Nie istnieje coś takiego, jak wegetarianin jedzący ryby, bo wegetarianin nie je żadnych (!) zwierząt. To chyba proste do zapamiętania ;) :)?

Nie istnieje coś takiego, jak wegetarianin jedzący ryby, bo wegetarianin nie je żadnych (!) zwierząt. To chyba proste do zapamiętania ;) :)?
A to czasem nie WEGANIN tych ryb, jajek i takich tam innych nie jada? Nie znam się., bom mięsożerna nadzwyczajnie. Kocham mięso , kiełbasę , kaszankę, a najbardziej kocham golonkę z chrupiącą skórką :fastfood: i oczywiscie Pifffffko do popicia. Od ubiegłych wakacji tylko pszeniczne :)
Dodusiu miła, litości :D! Czego nie zrozumiałaś w prostym zdaniu powyżej :D? Czy wg Ciebie ryba to nie zwierzę?
Weganin nie jada nic pochodzącego od zwierząt, a więc (pomyślmy... ;)): jajek, masła, mleka, śmietany, nawet miodu.
Piwko tylko pszeniczne, cieszy mnie niezmiernie, że się nawróciłaś na to, co dobre :D!
Dodusiu miła, litości :D! Czego nie zrozumiałaś w prostym zdaniu powyżej :D? Czy wg Ciebie ryba to nie zwierzę?
Weganin nie jada nic pochodzącego od zwierząt, a więc (pomyślmy... ;)): jajek, masła, mleka, śmietany, nawet miodu.
Piwko tylko pszeniczne, cieszy mnie niezmiernie, że się nawróciłaś na to, co dobre :D!
Jesooooo, a WEGETARIANIN jada jajka masło, smietanę i miód? Biedny ten WEGANIN i w dodatku całkiem głupi. Skoro jada jagody, grzyby, owoce, to czemu nie jada produktów, które umiłowane zwierzę, bądź owad produkuje? Musze się zagłebić i ideologię. No ze wegetarianin miesa nie jada to rozumiem, zwierzątka kocha , ale co ma kura, pszczoła, czy krowa zrobić z produktem wytworzonym, tak jak natura chciała? Sama ma zjeść?
Czy ryba to mięso,oto jest pytanie.Chrześcijanie kiedy poszczą,mięsa nie jedzą,a ryby jedzą.Ale nie wnikam...Ja tam jem wszystko,w dużych ilościach:-)
Właściwe odżywianie będzie medycyna jutra” ( L. L. Pauling – laureat nagrody Nobla
Teraz napisz to po polsku i będzie świetnie ;) :D!
Będzie medycyną jutra właściwe odżywianie.
Bo to co jemy, jest sprawcą bardzo wielu chorób. Najwyższy czas sobie to uświadomić.
O to masz teraz. Proszę o korektę, wszak polonistą nie jestem.
Nieważne, w ogóle nie zrozumiałeś o co mi chodziło :(.