Nie, nie- za długi nick, ale ten procencik za cyferką, to bylby fajny :) Poważnie piszę:)
Nie, nie- za długi nick, ale ten procencik za cyferką, to bylby fajny :) Poważnie piszę:)
A doopa tam :-) wstawi Ci " % " i za jakiś czas ktoś powie , że musi te % lubisz , żeś se je przystawiła do nicka :lol3:
Chyba będę musiała poprosić Moderatora, żeby koło mojego nicka zamiast cyfry 40, 100% wstawił, albo chociaż tylko % :-)
Tina moje skojarzenia chadzają prostymi ścieżkami i jak Ty będziesz miała nicka "Tina%" albo "Tina40%", to na bank zrozumiem, że lubisz sobie walnąć, i to obojętnie co. Byle było procentowe. Tina, prosze Cię, nie idz tą drogą :lol1: A zresztą, przecież Ty jesteś specjalistką od bobofiutków. To o czym ja mówię !!
Tina100% będzie-przemyślałam :) Chociaż 40 %, to bardziej hardcorowo :))
Tina100% będzie-przemyślałam :) Chociaż 40 %, to bardziej hardcorowo :))
Jak już to se wstaw " Tina 38 % " ....nie będzie tak w rurę mocno paliło :lol1:
Matko kochana !!! Baśka ale Ty jesteś "walnięta" :lol1: :lol3: Wyjaśniam, że w tym kontekście przymiotnik "walnięta" w żadnym razie nie jest obraźliwy :-)
Że niby coś walęłam ? przysięgam , że nic co by procenty miało !:lol2: czy może , że porypana jestem ? E nooo , to , to tak i to porządnie :lol3:
Jak już to se wstaw " Tina 38 % " ....nie będzie tak w rurę mocno paliło :lol1:
Że niby coś walęłam ? przysięgam , że nic co by procenty miało !:lol2: czy może , że porypana jestem ? E nooo , to , to tak i to porządnie :lol3: