Wszystkie?????? Czy tylko ten????
Wszystkie?????? Czy tylko ten????
Jednym słowem do nieba w butach pójdziesz. Ja po przyjeździe o internet nie pytam, to załatwiam na etapie rekrutacji. Telefonu do Polski jak jest internet nie potrzebuję, ale pauzy jak najbardziej. I może się zdziwisz, ale ja też pracuję ciężko. Jedno drugiego nie wyklucza. Z Twojego wpisu (wpisów ?) wynika, że jedna Mleczko dobrze pracuje, no może jeszcze nowe opiekunki, a reszta to be.
Mzap, to co zawsze jak jestem na wyjeździe. Moja młodsza siostrzyczka w najlepsze korzysta sobie z moich rzeczy. Nie wspomnę, że po owym użytkowaniu nadają się one wyłącznie do śmieći. A gust ma dobry, bo wybiera to, co najlepsze.
Tak jest swiete slowa,,,,,,,,,byla zmienniczka nie ruszala pierwsza swieta zasada nie szkodzic,,,,,,,,,,,nie wychylac sie........:strzela z bicza:
Ja nie dbam o zmienniczke, najczesciej jej juz nie mam . Mam przewaznie ciezkie przypadki. Jedne jada pracować inne przetrwać nic sie na to nie poradzi. Cześciej zmienniczka zepsuje robote niz coś nowego wniesie.Jesli słyszę po przyjeżdzie zmienniczki takie pytania " czy jest TVP, czy jest darmowy tel. do Polski i czy sa pauzy a jeszcze samodzielne zakupy dochodzą , to ja nie chce z taka osoba sie wymieniac. Wole nowe niedoswiadczone opiekunki, ktore pytaja o stan zdrowia pdp o zwyczaje w tym domu . I swojego zdania nie zmienie.
Ja mialam tak jak wychodzilam babka spi lezy nie wola a gdy tylko zostawalam glupi bol glowy,,,zle samopoczucie..deszcz jestem jej juz potrzebna i latanie lozko Pani...i tak w kolo dlatego pogoda niepogoda bol nie bol wychodze.........chocby na lawce posiedziec ,,,,,,,,tak mi zostalo,,,bo samo zycie mnie tego nauczylo,,,wole sie ponudzic ze sama soba nic z HALO HALO w tle..........ale co kto lubi........:zywoplot:
Był lekarz ( nie mam niemieckich trzcionek nie bede kombinowala, bo potem nieodkombinuje) zostawił Arztliche Bescheinigung wszyscy wiemy co to jest. Ostatnie zdanie tak brzmi : Frau .......................auf keinen Fall mehr geschaftsfahlig, eine Besserung ist nicht zu erwarten.
Teraz zostało tylko czekać.
Był lekarz ( nie mam niemieckich trzcionek nie bede kombinowala, bo potem nieodkombinuje) zostawił Arztliche Bescheinigung wszyscy wiemy co to jest. Ostatnie zdanie tak brzmi : Frau .......................auf keinen Fall mehr geschaftsfahlig, eine Besserung ist nicht zu erwarten.
Teraz zostało tylko czekać.
smutne to Mleczko, tak fajnie pisalas o tej szteli, ze sobie dobrze radzisz, nawiazalas kontakt z naburmuszonym dziadkiem..... tak sie zastanawiam, jak byloby gdybys nie wziela tego urlopu. Ty staniesz na wysokosci zadania , wiem:aniolki:
Przykre to.Taka praca.Trzymaj się dzielnie.