Na wyjeździe #35

11 listopada 2016 16:24 / 2 osobom podoba się ten post
Nugatka

Ja wzięłabym te brąze

Bierz ....pozwalam 
11 listopada 2016 16:28 / 7 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Muszę kupić posciel i spośród miliona dostępnych w necie wybrałam dwie do których nie jestem rownież do konca przekonana. Czy możecie mi coś doradzić? Pościel z prześcieradłem Cemile, 200x220 cmPościel z prześcieradłem Lida Beige, 200x220 cm

Ivanilia, weź se pierdyknij w jakieś króliczki albo inne misiaczki.  Tak w ramach wspomnień sprzed roku... 
11 listopada 2016 16:41 / 1 osobie podoba się ten post
anerik

To wszystko już za mną , już wszystko wytłumaczone . ....protokół spisany . 
Byłam sama . ......umiem się dogadać . ...
Wiem , że nie muszę się denerwować , ale zawsze musi być czas .....
Czasu już nie cofnę ......jestem dość uważna tak myślałam ,  a tu jak się okazało niezbyt uważa byłam . ..... traktuję to jako nauczkę ....

No powtórka tematu .....dziś w gazecie jest napisane . ..ze szkody to 1000 euro  i że za ucieczkę z miejsca wypadku będę dodatkowo ukarana . ....
Policjant mówił o szkodzie 80.....100 Euro 
Dzwoniłam do redakcji ale telefony milczą . ....
Muszę czekać do poniedziałku ,    a jak mnie posądzą? 
11 listopada 2016 16:56 / 4 osobom podoba się ten post
Dzięki dziewczyny za pomoc,wezmę obydwie
11 listopada 2016 17:02 / 5 osobom podoba się ten post
anerik

No powtórka tematu .....dziś w gazecie jest napisane . ..ze szkody to 1000 euro  i że za ucieczkę z miejsca wypadku będę dodatkowo ukarana . ....
Policjant mówił o szkodzie 80.....100 Euro 
Dzwoniłam do redakcji ale telefony milczą . ....
Muszę czekać do poniedziałku ,    a jak mnie posądzą? 

Współczuje ci,bardzo ci wspólczuje bo masz niezły bigos. Na pewno nie pójdziesz siedzieć,ale pewnie dostaniesz grzywne za ucieczkę,tak jak pisałam wcześniej w De to przestępstwo. Co się stało już się nie odstanie,może rozejrzyj się za jakimś prawnikiem? W De bardzo często bierze się do takich spraw prawnika ,a koszty nie są jakieś wygorowane. Może poradż się kogoą z rodziny pdp,albo jakiegoś zaufanego sąsiada. Najważniejsze zebys nie panikowała,spokojnie zastanów się co masz mówic,jak tłumaczyc. Może w necie znajdziesz jakies wskazówki.
11 listopada 2016 17:06 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Bierz ....pozwalam :lol2:

Basieńko tego mi trzeba było dziś, niby dwa słowa, a banan taki na buzi, że hej! 
11 listopada 2016 17:43 / 5 osobom podoba się ten post
Właśnie wróciłam z "sinej dali". Nogi mi z .... nie powiem dalej. Mam na sobie pół Mullera i Douglasa ale po długich bojach udało mi się coś wybrać. Wypiłam gorzką czekoladę i zjadłam serniczek a potem jeszcze pyszną mieszankę sałat. Owszem padnięta jestem ale zadowolona. Wstawię później - na złość Geronimo - parę zdjęć z Heidelbergu.
Widzę, że córka wzięła się za włosy babci - maluje i kręci no i małe pranie machnęła. Ja dochodzę do siebie
11 listopada 2016 17:50 / 1 osobie podoba się ten post
Ellax2

Ivanilia, weź se pierdyknij w jakieś króliczki albo inne misiaczki. :lol1: Tak w ramach wspomnień sprzed roku... :to nie ja:

11 listopada 2016 18:10 / 5 osobom podoba się ten post
Ellax2

Ivanilia, weź se pierdyknij w jakieś króliczki albo inne misiaczki. :lol1: Tak w ramach wspomnień sprzed roku... :to nie ja:

ElaEla nprmalnie jakis czubek ze mnie czytam- wez se PIERDNIJ........- no i mylse, co pierdniecie z przed roku w kroliczka czy misiaczka, ma pomoc Ivanilce w wyborze poscieli no debil jestem. Ivanilka, mi sobiscie bardziej podoba sie ta na lewym zdjeciu
11 listopada 2016 18:24 / 5 osobom podoba się ten post
leni

:lol2::lol3: ElaEla nprmalnie jakis czubek ze mnie:lol3: czytam- wez se PIERDNIJ........- no i mylse, co pierdniecie z przed roku w kroliczka czy misiaczka, ma pomoc Ivanilce w wyborze poscieli:lol3::lol3: no debil jestem. Ivanilka, mi sobiscie bardziej podoba sie ta na lewym zdjeciu

Witaj w klubie!  Ja to nawet nie piszę, co mój "mózg" odczytuje. Chyba czas skrócić te zlecenia do dwóch miesięcy. 
A co do pościeli, to nie powiem nic, bo ja preferuję kolor, który mało komu się podoba. 
11 listopada 2016 18:48 / 1 osobie podoba się ten post
Ellax2

Witaj w klubie! :lol3: Ja to nawet nie piszę, co mój "mózg" odczytuje. Chyba czas skrócić te zlecenia do dwóch miesięcy. :palka:
A co do pościeli, to nie powiem nic, bo ja preferuję kolor, który mało komu się podoba. 

Ciekawam jaki to.... 
11 listopada 2016 19:39 / 3 osobom podoba się ten post
basiaim

Ciekawam jaki to.... :zaklopotanie:

Basia, odpowiedź masz w avatarze. 
11 listopada 2016 19:42 / 2 osobom podoba się ten post
Ellax2

Basia, odpowiedź masz w avatarze. :yo:

Czarny? A dlaczego ma nikt nie lubić? Ja lubię i miałam 2 zmiany czarnej pościeli ze wzorem na boku co prawda ,ale jednak czarnej. 
11 listopada 2016 19:47 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Czarny? A dlaczego ma nikt nie lubić? Ja lubię i miałam 2 zmiany czarnej pościeli ze wzorem na boku co prawda ,ale jednak czarnej. 

Mówię, że mało komu się podoba (przynajmniej w moim otoczeniu) i nie chodzi tylko o pościel.