Co dzisiaj gotujesz na obiad ? #8

08 lipca 2016 20:05 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Faktycznie fajny patent. Mam jeszcze pytanie,tylko sie nie smiej prosze,a ta folia to taka zwykla spozywcza,czy aluminiowa? ;)

Napisałam ,że spożywcza :) Przez aluminiową niczego nie da się zobaczyć :)  Patent naprawdę super- mój starszy syn, dwie lewe rączki ma do gotowania, to zaczął sobie sam w ten sposób jajka przyrządzać i twierdzi, że są smaczniejsze niż ugotowane w tradycyjny sposób :)
08 lipca 2016 20:06
Nie, no, czegoś takiego jak powyżej, to jeszcze nie udało mi się zrobić :) Myślę o powieleniu posta w dwojaki sposób :)
08 lipca 2016 20:17 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Obiad na stole,pdp wlasnie wcina,ja tradycyjnie nie mam apetytu:)

No ale jak mam wcinac taka prozaiczna rybke z przyleglosciami, skoro czeka na mnie poezja smaku,w postaci tego? :lol1:

Bita smietana bedzie do tego ale tutaj nabiera sie toto lyzka,prosto z miski,i pac,pac na kuchen :-)

Oraz przepraszam wszystkich za niechlujne podanie,lecz ja nie mam takiego talentu jak Baski,Michaski i inni...Trzeba mi wiec wybaczac :-)

Myszko ale poszalalas, full wypas, pyszności.
08 lipca 2016 20:19 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Napisałam ,że spożywcza :) Przez aluminiową niczego nie da się zobaczyć :)  Patent naprawdę super- mój starszy syn, dwie lewe rączki ma do gotowania, to zaczął sobie sam w ten sposób jajka przyrządzać i twierdzi, że są smaczniejsze niż ugotowane w tradycyjny sposób :)

Musze tak zrobic. To fajny pomysl jest,dziekuje;)
08 lipca 2016 20:20 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara48

Myszko ale poszalalas, full wypas, pyszności.

Poszalas to Ty;))) Ja to takie bele co robie,byle szybko bo troszke leniwa jestem,wiesz? 
08 lipca 2016 20:28 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Prosze,wytlumacz o co chodzi z tym jajkiem na miekko?

08 lipca 2016 20:47 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Yhy,smacznego zycze ,prosze Pani ;)) Czy zyczy sobie ascka aby podac kawe? :-)

Nie, dziękuję :pomponiara:
08 lipca 2016 20:51 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Basiu, jak robisz placek po węgiersku. Pytam, bo pewnie masz dobry patent. Ten z jajkiem na miękko gotowanym w folii, ukradłam i u mnie w domu ta metoda się przyjęła na całego :)

Tina chodzi Ci o sam placek czy gulasz do placka?
08 lipca 2016 20:53
Barbara48

Tina chodzi Ci o sam placek czy gulasz do placka?

Napisz Basia i jedno i drugie. To bardziej glabiaste kolezanki( znaczy ja) tez sie czegos naucza;)))
08 lipca 2016 20:56 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Napisz Basia i jedno i drugie. To bardziej glabiaste kolezanki( znaczy ja) tez sie czegos naucza;)))

Ok,Ty moja,, glabiasta" i tak Cię lovciam, napisze ale nie dziś, jestem padnieta.
08 lipca 2016 20:58 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara48

Ok,Ty moja,, glabiasta" i tak Cię lovciam, napisze ale nie dziś, jestem padnieta.

Jajka na "mientko" w folii,mhmmmmm....dlaczego mam tytlko wiadome skojarzenia?:):):)O co kaman,Basiu????
08 lipca 2016 20:59
Barbara48

Napisz i to i to :)
08 lipca 2016 21:04 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara48

Nie padaj tak szybko! Masz jeszcze,nie zapominaj o tym,"obowiazki" malzenskie!! Korzystaj poki mozesz! 
08 lipca 2016 21:10 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Jajka na "mientko" w folii,mhmmmmm....dlaczego mam tytlko wiadome skojarzenia?:):):)O co kaman,Basiu????

Kasiuuu? No co Ty? Dopiero przyjechalas i już takie kosmate myśli?
08 lipca 2016 21:14 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Nie padaj tak szybko! Masz jeszcze,nie zapominaj o tym,"obowiazki" malzenskie!! Korzystaj poki mozesz! :gwizdanie::-)

Myszko akurat,, tego " na zapas nie idzie zrobić, haha