Faktycznie fajny patent. Mam jeszcze pytanie,tylko sie nie smiej prosze,a ta folia to taka zwykla spozywcza,czy aluminiowa? ;)
Faktycznie fajny patent. Mam jeszcze pytanie,tylko sie nie smiej prosze,a ta folia to taka zwykla spozywcza,czy aluminiowa? ;)
Obiad na stole,pdp wlasnie wcina,ja tradycyjnie nie mam apetytu:)
No ale jak mam wcinac taka prozaiczna rybke z przyleglosciami, skoro czeka na mnie poezja smaku,w postaci tego? :lol1:
Bita smietana bedzie do tego ale tutaj nabiera sie toto lyzka,prosto z miski,i pac,pac na kuchen :-)
Oraz przepraszam wszystkich za niechlujne podanie,lecz ja nie mam takiego talentu jak Baski,Michaski i inni...Trzeba mi wiec wybaczac :-)
Napisałam ,że spożywcza :) Przez aluminiową niczego nie da się zobaczyć :) Patent naprawdę super- mój starszy syn, dwie lewe rączki ma do gotowania, to zaczął sobie sam w ten sposób jajka przyrządzać i twierdzi, że są smaczniejsze niż ugotowane w tradycyjny sposób :)
Myszko ale poszalalas, full wypas, pyszności.
Prosze,wytlumacz o co chodzi z tym jajkiem na miekko?
Yhy,smacznego zycze ,prosze Pani ;)) Czy zyczy sobie ascka aby podac kawe? :-)
Basiu, jak robisz placek po węgiersku. Pytam, bo pewnie masz dobry patent. Ten z jajkiem na miękko gotowanym w folii, ukradłam i u mnie w domu ta metoda się przyjęła na całego :)
Tina chodzi Ci o sam placek czy gulasz do placka?
Napisz Basia i jedno i drugie. To bardziej glabiaste kolezanki( znaczy ja) tez sie czegos naucza;)))
Ok,Ty moja,, glabiasta" i tak Cię lovciam, napisze ale nie dziś, jestem padnieta.
Ok,Ty moja,, glabiasta" i tak Cię lovciam, napisze ale nie dziś, jestem padnieta.
Jajka na "mientko" w folii,mhmmmmm....dlaczego mam tytlko wiadome skojarzenia?:):):)O co kaman,Basiu????
Nie padaj tak szybko! Masz jeszcze,nie zapominaj o tym,"obowiazki" malzenskie!! Korzystaj poki mozesz! :gwizdanie::-)