Nie wysłałam...
ale wszystko ustalaliśmy telefonicznie, myslałam że to wystarczy
Nie wysłałam...
Nie wysłałam...
Malami, a możesz okrężną drogą napisać jaka to firma? Żeby inne dziewczyny sie nie wkopały? Np. pierwszą i ostatnią literę....
Mogę nawet chętnie
Firma M....e . Nie wiem, jak inni ja oceniają, ale dla mnie spalona.
Mój czwarty wyjazd, czwarta firma......
Trzeba szukać dalej
Najkrócej mówiąc przyjechałam do lekkiej demencji, kontrolowanej lekami, a na miejscu okazało sie, ze pdp żyje już całkowicie w swoim świecie, kontakt z rzeczywistością jest rzadki i chwilowy. .Pani cały czas pobudzona, chodzi, czegos szuka, denerwuje się, krzyczy, płacze, wzywa pomocy....
Mówi przeważnie w dialekcie, którego ja prawie nie rozumiem, załatwia się najchętniej na podłogę, albo np. ostatnio do szuflady w komodzie, nie daje się umyć, nie będe opisywać co robi z odchodami bo to obrzydliwe, nie zawsze pozwala sobie umyć ręce, a potem wchodzi mi do kuchni......
Cały czas musze mieć ją na oku, bo inaczej to szkoda gadać...
Leki są żle ustawione, i nie działają tak jak trzeba, a rodzina cóż- maja to wszystko gdzieś. Córka odkąd jestem nawet fusspflege nie załatwiła, a pdp ma pazury jak zwierzę już , syn przy biegunce nakarmił mamę pizzą- bo czemu nie, przecież jak matka sie os... po szyję to on nie sprząta.........
O tym, ze pierwszą pauze miałam dopiero po dwóch tygodniach, juz kiedys pisałam, i to mam ją tylko 2x w tygodniu, bo rodzina nie chce płacić nikomu, żeby został z babką- po prostu mam już dość