PDP kupił nowego laptopa ( poprzedni po iluś tam latach odmówił posłuszeństwa). Założył skype i mnie jako pierwszą dodał do znajomych :-) Stwierdził, że teraz jak będę w PL to on będzie do mnie dzwonił :-)
PDP kupił nowego laptopa ( poprzedni po iluś tam latach odmówił posłuszeństwa). Założył skype i mnie jako pierwszą dodał do znajomych :-) Stwierdził, że teraz jak będę w PL to on będzie do mnie dzwonił :-)
No to się narobiło :-)
oj bietka, daj mu falszywa nazwe. Czego to pdp nie wymysla
Nie mogłam podać fałszywca, bo zaraz po zainstalowaniu i dodaniu mnie do kontaktów koniecznie musiał przeprowadzić próbna gadkę , ja w kuchni - on w salonie.
Wiesz co dopiero wróciłam ze spaceru,dobrze że jestem w domu bo tu grad padał,ale nie o tym chciałam,byłam z dziewczyną co jest tu niedaleko kilka domów nas dzieli,ona jest na czarno za miejsce 200e dała jakaś durna ale jej sprawa,umyła wczoraj okna i uprała firanki taką zjebkę dostała od babki że szok,ma zakaz używania wody.uprała firanki które wisiały 40 lat i się rozleciały w praniu,ma oczywiście odkupić,no i słusznie po co rządzić się u kogoś w domu,po co wychodzić przed orkiestrę chciała babce się podlizać,no to się podlizala teraz ma atmosfere cacy,ale jak jej radziłam nie słuchała,i ma 2 miesiące w stresie.Więc nie róbmy sobie kuku,na własne życzenie.
Jezu ! o czym wy piszecie ?!?!?!?!?!:blee:
Juz to widze ja i moja pdp w jednym łóżku - trauma chyba do konca zycia.Dla mnie oczywiscie.
To jest praca a nie jakies ...........nie,nie nie i jeszcze raz nie !!!!
No to się narobiło :-)
Mycho problem w tym że ta " inna droga" nie ma końca,juz od dawna zdjecia można wklejać tylko poprzez odwiedzenie innych stron internetowych.Nie każdy ma laptopa na wyjeździe a na,smartfonach sie tego nie da zrobić.Zresztą to przeciez obciach,odsylanie gdzie indziej użytkowników,ale pisalam juz o tym i nie bede sie powtarzać.
A tym co najbardziej denerwuje jest brak informacji czy wcześniejszy sposób wklejania zdjęć powróci czy tez nie,i ewentualnie kiedy.Wiele osób o to pyta i pytania,są ignorowane.
Osobiście bardzo mnie to zniecheca do tego forum.Myślę że w końcu ludzie zaczną stąd odchodzić a ja bede pierwsza.