Na wyjeździe #34

23 sierpnia 2016 20:20
Dalekooo okolice Köln 
23 sierpnia 2016 20:20 / 1 osobie podoba się ten post
Andreajka, ja w temacie plastrow. Dobre sa te , co leci reklama w tv. Nie pamietam nazwy, cos co..... kosztuja duzo bo 30 eu za 8 sztuk ale sa dobre i skuteczne. Kupowalam je przy moich bolach. zapina sie je jak pas i nosi przez caly dzien . pisza ze nan noc trzeba zdejmowac ale ja czasem w nocy tez je mialam. Mysle ze ze wzgledu na odciski bo one maja takie jakby fasolki w sobie i jak sie lezy to troche gniota. Zapewne widzialas te reklame, sa w czerwonym , duzym opakowaniu. Polecam
23 sierpnia 2016 20:24 / 3 osobom podoba się ten post
Ostatnio jak bylam w centrum handlowym usiadlam na takie fotele z masazami 2 ojro za 10 minut , jakie toto jest zajefajne , chyba bede czestym gosciem , no dla mnie rewelka.
23 sierpnia 2016 20:26 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Szkoda Twioch nerwow i szarpania sie , masz juz z gorki.a tak na zas wezme adres od Ciebie , zeby nie wdepnac w ta rodzine, bo to nic nigdy nie wiadomo.

Magdzie , jesli bedzie zlecenie w okolicach 1 stycznia 2017 do Essen 45359, nie brac pod zadnym pozorem!!!!!!! Nie tylko ja mam tu przyjemnosc z taka rodzina pracowac. Znam tutaj jeszcze 2 Polki pracujace tez prywatnie i maja tez takie ewnementy w pracy. Jaks zaraza tutaj chyba dziala
23 sierpnia 2016 21:35 / 4 osobom podoba się ten post
magdzie

Ostatnio jak bylam w centrum handlowym usiadlam na takie fotele z masazami 2 ojro za 10 minut , jakie toto jest zajefajne , chyba bede czestym gosciem , no dla mnie rewelka.

O matuchno , noooo ...a to jakieś wibracje były , czy co ? albo jakieś wypustki ?
23 sierpnia 2016 21:48 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

O matuchno , noooo ...a to jakieś wibracje były , czy co ? albo jakieś wypustki ?:lol3:

Ojej Baska !!!! Chlopa nie trzeba !!! Wibracje i nie tylko od glowy po posladki , nawet jeczalam podobno takie kule masujace , no sama mysl juz mam ....
23 sierpnia 2016 21:56 / 3 osobom podoba się ten post
Marta pojechała (jakby co, to kocham świętokrzyskie :D), Jolek jutro skoro świt, dobrze, że Aga jeszcze trochę pobędzie ;).
Cieszę się bardzo, że Marta trochę Monachium zaznała (ogródek na Odeonsplatz zaliczony ;)).
23 sierpnia 2016 22:06
salazar

Marta pojechała (jakby co, to kocham świętokrzyskie :D), Jolek jutro skoro świt, dobrze, że Aga jeszcze trochę pobędzie ;).
Cieszę się bardzo, że Marta trochę Monachium zaznała (ogródek na Odeonsplatz zaliczony ;)).

No Kochasz Świetokrzyskie ,
Ale w niedzielę na święcie śliwki w Szydłowie
Będzie Terenia, Jolek, Marta, ja,
A Ciebie nie będzie:((((
No i co znowu z tą śliwowicą robić??
23 sierpnia 2016 22:09 / 3 osobom podoba się ten post
darekr

No Kochasz Świetokrzyskie ,
Ale w niedzielę na święcie śliwki w Szydłowie
Będzie Terenia, Jolek, Marta, ja,
A Ciebie nie będzie:((((
No i co znowu z tą śliwowicą robić??

Jak co zrobić ???
Doliczyć kobietkę i przechować do czasu, aż z Salazar dojedziemy   Może być ?
23 sierpnia 2016 22:11 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

Jak co zrobić ???
Doliczyć kobietkę i przechować do czasu, aż z Salazar dojedziemy   :jade:Może być ?

No to już od dziś czekam na Was :)))
23 sierpnia 2016 22:14 / 1 osobie podoba się ten post
darekr

No to już od dziś czekam na Was :)))

Sprobuję dogadać się z Salazar  jakoś i możesz być pewny, że się doczekasz.....:pomponiara:
25 sierpnia 2016 11:33 / 2 osobom podoba się ten post
Wróciłam z zakupow . Gorąco jak nie wiem gdzie ukarałam sie sama kupiłam sobie małą paczke żelek ......... a teraz siedzę i żałuję (
25 sierpnia 2016 20:45 / 3 osobom podoba się ten post
Czytajac twoje posty mnie lzej na duszy nawet nie wiem czemu........jest w nich tyle prostoty tyle normalnosci biale jest biale czarne jest czarne nienawidze koloryzacji......troszke sie znam na ludziach choc mojej naiwnosci niema konca to wierze ze po zlym bedzie to dobre ze i dla mnie slonce zaswieci nadejdzie dobre i to slonce nie musi swiecic jak dzis bardzo goraco ,,styknie mi malenki promyk.....nalezy Ci sie to wlasnie co osiagnelas.......wywalczylas przetrwalas    ja nie jestem taka twarda.......choc mam w sobie poklady obdzielic moglabym nie jednego ale w tobie taka prostota taka normalnosc nie wiem dlaczego z tak wielu ty i Kasia 63 zapadlyscie mi w samo serce lucie jak wam jest dobrze ciesze sie waszym sukcesem i tak w mojej niedoli jest mi lekko..........bo mam nadzieje,,,,,,,,pisz o swoich powodzeniach to niejednej w serce zapada,,,,,,,Kasia sama mnie znalazla bo ten sam rocznik,,,,,,,,,,a Ciebie dawno wybralam z wielu dziekuje ze jestescie ot tak poprostu......zwykle niezwykle zawsze pomocne,,,,,,,,,,czasem slabe czasem az za mocne ale prawdziwe ......dziekuje
25 sierpnia 2016 20:48 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Magdzie u nas w Zielonej w salonie kosmetycznym feniks podczas pedicur siedzi sie na fotelu masujacym i tylko co 10 minyt guziczeksobie przyciskacz a kulki masuja ci plecy :)
25 sierpnia 2016 21:10 / 1 osobie podoba się ten post
W końcu i mnie to spotkało 20.10 zmarł mój Pdp.Poczatkowo walczył ale odszedł spokojnie w otoczeniu najbliższych.