Na wyjeździe #33

01 czerwca 2016 20:11 / 3 osobom podoba się ten post
Nugatka

Słyszałam jakieś 2 lata temu o takich szmatkach specjalnych do mycia szyb. Niby te szmatki mają coś juz w sobie i rzeczywiście myje się dobrze nimi, nigdy nie kupiłam, bo jak usłyszałam za szmatkę jedną 50 zeta, to odechciało mi sie szmatki...

Mialam taka szmatke ale ladnych pare lat temu i kosztowala jak na tamte czasy duuuzo.Jak ja zakupiam i pochwalilam sie mojej Sp.Mamusi to az mnie zwyzywala,ze na bzdety tyle kasy wydalam ale jak umylam okna to nadziwic sie nie mogla,ze ani jednej smugi nie ma.Bez uzycia zadnych detergentow tylko ciepla woda i ta wlasnie szmatka.Sluzyla mi dlugie lata a i teraz sluzy mojemu mezowi do mycia szyb w samochodzie.Nie wiem czy te dzisiejsze szmatki tez sa takie dobre ale jezeli bede miala taka okazje i bede wiedziala,ze to towar pelnowartosciowy a nie podroba to napewno doknam zakupu. 
01 czerwca 2016 20:30
balutka

Mialam taka szmatke ale ladnych pare lat temu i kosztowala jak na tamte czasy duuuzo.Jak ja zakupiam i pochwalilam sie mojej Sp.Mamusi to az mnie zwyzywala,ze na bzdety tyle kasy wydalam ale jak umylam okna to nadziwic sie nie mogla,ze ani jednej smugi nie ma.Bez uzycia zadnych detergentow tylko ciepla woda i ta wlasnie szmatka.Sluzyla mi dlugie lata a i teraz sluzy mojemu mezowi do mycia szyb w samochodzie.Nie wiem czy te dzisiejsze szmatki tez sa takie dobre ale jezeli bede miala taka okazje i bede wiedziala,ze to towar pelnowartosciowy a nie podroba to napewno doknam zakupu. 

Jeśli służy tyle czasu, to sie opłaca bez dwóch zdań!
01 czerwca 2016 21:15 / 5 osobom podoba się ten post
Mój pdp coraz częściej zapomina o swojej lasce. Jakoś szwindle mu nie przeszkadzają w tym lataniu. Ciągle się drę za dziadkiem "junge Mensch, dein Stock!!!" po czym dziadzio ze zdziwieniem stwierdza, że faktycznie laski nie ma.
01 czerwca 2016 21:33 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

Mój pdp coraz częściej zapomina o swojej lasce. Jakoś szwindle mu nie przeszkadzają w tym lataniu. Ciągle się drę za dziadkiem "junge Mensch, dein Stock!!!" po czym dziadzio ze zdziwieniem stwierdza, że faktycznie laski nie ma. :lol2:

bo ma ciebie, a co nie laska jestes?
01 czerwca 2016 22:29 / 3 osobom podoba się ten post
No mecz oglądam i no jakby tu powiedzieć, obrona naszej bramki nie wygląda dobrze. Sam atak nie wystarczy jak dziura na przeciw.
01 czerwca 2016 22:41 / 1 osobie podoba się ten post
Knorr

No mecz oglądam i no jakby tu powiedzieć, obrona naszej bramki nie wygląda dobrze. Sam atak nie wystarczy jak dziura na przeciw.

Rozbawiłes mnie, dzięki
02 czerwca 2016 09:50 / 5 osobom podoba się ten post
Dobry plan, Andrejka. Mam taki sam, ale od przyszłego roku.
02 czerwca 2016 09:52 / 2 osobom podoba się ten post
Może teraz powinnaś przewartościować : dobra stała się złą i na odwrót . :dokucza2:
02 czerwca 2016 10:43 / 1 osobie podoba się ten post
ja mam fajną ofertę teraz, miła babcia z lekką demencją, sporo czasu wolnego. Zostało mi jeszcze 3 tygodnie, potem pewnie wrócę.
02 czerwca 2016 10:47 / 6 osobom podoba się ten post
Nocka z głowy ,jeden wielki hałas w domu -zastanawiałam się co to może być , już myślałam ,że mam szczury na poddaszu a to okazało się inne zwierzę . Dowiedziałam sieę od sąsiada ,że co roku kuny robią sobie sex party na poddaszu ,że najlepiej zostawić włączone radio ,to nie będą przychodziły. Za żadne skarby nie wejdę na górę ,bo jestem strachliwa.
02 czerwca 2016 11:25
Z tego co ostatnio piszesz , to już obydwie urobiłaś tak , ze są dobre . I tak trzymaj ! 
02 czerwca 2016 12:53 / 6 osobom podoba się ten post
leni

bo ma ciebie, a co nie laska jestes?:-)

No pewnie, że jestem laska, jak bum bum !!  Ale dziadek mnie wykończy psychicznie Jest depresyjny, co ja mu się nagadam. Postęp jest o tyle, że zaczyna się śmiać. Ale często wpada w swoje dołki. Ma pesymistyczne zacięcie i zawsze szuka czegos "czarnego". Mówi, że nie jest zadowolony ze swojego życia. No cóż, jest zdrowy na umyśle, nie ma większych chorób. Tyle że maruda straszna. Trzeba go opierniczać i do pionu stawiać. Dzisiaj mi powiedział, że ja mu tyle gadam i tłumaczę a on z tym nic nie robi. Oświeciło go cholera   Ale małe postępy są - ufff.
02 czerwca 2016 12:55 / 5 osobom podoba się ten post
didusia

Nocka z głowy ,jeden wielki hałas w domu -zastanawiałam się co to może być , już myślałam ,że mam szczury na poddaszu a to okazało się inne zwierzę . Dowiedziałam sieę od sąsiada ,że co roku kuny robią sobie sex party na poddaszu ,że najlepiej zostawić włączone radio ,to nie będą przychodziły. Za żadne skarby nie wejdę na górę ,bo jestem strachliwa.

Aj tam, aj tam. Też sobie zrób seks party i kunom szczęki opadną
02 czerwca 2016 13:02
A nie pyta się o niego, nie dziwi się, że nie wpada do was z odwiedzinami ??
02 czerwca 2016 14:13 / 8 osobom podoba się ten post
didusia

Wejdź Didusia na strych , nie bój się .....może nie będziesz w ich typie i cię nie zgwałcą ?