Na wyjeździe #33

30 maja 2016 11:48 / 4 osobom podoba się ten post
hawana

I zawsze możesz powiedzieć, że nie ma dla Ciebie pracy z Twoim wykształceniem:fuckyou2:

Jeśli chodzi o cytat z polskiego serialu , to ostatnio usłyszałam lepszy : Ferdek mówi do syna - Waldusia mniej więcej tak : synu w życiu nie chodzi o to żeby MIEĆ , a żeby BYĆ MIECIEM 
30 maja 2016 12:14
hawana

Zarzucasz kłamstwo kolezance?

A no.
30 maja 2016 12:23 / 2 osobom podoba się ten post
Knorr

A no.

Odpuść, człowieka nie ocenia się po wykształceniu. A przebywanie tu incognito ma sens
30 maja 2016 12:26 / 4 osobom podoba się ten post
hawana

Odpuść, człowieka nie ocenia się po wykształceniu. A przebywanie tu incognito ma sens:-)

A co to ja ksiądz jaki czy co?Cudzych grzechów odpuszczać mi nakazujesz )))  Poza tym po kolorze slkóry, wyglądzie, wieku, stanu posiadania, po  poglądach politycznych czy wyznania, a także  orientacji sewselakiej też się człowieka nie ocenia.    
30 maja 2016 12:30 / 2 osobom podoba się ten post
Knorr

A co to ja ksiądz jaki czy co?Cudzych grzechów odpuszczać mi nakazujesz :-))))  Poza tym po kolorze slkóry, wyglądzie, wieku, stanu posiadania, po  poglądach politycznych czy wyznania, a także  orientacji sewselakiej też się człowieka nie ocenia.    

Musowo, bo wyglądasz prawie jak ten Martin Luter King
30 maja 2016 12:32 / 2 osobom podoba się ten post
hawana

Musowo, bo wyglądasz prawie jak ten Martin Luter King:-)

A Ty wyglądasz jak drzewka przy murze ))
Sama tego chciałaś)))

Idę szparagi skrobać ))
30 maja 2016 13:14 / 3 osobom podoba się ten post
Knorr

A Ty wyglądasz jak drzewka przy murze :-)))
Sama tego chciałaś:-))))
:-):-)
Idę szparagi skrobać :-)))

Ależ skąd, jak drzwi do tajemnicy opakowanie się nie liczy, tylko zawartość
30 maja 2016 14:49 / 4 osobom podoba się ten post
Na spacer to ja dzisiaj nie poszłam ale za to posiedziałam sobie w ogródku.
Najpierw ładna pogoda a potem trochę postraszyło. Az pan ślimak zaczął uciekać
30 maja 2016 15:23 / 1 osobie podoba się ten post
Wczorajsza burza wyszła mi dzisiaj bokiem.
Cała piwnica zalana na 10 cm.Wszystko cofneło sië z odpływu w pralni.Szlam ,odchody i wszelkie atrakcje pływały sobie po całej podłodze.Atrakcji było co nie miara ,bo nawet straż pożarna z pompą była.Pierwszy raz ponoć tak wywaliło.Żeby tylko deszcz nie padał,bo sporo klamotów szuszy się na podwórku.Ładnie się tydzień zaczął.Roboty było po kokardy .A co dalej syn musi decydować,bo wychodzi na to ,że coś gdzieś przytkane jest.
30 maja 2016 15:40 / 2 osobom podoba się ten post
teresadd

Wczorajsza burza wyszła mi dzisiaj bokiem.
Cała piwnica zalana na 10 cm.Wszystko cofneło sië z odpływu w pralni.Szlam ,odchody i wszelkie atrakcje pływały sobie po całej podłodze.Atrakcji było co nie miara ,bo nawet straż pożarna z pompą była.Pierwszy raz ponoć tak wywaliło.Żeby tylko deszcz nie padał,bo sporo klamotów szuszy się na podwórku.Ładnie się tydzień zaczął.Roboty było po kokardy .A co dalej syn musi decydować,bo wychodzi na to ,że coś gdzieś przytkane jest.

Oj, współczuję Ci. Dodatkowa robota - po kokardki - jak napisałaś.
30 maja 2016 15:53
Napiszcie mi proszę czy kupię w De odpowiednik naszej kawy Inki albo zbożowej? Jeśli nie to którą kawę bezkofeinową da się pić? Doszłam do niebezpiecznej ilości czterech kaw dziennie,co prawda nie są to ''szatany''ale jednak.Przy moich niedawnych kłopotach z ciśnieniem i tętnem powinnam przystopować.Dziękuję
30 maja 2016 15:54 / 1 osobie podoba się ten post
agama

Napiszcie mi proszę czy kupię w De odpowiednik naszej kawy Inki albo zbożowej? Jeśli nie to którą kawę bezkofeinową da się pić? Doszłam do niebezpiecznej ilości czterech kaw dziennie,co prawda nie są to ''szatany''ale jednak.Przy moich niedawnych kłopotach z ciśnieniem i tętnem powinnam przystopować.Dziękuję :-)

Caro cafe.Taką kupowałam zamiast normalnej kawy.
30 maja 2016 17:14 / 1 osobie podoba się ten post
agama

Napiszcie mi proszę czy kupię w De odpowiednik naszej kawy Inki albo zbożowej? Jeśli nie to którą kawę bezkofeinową da się pić? Doszłam do niebezpiecznej ilości czterech kaw dziennie,co prawda nie są to ''szatany''ale jednak.Przy moich niedawnych kłopotach z ciśnieniem i tętnem powinnam przystopować.Dziękuję :-)

Jest bardzo smaczna kawa , nie tam  zbozowa.  GOLD  w żółtym opakowaniu pisze -  entcoffeiniert -
30 maja 2016 19:21 / 4 osobom podoba się ten post
Ludzie u mnie cały dzień pada! Świra można dostać od tej pogody? Czy jutro też tak będzie lało? Mam zamiar gdzieś wyskoczyć?
30 maja 2016 19:34 / 1 osobie podoba się ten post
agama