Co dzisiaj gotujesz na obiad ? #8

02 lipca 2016 16:57 / 5 osobom podoba się ten post
darekr

To "bez kostek" - to będzie na podwieczorek :),
a narazie mówię o obiedzie :)
Cociaż..... chyba jednak podwieczorek będzie "daniem głównym" :))

Jezusie Maryjo !!! Schabowe spaliłeś !!
02 lipca 2016 17:50 / 5 osobom podoba się ten post
No,spoko,schabowe pyszne usmażył,a że przy okazji głupot nawypisywał,upał taki...
Nie będzie ani podwieczorku ani kolacji ani nic,poleciał na kolejny dach wentylator naprawiać
Z gorąca padają wszelkie urządzenia,tylko ludzie muszą jakoś funkcjonować
02 lipca 2016 18:00 / 3 osobom podoba się ten post
Chciałam zrobić zupke pomidorową z makaronem ale babcia stwierdziła że zupę jada bez zupy...
Tak wiec frykadelki, sos pomidorowy ( bo otworzyłam już puszke z pomidorami :) ) warzywka i ziemniaki.
02 lipca 2016 19:43 / 4 osobom podoba się ten post
Marta

No,spoko,schabowe pyszne usmażył,a że przy okazji głupot nawypisywał,upał taki...
Nie będzie ani podwieczorku ani kolacji ani nic,poleciał na kolejny dach wentylator naprawiać
Z gorąca padają wszelkie urządzenia,tylko ludzie muszą jakoś funkcjonować

No jak nie będzie !!!
Już jestem, czyli tylko trochę się opóźni.
Kochanie - szykuj już tam - danie główne!! :))
02 lipca 2016 19:49 / 3 osobom podoba się ten post
darekr

No jak nie będzie !!!
Już jestem, czyli tylko trochę się opóźni.
Kochanie - szykuj już tam - danie główne!! :))

Na danie główne dzisiaj będzie : mała czarna pita w łóżku ! ......a to " szykuj już tam " to taka jakby gra wstępna ?.....kurczę , jak nowocześnie , to prawie tak jak młodzieżowy bruderszaft : " daj mi doopy - mów mi ty ! "
02 lipca 2016 20:04 / 3 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Zaslonie Ciebie wlasna piersia ,nie martw sie,mam czym oddychc za dwoch wiec dam rade :-) Ale w zamian pospiewaj mi jeszcze...tak na ludowo:lol1:

Myszko, ja też mam swoje "D" (swoje, jak swoje - znaczy Marty),
ale jeśli Swoją Piersią chcesz (Moją Kobietę) Barbarę osłaniać - to też nie mam nic przeciw,
Ja tam jestem nowoczesny i godzę się na wszystko,
Byle tylko obok Tych Piersi, trochę Barbary mi zostało :)))))
02 lipca 2016 20:08 / 4 osobom podoba się ten post
darekr

Myszko, ja też mam swoje "D" (swoje, jak swoje - znaczy Marty),
ale jeśli Swoją Piersią chcesz (Moją Kobietę) Barbarę osłaniać - to też nie mam nic przeciw,
Ja tam jestem nowoczesny i godzę się na wszystko,
Byle tylko obok Tych Piersi, trochę Barbary mi zostało :)))))

No wez! Ja sie Ciebie nie pytam! Ja informuje,ze oto bede oslaniala Barbare N.! A czy cos zostanie z niej to ja nie wiem...moze patrzac od dolu to i owszem...bo od strony klatki piersiowej to...no wiesz. Moze byc ciut trudno 
P.S. Darek,niezly z Ciebie Wariat W pozytywnym sensie znaczy sie;))))
02 lipca 2016 20:20 / 3 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

No wez! Ja sie Ciebie nie pytam! Ja informuje,ze oto bede oslaniala Barbare N.! A czy cos zostanie z niej to ja nie wiem...moze patrzac od dolu to i owszem...bo od strony klatki piersiowej to...no wiesz. Moze byc ciut trudno :-)
P.S. Darek,niezly z Ciebie Wariat:-) W pozytywnym sensie znaczy sie;))))

Co do "P.S." - to się zgadza
Choć nie koniecznie tylko w tym senie! :))
02 lipca 2016 20:29 / 2 osobom podoba się ten post
darekr

Co do "P.S." - to się zgadza
Choć nie koniecznie tylko w tym senie! :))

Az tak?
03 lipca 2016 06:55 / 1 osobie podoba się ten post
Sznycel duszony,sosik,marchewka zasmarzana,ziemiaczki jogurt,i herbatka
03 lipca 2016 09:58 / 4 osobom podoba się ten post
Sznycel z indyka + marchewka gotowana podana ze zrumienioną na maśle bułką tartą + ziemniaki gotowane lub frytki (do uzgodnienia z PDP, dopiero się poznajemy  ) + woda lub sok jabłkowy do popicia dla babci, bo ja chyba tradycyjnie  - maślanka !
03 lipca 2016 10:04 / 3 osobom podoba się ten post
Lenistwa ciag dalszy wiec u mnie bedzie ,szybka do wykonania lazania Mieso mielone,puszka pomidorow,przyprawy(w tym duuuuzo czosnku),platy lazanii z kartonika,hehehe,i creme frische, no i ser tarty oraz piekarnik goracy.
Swoja droga nie wiem ilez to mozna sie lenic?
03 lipca 2016 10:07 / 1 osobie podoba się ten post
Ziemniaki duzo koperku ja, schabowy , surówka z młodej kiszonej kapusty, mizeria. Muszę sie ruszyc bo laptop mi się zagrzał w becie.
03 lipca 2016 10:08 / 4 osobom podoba się ten post
Ziemniaki , mięso z " kurskiej piersi " z sosem , sałata . Jutro rosół , pojutrze pomidorowa na rosole - 3 dni zaplanowane
03 lipca 2016 10:16 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ziemniaki , mięso z " kurskiej piersi " z sosem , sałata . Jutro rosół , pojutrze pomidorowa na rosole - 3 dni zaplanowane :-)

A ja przeczytalam - mieso z psa Kuurde!! Na oczy mi sie rzucilo...