Szkoda Twioch nerwow i szarpania sie , masz juz z gorki.a tak na zas wezme adres od Ciebie , zeby nie wdepnac w ta rodzine, bo to nic nigdy nie wiadomo.

Szkoda Twioch nerwow i szarpania sie , masz juz z gorki.a tak na zas wezme adres od Ciebie , zeby nie wdepnac w ta rodzine, bo to nic nigdy nie wiadomo.
Ostatnio jak bylam w centrum handlowym usiadlam na takie fotele z masazami 2 ojro za 10 minut , jakie toto jest zajefajne , chyba bede czestym gosciem , no dla mnie rewelka.
O matuchno , noooo ...a to jakieś wibracje były , czy co ? albo jakieś wypustki ?:lol3:
Marta pojechała (jakby co, to kocham świętokrzyskie :D), Jolek jutro skoro świt, dobrze, że Aga jeszcze trochę pobędzie ;).
Cieszę się bardzo, że Marta trochę Monachium zaznała (ogródek na Odeonsplatz zaliczony ;)).
No Kochasz Świetokrzyskie ,
Ale w niedzielę na święcie śliwki w Szydłowie
Będzie Terenia, Jolek, Marta, ja,
A Ciebie nie będzie:((((
No i co znowu z tą śliwowicą robić??
Jak co zrobić ???
Doliczyć kobietkę i przechować do czasu, aż z Salazar dojedziemy :jade:Może być ?
No to już od dziś czekam na Was :)))
Ostatnio jak bylam w centrum handlowym usiadlam na takie fotele z masazami 2 ojro za 10 minut , jakie toto jest zajefajne , chyba bede czestym gosciem , no dla mnie rewelka.