Na wyjeździe #34

03 sierpnia 2016 15:11 / 2 osobom podoba się ten post
Tak samo , to nie plynie., ale w koncu jestesśmy Opiekunkami, a to juz samo mowi za siebie i nauki tez pobieramy z najlepszych zrodel :)
03 sierpnia 2016 15:52 / 5 osobom podoba się ten post
Andrejka, ale wszyscy wiedzą, że ty jesteś - Crazy,
Nawet bez tego "dopisku"
A Tina - ona też i tak zawsze była na 100% :))))
03 sierpnia 2016 18:40 / 6 osobom podoba się ten post
Ja tam w językach nie jestem śmigły,
Ale myślę, że do Każdej Naszej Dziewczyny
Modi powinien dodać "the best".
No niech męska część forum (w ilości 5) się wypowie,
gdzie tam jakimś innym forum spolecznościowym, randkowym czy erotycznym -
-do Naszych Dziewczyn !!!!
03 sierpnia 2016 19:14 / 2 osobom podoba się ten post
Na pewno nie wcześniej niż jutro,
To jeszcze mogę trochę poszaleć :))
03 sierpnia 2016 19:21 / 1 osobie podoba się ten post
darekr

Na pewno nie wcześniej niż jutro,
To jeszcze mogę trochę poszaleć :))

To rozumiem, że ostatecznie router huawei do niej wysłałeś ?
03 sierpnia 2016 19:31 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

To rozumiem, że ostatecznie router huawei do niej wysłałeś ?

Dokładnie tak,
A Ty jutro na 100%, znaczy,
Ty 100%, jutro 100%,
Będziesz potrzebna :))
03 sierpnia 2016 19:39
эх жизнь, człowiek to zawsze ma pod górkę
03 sierpnia 2016 21:21
Jakby co, to jedziemy jutro kupić przejściówkę, czyli adapter micro usb ;)
03 sierpnia 2016 21:25 / 1 osobie podoba się ten post
salazar

Jakby co, to jedziemy jutro kupić przejściówkę, czyli adapter micro usb ;)

Jak ma wyjście mini, to mni usb :) Jak Darek wysłał ten router, to się wam do tego przejściówka nie przyda. Chyba ,że macie gdzieś na stanie zwykły modem, to wtedy podpiąć przez przejściówkę i już.
03 sierpnia 2016 21:36
tina 100%

Jak ma wyjście mini, to mni usb :) Jak Darek wysłał ten router, to się wam do tego przejściówka nie przyda. Chyba ,że macie gdzieś na stanie zwykły modem, to wtedy podpiąć przez przejściówkę i już.

Jakbyś jeszcze napisała, jak dokładnie się to po niemiecku nazywa to byłoby super :).
W domu jest internet, trzeba się tylko do niego podpiąć.
03 sierpnia 2016 21:40
salazar

Jakbyś jeszcze napisała, jak dokładnie się to po niemiecku nazywa to byłoby super :).
W domu jest internet, trzeba się tylko do niego podpiąć.

Jest router w domu,czy jakaś skrzynka z netem, coby po kablu się podpiąć? Podaj mi nazwę, podpatrzę w necie gniazda i powiem jak się do niego podpiąć. No i znajdę kabel odpowiedni na niemieckiej stronie.
03 sierpnia 2016 21:43
tina 100%

Jest router w domu,czy jakaś skrzynka z netem, coby po kablu się podpiąć? Podaj mi nazwę, podpatrzę w necie gniazda i powiem jak się do niego podpiąć. No i znajdę kabel odpowiedni na niemieckiej stronie.

Muszę to Marcie przekazać. Darek to może czyta? Hallo?!?
03 sierpnia 2016 21:50
salazar

Muszę to Marcie przekazać. Darek to może czyta? Hallo?!?

Przekaż, bo to odrobinę bez sensu kupować kartę sim, kiedy internet w domu jest. Może nie ma routera wifi, to wtedy dałoby sie z tego routera co Darek wysłał hot spota zrobić i wtedy Marta by się już tylko przez wifi łączyła. Ale żeby to ustalić, to trzeba wiedzieć co to za internet jest i jakie urzadzenie.
03 sierpnia 2016 21:55
tina 100%

Przekaż, bo to odrobinę bez sensu kupować kartę sim, kiedy internet w domu jest. Może nie ma routera wifi, to wtedy dałoby sie z tego routera co Darek wysłał hot spota zrobić i wtedy Marta by się już tylko przez wifi łączyła. Ale żeby to ustalić, to trzeba wiedzieć co to za internet jest i jakie urzadzenie.

Tino, Ty jesteś w De, prawda? Masz numer do Marty? Może pogadaj z nią i powiedz o co chodzi? Zaprzyjaźnij się ze mną, a ja Was ze sobą skontaktuję.
03 sierpnia 2016 21:58
salazar

Tino, Ty jesteś w De, prawda? Masz numer do Marty? Może pogadaj z nią i powiedz o co chodzi? Zaprzyjaźnij się ze mną, a ja Was ze sobą skontaktuję.

Jestem w DE, ale nie mam numeru do Marty.   Poszło Einladung :)