Ja wzięłabym te brąze

Ja wzięłabym te brąze
Muszę kupić posciel i spośród miliona dostępnych w necie wybrałam dwie do których nie jestem rownież do konca przekonana. Czy możecie mi coś doradzić?
To wszystko już za mną , już wszystko wytłumaczone . ....protokół spisany .
Byłam sama . ......umiem się dogadać . ...
Wiem , że nie muszę się denerwować , ale zawsze musi być czas .....
Czasu już nie cofnę ......jestem dość uważna tak myślałam , a tu jak się okazało niezbyt uważa byłam . ..... traktuję to jako nauczkę ....
No powtórka tematu .....dziś w gazecie jest napisane . ..ze szkody to 1000 euro i że za ucieczkę z miejsca wypadku będę dodatkowo ukarana . ....
Policjant mówił o szkodzie 80.....100 Euro
Dzwoniłam do redakcji ale telefony milczą . ....
Muszę czekać do poniedziałku , a jak mnie posądzą?
Bierz ....pozwalam :lol2:
Ivanilia, weź se pierdyknij w jakieś króliczki albo inne misiaczki. :lol1: Tak w ramach wspomnień sprzed roku... :to nie ja:
Ivanilia, weź se pierdyknij w jakieś króliczki albo inne misiaczki. :lol1: Tak w ramach wspomnień sprzed roku... :to nie ja:
:lol2::lol3: ElaEla nprmalnie jakis czubek ze mnie:lol3: czytam- wez se PIERDNIJ........- no i mylse, co pierdniecie z przed roku w kroliczka czy misiaczka, ma pomoc Ivanilce w wyborze poscieli:lol3::lol3: no debil jestem. Ivanilka, mi sobiscie bardziej podoba sie ta na lewym zdjeciu
Witaj w klubie! :lol3: Ja to nawet nie piszę, co mój "mózg" odczytuje. Chyba czas skrócić te zlecenia do dwóch miesięcy. :palka:
A co do pościeli, to nie powiem nic, bo ja preferuję kolor, który mało komu się podoba.
Ciekawam jaki to.... :zaklopotanie:
Basia, odpowiedź masz w avatarze. :yo:
Czarny? A dlaczego ma nikt nie lubić? Ja lubię i miałam 2 zmiany czarnej pościeli ze wzorem na boku co prawda ,ale jednak czarnej.