Na wyjeździe #34

03 sierpnia 2016 08:01
Mój pdp chrapie jak nigdy o tej porze . Wczoraj był sądny dzień. Przebył chorobe ogolnie dostepna w wieku starczym . Dzisiaj pewnie ma juz problem z głowy i dlatego spi spokojnie. To dobry czlowiek, nie mamy konfliktów , chociaz ja tez  staram się  unikać z nim potyczek. Nie miałabym szans. Poznałam go na tyle ,że jednym spojrzeniem odgaduję o co biega. I tak sobie mieszkamy razem, ale kolo siebie . Mam przymusowe siedzenie w pokoju godzinę dłużej.
03 sierpnia 2016 09:46 / 6 osobom podoba się ten post
Dziękuję Moderatorze za zmianę mojego nicka :) Od razu lepiej
03 sierpnia 2016 09:49 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Dziękuję Moderatorze za zmianę mojego nicka :) Od razu lepiej :-)

Ożesz Ty w mordkie jeża , Tyyyyy ...
03 sierpnia 2016 10:03 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Nie ma za co 100% Tino!
03 sierpnia 2016 11:15 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Tina 100% - fajnie !
03 sierpnia 2016 12:36 / 3 osobom podoba się ten post
Dla Ciebie,,,,,,,,,,,BAYER FULL 
03 sierpnia 2016 12:46 / 2 osobom podoba się ten post
Babka

Dla Ciebie,,,,,,,,,,,BAYER FULL  :brawo1:

Super nick, że też sobie wcześniej takiego nie wymyśliłam, ale to chyba po wodzie GAZOWANEJ                                                                                                              Andrea, bier w ciemno :)
03 sierpnia 2016 13:02 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

:-) Super nick, że też sobie wcześniej takiego nie wymyśliłam, ale to chyba po wodzie GAZOWANEJ :dwa piwa::-)                                                                                                             Andrea, bier w ciemno :)

A tys se mogla dac 99.9% cholerka choc te troche na rozpuszczalnik zostawic.........nic mnie nie sluchasz,,,,,,,,,,,,,,,
03 sierpnia 2016 13:08 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Tina 100% dziewczyna  
03 sierpnia 2016 13:33 / 3 osobom podoba się ten post
To trzeba burzę mózgów ogłosić. Nie byłoby żle, jakby to był nick, który by się ze starym nickiem automatycznie kojarzył.
03 sierpnia 2016 13:35 / 3 osobom podoba się ten post
bieta

Tina 100% dziewczyna :-) 

...tak mi się wydaje...
03 sierpnia 2016 13:48 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

To trzeba burzę mózgów ogłosić. Nie byłoby żle, jakby to był nick, który by się ze starym nickiem automatycznie kojarzył.

Andrea Full-Wypas ? .....
03 sierpnia 2016 14:00 / 7 osobom podoba się ten post
Na moim obecnym wyjeździe wszystko układa się tak jak chciałam dla siebie. O szczegółach napisze jak będe miała neta- to też już ustalone. A teraz jest u mnie moja córeczka kochana. Przyleciała na kilka dni, bo ma też tutaj małego chrześniaka
03 sierpnia 2016 14:10 / 2 osobom podoba się ten post
margaritka59

Na moim obecnym wyjeździe wszystko układa się tak jak chciałam dla siebie. O szczegółach napisze jak będe miała neta- to też już ustalone. A teraz jest u mnie moja córeczka kochana. Przyleciała na kilka dni, bo ma też tutaj małego chrześniaka

Świetnie czytać same dobre wieści! Powodzonka dalej! 
03 sierpnia 2016 14:42 / 1 osobie podoba się ten post
Mirka Dz

Świetnie czytać same dobre wieści! Powodzonka dalej! :modlmy sie:

Dzieki,