Na wyjeździe #34

02 sierpnia 2016 19:52 / 2 osobom podoba się ten post
Nie, nie- za długi nick, ale ten procencik za cyferką, to bylby fajny :) Poważnie piszę:)
02 sierpnia 2016 19:55 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Nie, nie- za długi nick, ale ten procencik za cyferką, to bylby fajny :) Poważnie piszę:)

A doopa tam wstawi Ci " % " i za jakiś czas  ktoś powie , że musi te % lubisz , żeś se je przystawiła do nicka 
02 sierpnia 2016 19:59 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A doopa tam :-) wstawi Ci " % " i za jakiś czas  ktoś powie , że musi te % lubisz , żeś se je przystawiła do nicka :lol3:

Barbarro-mnie procentów tak naprawdę nie potrzeba-bez tego jest nieźle , tak , że czyjeś gadanie mnie nie zaszkodzi i nie jestem wrażliwa na takie rzeczy- a ten procencik mnie się podoba i dla lepszego efektu niech będzie 100%, albo chociaż 90 
02 sierpnia 2016 20:00 / 3 osobom podoba się ten post
Posikam się zaraz  ...znaczy , że co ? że już " roz któś Cię strzepał " ???????
02 sierpnia 2016 20:02 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Chyba będę musiała poprosić Moderatora, żeby koło mojego nicka zamiast cyfry 40, 100% wstawił, albo chociaż tylko % :-)

Tina moje skojarzenia chadzają prostymi ścieżkami i jak Ty będziesz miała nicka  "Tina%" albo "Tina40%", to na bank zrozumiem, że lubisz sobie walnąć, i to  obojętnie co. Byle było procentowe. Tina, prosze Cię, nie idz tą drogą  A zresztą, przecież Ty jesteś specjalistką od bobofiutków. To o czym ja mówię !!
02 sierpnia 2016 20:05 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Tina moje skojarzenia chadzają prostymi ścieżkami i jak Ty będziesz miała nicka  "Tina%" albo "Tina40%", to na bank zrozumiem, że lubisz sobie walnąć, i to  obojętnie co. Byle było procentowe. Tina, prosze Cię, nie idz tą drogą  :lol1: A zresztą, przecież Ty jesteś specjalistką od bobofiutków. To o czym ja mówię !!

Tina100% będzie-przemyślałam :) Chociaż 40 %, to bardziej hardcorowo :))
02 sierpnia 2016 20:07 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

Jak już to  se wstaw " Tina 38 % " ....nie będzie tak w rurę mocno paliło 
02 sierpnia 2016 20:08 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Tinę100% ciężko będzie z napojami wyskokowymi skojarzyć, bo to tylko 100% czegoś/kogoś tam
02 sierpnia 2016 20:17 / 2 osobom podoba się ten post
salazar

Mocne... Nawet bardzo mocne...))))
02 sierpnia 2016 20:18 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Jak już to  se wstaw " Tina 38 % " ....nie będzie tak w rurę mocno paliło :lol1:

Matko kochana !!! Baśka ale Ty jesteś "walnięta"   Wyjaśniam, że w tym kontekście przymiotnik "walnięta" w żadnym razie nie jest obraźliwy
02 sierpnia 2016 20:19 / 5 osobom podoba się ten post
Mycha

Matko kochana !!! Baśka ale Ty jesteś "walnięta" :lol1: :lol3:  Wyjaśniam, że w tym kontekście przymiotnik "walnięta" w żadnym razie nie jest obraźliwy :-)

Że niby coś walęłam ? przysięgam , że nic co by procenty miało ! czy może , że porypana jestem ? E nooo , to , to tak i to porządnie 
02 sierpnia 2016 20:26 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Że niby coś walęłam ? przysięgam , że nic co by procenty miało !:lol2: czy może , że porypana jestem ? E nooo , to , to tak i to porządnie :lol3:

I niech tak zostanie
02 sierpnia 2016 20:38 / 1 osobie podoba się ten post
To wtedy banan :)
02 sierpnia 2016 21:01 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Jak już to  se wstaw " Tina 38 % " ....nie będzie tak w rurę mocno paliło :lol1:

Basieńko!.....Ha,h,aha...jestem za. Trudno będziemy mieć Tinę procentową.
02 sierpnia 2016 22:41 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Że niby coś walęłam ? przysięgam , że nic co by procenty miało !:lol2: czy może , że porypana jestem ? E nooo , to , to tak i to porządnie :lol3:

Barbara.n wymiękam przy Twoich tekstach  naprawdę niepowtarzalna i niepowtarzalne teksty