Ja kiedys mialam taka szmatkę z Zeptera i faktycznie wystarczała tylko woda.
Ja kiedys mialam taka szmatkę z Zeptera i faktycznie wystarczała tylko woda.
Bardzo możliwe, na długo taka szmatka wystarczy? Od razu prostuję "ch" w zapachu :-) - c mi nie wskoczyło
jedno ale tylko.
Opiekunki nie musza w takich warunkach jak piszesz pracowac.Godza sie na to same.To duza roznica.
I myje sie wowczas tylko czysta wodą?
Bylam raz na zleceniu w bloku,ale taras tam byl większy niż tutaj jest ogródek.Tak wiec różnie bywa.
W Getyndze tez bylam w bloku ale to super nowoczesny apartamentowiec byl.Z basenem na ostatnim piętrze i podziemnymi garażami.Miałam tam duży pokój jeszcze większą łazienkę,śliczną, i z pokoju wyjście na teren zielony.
Tak wiec blok blokowi nie równy:-)
Mialam ją kilka lat i nie mozna jej bylo prać w proszkach. Z czsem poszarzała ale wlasciwosci nadal miała.
Bylam raz na zleceniu w bloku,ale taras tam byl większy niż tutaj jest ogródek.Tak wiec różnie bywa.
W Getyndze tez bylam w bloku ale to super nowoczesny apartamentowiec byl.Z basenem na ostatnim piętrze i podziemnymi garażami.Miałam tam duży pokój jeszcze większą łazienkę,śliczną, i z pokoju wyjście na teren zielony.
Tak wiec blok blokowi nie równy:-)
Tak miałam w Weinheim. Ogromny apartament na ostatnim piętrze, ale bez basenu, za to ogromny taras.
Podziemne garaże byly.