A czy nocleg zapewniony jest + sniadanie :lol3:jesli tak to rezerwuje na 3 osoby,

A czy nocleg zapewniony jest + sniadanie :lol3:jesli tak to rezerwuje na 3 osoby,
gorzów wlkp.......
To najbliżej Ciebie w Poznaniu skaczą i Zielonej Górze. :) Chyba że jest jakaś strefa bliżej o której nie wiem, ale raczej nie. :)
http://www.szkolnictwo.pl/index.php?id=PB6557 w Gorzowie to z tramwaju mozna wyskoczyc .
I ja z Ciebie:-)
A anołek - przytulasek to gdzie ? na ryby albo grzyby się wybrał ? paluszki sę omsknęły ?:aniolki::aniolki::przytula::pomponiara:
A Tobie jeszcze malo przytulanek? Korzystaj ,bo zaraz sie skonczy:jeszcze tylko dwie upojne noce :-) :-)
A anołek - przytulasek to gdzie ? na ryby albo grzyby się wybrał ? paluszki sę omsknęły ?:aniolki::aniolki::przytula::pomponiara:
I to masz do wybory,bo sa tylko dwa:-)
he he myslalam ,że jeden :)
Ależ jestem wku.....ona. Odechciało mi się nawet wyjazdu do domu. Tutaj przynajmniej mam spokój.Jak ktoś wie, jak rozładować złość, to niech podrzuci jakiś pomysł.
a co sie stało? ;/
Mzap, to co zawsze jak jestem na wyjeździe. Moja młodsza siostrzyczka w najlepsze korzysta sobie z moich rzeczy. Nie wspomnę, że po owym użytkowaniu nadają się one wyłącznie do śmieći. A gust ma dobry, bo wybiera to, co najlepsze.