Na biegunkę są różne środki? Może pogadaj z rodziną? Może zakupią np. Flohsamenschalen?
https://de.wikipedia.org/wiki/Flohsamenschalen
Na biegunkę są różne środki? Może pogadaj z rodziną? Może zakupią np. Flohsamenschalen?
https://de.wikipedia.org/wiki/Flohsamenschalen
Pogadalam nie jeden raz z rodzina...Specyficznie tu jest. Bo z jednej strony dbaja o matke,troszcza sie i inne takie,to widac...ale z drugiej strony jakies medykamenty wydebic albo wizyte u lekarza to juz klopot. Zatrzymac biegunke moze i sie da tabsmi ale...a jezeli to bakteria? Albo rak? Albo inne licho? Przeciez powinna byc zdiagnozowana przez lekarza a nie przeze mnie,szczegolnie,ze ja nie mam ku temu kompetencji.Leczenie objawow a nie przyczyny nie przynosi dlugotrwalych efektow dlatego jestem za tym,zeby ja w koncu do lekarza zabrali. I bede dreczyla w tym temacie,ale na to musze poczekac do 5 czerwca,jak bedzie corka.
Uwazam,bez rekawiczek i plynow do dezynfekcji rak,nie podchodze do pdp. Ale ryzyko jest,przeciez ona wszystkiego dotyka. Sugerowalam juz rodzinie badania,tez sie mnie to sranie nie wydaje normalne. No ma nietolerancje laktozy ale przeciez od kilku dni nie wachala nic z tym bialkiem.Na poczatku kojarzylam te atrakcje zoladkowe z obzarstwem bo babka wszystko wciagala,co tylko w rece wpadlo,ale rodzina ,po tym jak ich wszystkich wymolestowalam,zakupila lodowke dodatkowa i pod kontrola mam ilosc posilkow. A babka jak srala tak dalej sra...Dziwne to. I obrzydliwe. Poczekam te kilka dni,az corka wroci z urlopu i bede cisnela o badania bo rzeczywiscie nie mam juz innych pomyslow na to z jakiego powodu te biegunki sie utrzymuja.
Pytalam pfliegedienst co to moze byc,wzruszyly ramionami w odpowiedzi,ze nie wiedza.Trudno tutaj dowiedziec sie czegokolwiek.Naprawde trudno.
Melduję się na wyjeździe. :) Coś czuję, że to będą dłuuuugieeee tygodnie, bo ciężko zejść mi na ziemię... Ale co zrobić, trzeba zarobić kasę, żeby znowu móc ją z wiatrem puszczać ;) A w ogóle, to nie wiem dlaczego od pewnego czasu nie mogę załączać zdjęć na forum...
Witaj.Jaka maśc polecisz na bóle w kolanie?Voltaren nie działa.Ty aktywna,pewnie sie znasz.:kontuzja:
Witaj.Jaka maśc polecisz na bóle w kolanie?Voltaren nie działa.Ty aktywna,pewnie sie znasz.:kontuzja:
MartaP, reumatyzm chyba?, jakiś stan zapalny i boli:-(
U mnie tez się romantyzm odezwał, ale w ręce :-(
Moje skromne zdanie w temacie masci-wszystkie są przereklamowane.Jedyne,co przynosi ulgę,to plastry rozgrzewające.Stosuje namiętnie przy wszelkich boleściaciach-mnie pomaga.Dodam jednak,że boleści wszelakie to u mnie rzadkość jest i doświadczenia nie mam.Jednak maści stosowałam,jak potrzeba była-niestety efekt zerowy.