlo solisz pieprzysz obtaczasz w jaju wlaewajac ciut do srodka rowniez potem obtaczasz w bulce tartej i smazysz na maselku napatelni
o matko pogróżki!!!!!!! czy Moderator to widzi!!!!!
Żadna z moich poprzedniczek tu nie gotowała... A ja "za karę", że odmówiłam dźwigania pdp (toż przecie się już nie narobię) muszę... :-( Ale gotuję na życzenie i dzisiaj były kartofle, mizeria i kotlety schabowe z "karkówki"... Jak smakowało nie wiem, ale mogę przypuszczać bo żona pdp wzięła sobie dokładkę kotleta :lol2:
Pomidory nadziewane smoczkówką :-)
Gotujesz dla rodziny i nie jesz????To co jadasz ,jesli to nie tajemnica???
Cholera z tym internetem... :lol2: Jak to napisać żeby wszyscy jednako rozumieli... :lol2: To nie jest tak, że oni mnie aż tak nie lubią :lol3:, że jeść mi nie dają :lol2: Gotuję na życzenie to znaczy, że nie ja układam menuuuu (no jadłospis). Swoje kotlety wiem jak smakują, a babcia zjadła z dokładką i nawet nie powiedziała czy dobre... :lol2:
Oki,oki,spokojnie Danuto,bo się fraktale zagotują:)Zrozumiałam,że gotujesz ,ale nie jesz,bo sama wyraźnie napisałaś ,że nie wiesz jak smakowało-to co sobie miałam pomyśleć,hę????
Tylko mi się nie obrażaj... :-) Dziewczyno przecież to ja mam problemy z jasną i przejrzystą artykulacją myśli, i wiem o tym... :-( Ale się staram Kasiu tylko nie zawsze mi wychodzi... :-(
?????Uprasza się o obszerne objaśnienie cóż to jest "smoczówka"?