Na wyjeździe #33

29 maja 2016 22:00 / 3 osobom podoba się ten post
hawana

A ja nie zdążyłam na przyczepkę:-)Bo glista nie dla mnie:zawstydzony:

Zabawnie to opisałaś, obrazowo. Ubawiłaś mnie do łez niemalże. Dobre to! 
29 maja 2016 22:07 / 1 osobie podoba się ten post
Ale sobie odpoczniesz...Ja to tego roku mam z deczko przechlapane,coz...zycie. Bede musiala wytrzymac jakos. Dobrze,ze mi o tym forum znajoma z firmy napomknela,to sobie konto zalozylam i sie wydziczam jak czubek jakis Faktycznie latwiej i fajniej jest czlowiekowi gdy ma sobie do kogo poklikac. No i kilka osob znalazlam,ktore bym chciala poznac w realu. Mam nadzieje,ze sie tak stanie. ;)
29 maja 2016 22:07
Knorr

Czasami o tym zapominam ..też.

Ok, zwracam honor :) ;).
29 maja 2016 22:10 / 2 osobom podoba się ten post
salazar

Ok, zwracam honor :) ;).

Robię błędy świadomie. Wiem o tym. Robi je większość, nie chcę być gorszy)))
29 maja 2016 22:15
Knorr

Robię błędy świadomie. Wiem o tym. Robi je większość, nie chcę być gorszy:-))))

W tym przypadku ja się zakręciłam :D. Sorry :)
29 maja 2016 22:16
salazar

W tym przypadku ja się zakręciłam :D. Sorry :)

o.k. dobrze jest )
29 maja 2016 22:19 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Ale sobie odpoczniesz...Ja to tego roku mam z deczko przechlapane,coz...zycie. Bede musiala wytrzymac jakos. Dobrze,ze mi o tym forum znajoma z firmy napomknela,to sobie konto zalozylam i sie wydziczam jak czubek jakis:-) Faktycznie latwiej i fajniej jest czlowiekowi gdy ma sobie do kogo poklikac. No i kilka osob znalazlam,ktore bym chciala poznac w realu. Mam nadzieje,ze sie tak stanie. ;)

Fioletowa Mysz, wlazłem w Twój profil, bo chce mieć Cię w gronie przyjaciół no i sorry, ale jak Ty masz podstawowe, to ja jestem Ugu Buru.
29 maja 2016 22:32 / 1 osobie podoba się ten post
Knorr

Fioletowa Mysz, wlazłem w Twój profil, bo chce mieć Cię w gronie przyjaciół no i sorry, ale jak Ty masz podstawowe, to ja jestem Ugu Buru.

Zarzucasz kłamstwo kolezance?
29 maja 2016 22:38 / 6 osobom podoba się ten post
Knorr

Podstawowe mam i juz ;) Po co ma mi sie ktos doszukiwac brakow w wyksztalceniu? Teraz nie ma sie do czego czepiac,prawda?  
29 maja 2016 22:42 / 4 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Podstawowe mam i juz ;) Po co ma mi sie ktos doszukiwac brakow w wyksztalceniu? Teraz nie ma sie do czego czepiac,prawda? :-) 

Oj, spryciula.
A pan podglądacz-spryciarz.
29 maja 2016 22:54 / 1 osobie podoba się ten post
hawana

Oj, spryciula.
A pan podglądacz-spryciarz.

Tam zaraz spryciula. Jak sie dobrze zastanowic to w sumie prawda...Jakies podstawy mam 
29 maja 2016 23:05 / 5 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Tam zaraz spryciula. Jak sie dobrze zastanowic to w sumie prawda...Jakies podstawy mam :-)

I zawsze możesz powiedzieć, że nie ma dla Ciebie pracy z Twoim wykształceniem:fuckyou2:
29 maja 2016 23:14 / 4 osobom podoba się ten post
hawana

I zawsze możesz powiedzieć, że nie ma dla Ciebie pracy z Twoim wykształceniem:fuckyou2:

No bo nie ma.Dlatego jestem w DE 
29 maja 2016 23:16
fioletowa.mysz

No bo nie ma.Dlatego jestem w DE :lol1:

Nie wygryzaj mi wymówki...
29 maja 2016 23:28 / 2 osobom podoba się ten post
hawana

Nie wygryzaj mi wymówki...:-)

Za pozno.Wygryzlam Ci ja i juz po ptokach