Na wyjeździe #35

11 listopada 2016 19:52 / 2 osobom podoba się ten post
anerik

No powtórka tematu .....dziś w gazecie jest napisane . ..ze szkody to 1000 euro  i że za ucieczkę z miejsca wypadku będę dodatkowo ukarana . ....
Policjant mówił o szkodzie 80.....100 Euro 
Dzwoniłam do redakcji ale telefony milczą . ....
Muszę czekać do poniedziałku ,    a jak mnie posądzą? 

Nie panikuj. Nie wiem czy będzie rozprawa czy wyrok zapadnie zaocznie.Prawnik na pewno się przyda. Pamiętaj , że od wszystkiego można się odwołać. Niemcy wynajmują prawników i odwołują się nawet, gdy chodzi o wysokość renty. Z reguły też wygrywają, czyli warto walczyć. Trzymaj się
11 listopada 2016 19:54 / 2 osobom podoba się ten post
Ellax2

Mówię, że mało komu się podoba (przynajmniej w moim otoczeniu) i nie chodzi tylko o pościel. 

A ja już wyobrażałam sobie jakiś sinokoperkowy róż.

Bardzo lubię czarny kolor, przeważa w mojej garderobie.
Fakt, że po dłuższej żałobie rzuciłam się w inne kolory, ale czerń zawsze.

Pościel miałam jedną czarną.
Ze względu na moją białą piesę musiałam zrezygnować.
11 listopada 2016 20:00 / 3 osobom podoba się ten post
Ellax2

Mówię, że mało komu się podoba (przynajmniej w moim otoczeniu) i nie chodzi tylko o pościel. 

Czern to moja ukochana barwa! Wszystkie klamoty mam czarne,tylko dodatki rozne Czasami,raz na ruski rok,ubieram sie w cos innego koloru...No i po pol godzinie wskakuje znowu w czarne bo zle sie czuje! Wytrzymuje jeszcze w bardzo ciemnych szarosciach i granacie... I w niczym wiecej
11 listopada 2016 20:06 / 6 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Czern to moja ukochana barwa! Wszystkie klamoty mam czarne,tylko dodatki rozne:-) Czasami,raz na ruski rok,ubieram sie w cos innego koloru...No i po pol godzinie wskakuje znowu w czarne bo zle sie czuje! Wytrzymuje jeszcze w bardzo ciemnych szarosciach i granacie... I w niczym wiecej:-)

Ja mam nie tylko ubrania czarne, ale też meble np., i dużo innych rzeczy. Pies i samochód też czarne. To akurat przypadek. 
11 listopada 2016 20:07 / 5 osobom podoba się ten post
Ellax2

Ja mam nie tylko ubrania czarne, ale też meble np., i dużo innych rzeczy. Pies i samochód też czarne. To akurat przypadek. :-)

Dobrze,że koleżanki masz białe
11 listopada 2016 20:08 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Dobrze,że koleżanki masz białe :-)

11 listopada 2016 20:09 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Dobrze,że koleżanki masz białe :-)

Nie jestem rasistką. 
11 listopada 2016 21:11 / 2 osobom podoba się ten post
Ellax2

Ja mam nie tylko ubrania czarne, ale też meble np., i dużo innych rzeczy. Pies i samochód też czarne. To akurat przypadek. :-)

No a myslisz,ze ja inaczej? Moje nowofundlandy tez czarne sa :)))))
11 listopada 2016 21:18 / 6 osobom podoba się ten post
Kurcze jakieś czarne wiedźmy na forum siedzą.
11 listopada 2016 21:21 / 4 osobom podoba się ten post
Szkoda :(((
11 listopada 2016 22:00 / 3 osobom podoba się ten post
agama

Szkoda :(((

Pamięć i piosenki pozostają.. :(

11 listopada 2016 22:21 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

Kurcze jakieś czarne wiedźmy :lol1: na forum siedzą.

A ja mam czarne myśli.
11 listopada 2016 22:30 / 1 osobie podoba się ten post
http://medikway.pl/co-kolor-twego-ubrania-mowi-o-tobie/

http://medikway.pl/znaczenie-kolorow-i-ich-wplyw-na-samopoczucie/
11 listopada 2016 22:43 / 2 osobom podoba się ten post
anerik

No powtórka tematu .....dziś w gazecie jest napisane . ..ze szkody to 1000 euro  i że za ucieczkę z miejsca wypadku będę dodatkowo ukarana . ....
Policjant mówił o szkodzie 80.....100 Euro 
Dzwoniłam do redakcji ale telefony milczą . ....
Muszę czekać do poniedziałku ,    a jak mnie posądzą? 

Przykre to ,bo przyjechałaś zarobić ,a tu trzeba będzie płacić.Będź dobrej myśli,a z jakimś prawnikiem to może faktycznie porozmawiaj ,bo on bedzie wiedział jak do takiej sprawy podejść.Życzę Ci aby wszystko dobrze się zakończyło.
11 listopada 2016 22:52 / 2 osobom podoba się ten post
Ellax2

Na czarnych meblach dobitnie widać kurz,co wcale nie znaczy ,że Twoje sa zakurzone .