:yeah::fastfood:A miałam nie robic po upieczeniu:) może być?:rozmysla:

:yeah::fastfood:A miałam nie robic po upieczeniu:) może być?:rozmysla:
Prosze o przepisik na te na pewno pyszna surówke!Mercí!
Znaczy puree z kalarepki :-)
Została mi prawie cała lodówka warzyw marynowanych i mięsiwa, włącznie z kaszanką. Nie przerobilismy tego na grillu. Ja już nie bardzo mam na to smaka.Warzywa zrobię dzisiaj, a do reszty potrzebuję pomocy.Zapraszam , to niedaleko, zaraz za zakrętem , wjazd w taką prywatna uliczkę:-):gotowanie:
nadzieja-wpraszam się!!!
Wczoraj zrobiłam barszcz-2 razy bo do pierwszej botwiny po ugotowaniu wlałam horteksowski barszczyk i....na końcu "coś" mi dziwnie zachlupotało.Rozcięłam opakowanie i...na dnie był plesniowy glut wielkości dłoni!!! Wylałam
,do sklepu po nowe warzywa,śmietanę i "od nowa"-siet!!! To pewnie do poskarżyjek ale muszę lecieć.
Została mi prawie cała lodówka warzyw marynowanych i mięsiwa, włącznie z kaszanką. Nie przerobilismy tego na grillu. Ja już nie bardzo mam na to smaka.Warzywa zrobię dzisiaj, a do reszty potrzebuję pomocy.Zapraszam , to niedaleko, zaraz za zakrętem , wjazd w taką prywatna uliczkę:-):gotowanie:
Jeszcze w tym roku nie jadlam nic z normalnego grilla,z moja pdp to trudna sprawa,wiec bardzo chetnie zamelduje sie za tym zakretem:-) Tylko powiedz dokladnie,z gorki leciec w prawo czy lewo? Bo pierwszy raz przemierzam ta trase i sie zamotalam;))))
Juz lece na kaszaneczke