Na wyjeździe #33

17 maja 2016 13:22 / 3 osobom podoba się ten post
No nie...blizniakow lepiej nie rozdzielac. A ze sie kloca? Normalnie jest...ludzie tak maja,szczegolnie gdy ciagle razem musza przebywac.
Co do skromnosci to owszem...bywa przydatna ale siebie docenic tez trzeba,szczegolnie w naszej pracy. Moze siebie to nawet przede wszystkim
17 maja 2016 15:04
A moja babcia tym razem była 6 dni w domu.Dwie niedziele  ,dwie soboty,pfingsmontag,dzień ojca.Toż to szok przy moim 14 dniowym wyjezdzie.::))Normalnie jest 4 dni w domu.
17 maja 2016 15:10
moj chodzi bez problemowo moze dlatego ze i stan inny.....i wiem ze jakby siedzial caly czas w domu to by ciezko bylo dla niego a nie mowiac o mnie widze jak sa 2- dni wolnego pod rzad jaks ie nie moze znalesc szuka zajecia niekoniecznie dobrego,oj ciezko by bylo....................bardzo ciezko
17 maja 2016 15:14 / 1 osobie podoba się ten post
5 razy w tygodniu na 8 godz.ma 74 lata ,alzheimer totalny,ale łagodna.
17 maja 2016 15:31 / 2 osobom podoba się ten post
no tak One sa bardziej swiadome a jak jedna zacznie to 2 za nia..... moj jest oprocz srody(diakonki Go kapia) i weekendow,dodatkowo Martha we wtorki popol ( tak wiec siedze sobei kawke siorbie z farba na wloskach pelen relax)
17 maja 2016 15:39 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

no tak One sa bardziej swiadome a jak jedna zacznie to 2 za nia..... moj jest oprocz srody(diakonki Go kapia) i weekendow,dodatkowo Martha we wtorki popol ( tak wiec siedze sobei kawke siorbie z farba na wloskach pelen relax)

kurna też musz,e sobie włosy pomalować :))chyba zrobię to na koniec miesiąca :)  jesteś podobna do mojej koleżanki, którą bardzo lubię :)

17 maja 2016 15:42 / 2 osobom podoba się ten post
agamor

kurna też musz,e sobie włosy pomalować :))chyba zrobię to na koniec miesiąca :)  jesteś podobna do mojej koleżanki, którą bardzo lubię :)

oj a moze to ja??? hahahaha 
17 maja 2016 17:20 / 13 osobom podoba się ten post
Wykąpałam dzisiaj pdp, on tego nie lubi, bo musi wejść na pierwsze piętro. Na dole nie ma wanny ani prysznica. Ubrałam go w płaszcz kąpielowy i chciałam dobrze wytrzeć/natrzeć skórę. Ale dziadek siedzi taki osowiały. Ręce opuszczone, głowa też. Stanęłam więc przed nim i się drę "Hande hoch!!" Popatrzył na mnie i buchnął śmiechem. Widocznie miał inne skojarzenia ale ręce podniósł.
17 maja 2016 17:21 / 3 osobom podoba się ten post
Mycha

Wykąpałam dzisiaj pdp, on tego nie lubi, bo musi wejść na pierwsze piętro. Na dole nie ma wanny ani prysznica. Ubrałam go w płaszcz kąpielowy i chciałam dobrze wytrzeć/natrzeć skórę. Ale dziadek siedzi taki osowiały. Ręce opuszczone, głowa też. Stanęłam więc przed nim i się drę "Hande hoch!!" Popatrzył na mnie i buchnął śmiechem. Widocznie miał inne skojarzenia ale ręce podniósł.

Mycha, dobre
17 maja 2016 20:58 / 2 osobom podoba się ten post
widzisz Andy, tylko pare godzin spokoju i jestes calkiem fit szanuj werwe!!!!
17 maja 2016 21:10 / 9 osobom podoba się ten post
masz racje Andy, jak sie nie ma wyboru, to sie jest bardziej chorym od pdp, taka prawda. Bole glowy, roztargnienie, drazliwosc, bole  stawow.... to sa objawy w naszej pracy spowodowane nadmiernym stresem. Mysla, ze nam placa, to my roboty jestesmy. Maszyna tez sie z czasem rozdupi
18 maja 2016 06:34 / 2 osobom podoba się ten post
leni

masz racje Andy, jak sie nie ma wyboru, to sie jest bardziej chorym od pdp, taka prawda. Bole glowy, roztargnienie, drazliwosc, bole  stawow.... to sa objawy w naszej pracy spowodowane nadmiernym stresem. Mysla, ze nam placa, to my roboty jestesmy. Maszyna tez sie z czasem rozdupi

Nic dodac, nic ując. Prawda
18 maja 2016 08:22 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Nic dodac, nic ując. Prawda :-(

I to jeszcze swieta prawda 
18 maja 2016 10:59 / 5 osobom podoba się ten post
no to idę trochę poprasować Piszcie, a ja potem będę Was czytać
18 maja 2016 11:47 / 2 osobom podoba się ten post
bieta

no to idę trochę poprasować:prasowanie: Piszcie, a ja potem będę Was czytać :-)

Ja też lecę do prasowania