Na wyjeździe #33

11 maja 2016 16:28 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

A czy nocleg zapewniony jest + sniadanie :lol3:jesli tak to rezerwuje na 3 osoby,

11 maja 2016 18:26
magdalena_k

gorzów wlkp.......

To najbliżej Ciebie w Poznaniu skaczą i Zielonej Górze. :) Chyba że jest jakaś strefa bliżej o której nie wiem, ale raczej nie. :)
11 maja 2016 18:45 / 3 osobom podoba się ten post
giunta

To najbliżej Ciebie w Poznaniu skaczą i Zielonej Górze. :) Chyba że jest jakaś strefa bliżej o której nie wiem, ale raczej nie. :)

http://www.szkolnictwo.pl/index.php?id=PB6557 w Gorzowie to z tramwaju mozna wyskoczyc .
11 maja 2016 18:50 / 2 osobom podoba się ten post
mleczkovoll40

http://www.szkolnictwo.pl/index.php?id=PB6557 w Gorzowie to z tramwaju mozna wyskoczyc .

I to masz do wybory,bo sa tylko dwa 
11 maja 2016 18:51 / 3 osobom podoba się ten post
I ja z Ciebie 
11 maja 2016 19:15 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

I ja z Ciebie:-) 

A anołek - przytulasek to gdzie ? na ryby albo grzyby się wybrał ? paluszki sę omsknęły ?:pomponiara:
11 maja 2016 19:26 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A anołek - przytulasek to gdzie ? na ryby albo grzyby się wybrał ? paluszki sę omsknęły ?:aniolki::aniolki::przytula::pomponiara:

A Tobie jeszcze malo przytulanek? Korzystaj ,bo zaraz sie skonczy:jeszcze tylko dwie upojne noce  
11 maja 2016 19:30 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

A Tobie jeszcze malo przytulanek? Korzystaj ,bo zaraz sie skonczy:jeszcze tylko dwie upojne noce :-) :-) 

Kochaniutka co tam noce , na godziny przeliczam ......a to wychodzi sześćdziesiąt parę godzin - zajechać się można .......jakby chęci były
11 maja 2016 19:34 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A anołek - przytulasek to gdzie ? na ryby albo grzyby się wybrał ? paluszki sę omsknęły ?:aniolki::aniolki::przytula::pomponiara:

No "Baśka" na grzyby to jeszcze za wcześnie,
a na ryby to pojutrze jadę!
11 maja 2016 19:38 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

I to masz do wybory,bo sa tylko dwa:-) 

he he myslalam ,że jeden  :)
11 maja 2016 19:43 / 2 osobom podoba się ten post
mleczkovoll40

he he myslalam ,że jeden  :)

Nie ,no dwa,kiedys slyszalam ,ze te dwa sie nawet zderzyly  
Przepraszam ,nic nie mam do tego miasta ,jest ladne ,bylam tam dwa razy na zuzlu i wrocilam szczesliwa ,ale to odlegle czasy.
11 maja 2016 21:29
Ależ jestem wku.....ona. Odechciało mi się nawet wyjazdu do domu. Tutaj przynajmniej mam spokój.Jak ktoś wie, jak rozładować złość, to niech podrzuci jakiś pomysł.
11 maja 2016 21:29 / 1 osobie podoba się ten post
agrafka

Ależ jestem wku.....ona. Odechciało mi się nawet wyjazdu do domu. Tutaj przynajmniej mam spokój.Jak ktoś wie, jak rozładować złość, to niech podrzuci jakiś pomysł.

a co sie stało? ;/
11 maja 2016 21:34 / 1 osobie podoba się ten post
mzap88

a co sie stało? ;/

Mzap, to co zawsze jak jestem na wyjeździe. Moja młodsza siostrzyczka w najlepsze korzysta sobie z moich rzeczy. Nie wspomnę, że po owym użytkowaniu nadają się one wyłącznie do śmieći. A gust ma dobry, bo wybiera to, co najlepsze.
11 maja 2016 21:37 / 2 osobom podoba się ten post
agrafka

Mzap, to co zawsze jak jestem na wyjeździe. Moja młodsza siostrzyczka w najlepsze korzysta sobie z moich rzeczy. Nie wspomnę, że po owym użytkowaniu nadają się one wyłącznie do śmieći. A gust ma dobry, bo wybiera to, co najlepsze.

co Ty gadasz? 
ja bym siostruni łapki skróciła.....
jak ja tego nie cierpię, nie dziwię się, że jesteś wkurzona.
;/
Ale to musisz jakoś załatwić jak wrócisz, bo teraz to co....? ;/