Co dzisiaj gotujesz na obiad ? #8

01 lipca 2016 10:03 / 1 osobie podoba się ten post
Cukinie faszerowana miesem mielonym sos pomidorowy,jogurt owocowy i woda
01 lipca 2016 12:02 / 1 osobie podoba się ten post
Dziś mam leniwy dzień , zrobię spaghetti , zamiast mięsa będzie tuńczyk z puszki .
01 lipca 2016 12:46 / 4 osobom podoba się ten post
BaskaS

Dziś mam leniwy dzień , zrobię spaghetti , zamiast mięsa będzie tuńczyk z puszki .

Ja tez jestem leniwa ale na szczescie nic nie musze gtowac,odgrzewam wczorajsze  Ma sie glowe na karku i sie gotuje ciut wiecej niz potrzeba., Na wszelki wypadek ;)))
01 lipca 2016 12:58 / 1 osobie podoba się ten post
Żurek z jajkiem ,kasza gryczana z masłem. Taki obiad ,bo jestem sama .
01 lipca 2016 13:04 / 3 osobom podoba się ten post
Ziemniaki,ryba panierowana i kalarepka z mrożonki-cały ranek siostry się zastanawiały jak toto smakuje,a potem tylko zachwyty i mlaskanie/garnek puściutki:)/hi hi hi
01 lipca 2016 13:33
BaskaS

Smakuje takie spaghetti z  tuńczykiem z puszki?Pytam,bo mam kilka puszek  tuńczyka w kuchni.A dzisiaj kotelty grzybowe ala schabowe  
01 lipca 2016 13:40
Sznycel przyprawiany na spontana- stała mieszanka ziół meksykanskich w szafce i nie wytrzymałam, kalafior, węglowodana niet.
Babcia to samo, tylko w częściach i do tego Kartoffelnpuree.
01 lipca 2016 14:21 / 4 osobom podoba się ten post
Nic !!! z głodu kawałek jabłka zjadłam
01 lipca 2016 14:26 / 1 osobie podoba się ten post
Pewnie drogie, bo to jeszcze nie sezon :)
01 lipca 2016 15:05 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Pewnie drogie, bo to jeszcze nie sezon :)

Nie , nawet nie drogie , bo w Aldim zakupione - sama kupiłam .......ale nie za moje
Przed chwilą jeszcze wrzuciłam na ruszt kawałek snickersa , nie za duży , tylko taki , żeby się od jedzenia nie odzwyczaić , bo chuda jak " deszczka " się zrobię !!!! 
01 lipca 2016 15:12 / 2 osobom podoba się ten post
Przytulam

Aleee, kto wie, czy przyszłościowo nie myślisz, bo jak coraz większe branie mają niepalące, to niejedzące wykoszą je z miejsca
01 lipca 2016 15:14 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Nie , nawet nie drogie , bo w Aldim zakupione - sama kupiłam .......ale nie za moje :-):-):-)
Przed chwilą jeszcze wrzuciłam na ruszt kawałek snickersa , nie za duży , tylko taki , żeby się od jedzenia nie odzwyczaić , bo chuda jak " deszczka " się zrobię !!!!:lol3: 

No to Ci powiem,ze ja ze slodyczy to najbardziej lubie kurczaka pieczonego  Jablko ze snickersem to chyba na jeden zab? glooodnaaa bym byyylaa!!!
01 lipca 2016 15:22
fioletowa.mysz

No to Ci powiem,ze ja ze slodyczy to najbardziej lubie kurczaka pieczonego :-) Jablko ze snickersem to chyba na jeden zab? glooodnaaa bym byyylaa!!!

Ha ha ha ,ja rosół z makaronem:)Czekolada może nie istnieć:)
01 lipca 2016 15:23 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Nic !!! z głodu kawałek jabłka zjadłam :-(

Czemuż to się tak umartwiasz?:(
01 lipca 2016 15:30 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Ha ha ha ,ja rosół z makaronem:)Czekolada może nie istnieć:)

Lubie czekolade ale nie na obiad  Na obiad cos konkretnego musze zjesc. Inaczej burczy mi w brzuchu ,ze hej! Zero we mnie romantyzmu