Na wyjeździe #35

16 listopada 2016 17:30 / 3 osobom podoba się ten post
ewa59

A ja nie znam ale też dopisze......
uroczo...serdecznie.....ciepło.....ujmująco......

Otóż to, to są bardzo adekwatne słowa, opisujące również osobnika w postaci zmiennika. Tego.
16 listopada 2016 17:33 / 5 osobom podoba się ten post
doda1961

No kochana moja Fioletowa Myszo.......ludzie mają piękne serca. Super, bardzo się cieszę:-), bo tym sposobem przybędzie jeszcze jedna szczęsliwa osóbka:)

No...Ja Ci powiem,ze sie z deko wzrszylam nawet;) I wiedzialam,po prostu wiedzialam,ze ucieszysz sie tak mocno jak ja!! Niech zyja wielkie serca dobrych ludzi! I niech zyja szczesliwe dzieciaczki!
16 listopada 2016 17:40 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

No...Ja Ci powiem,ze sie z deko wzrszylam nawet;) I wiedzialam,po prostu wiedzialam,ze ucieszysz sie tak mocno jak ja!! Niech zyja wielkie serca dobrych ludzi! I niech zyja szczesliwe dzieciaczki!

16 listopada 2016 17:41 / 3 osobom podoba się ten post
Ja nic nie zrobilam...To ludzie sa dobrzy. 
16 listopada 2016 17:54 / 3 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Ja nic nie zrobilam...To ludzie sa dobrzy. 

Ludzie są dobrzy , to fakt, ale bez innych dobrych ludzi, takich jak Ty Fioletowa Myszo, nawet nie wiedzieliby , że mają tak wielkie serca :)
A mnie az serce rośnie na takie cuś ;) i dusza się raduje
16 listopada 2016 18:22 / 6 osobom podoba się ten post
doda1961

Ludzie są dobrzy , to fakt, ale bez innych dobrych ludzi, takich jak Ty Fioletowa Myszo, nawet nie wiedzieliby , że mają tak wielkie serca :)
A mnie az serce rośnie na takie cuś ;) i dusza się raduje :taniec2:

No bez przesady...Az mi sie glupio zrobilo. Nie zawstydzaj mnie bo Ty robisz milion razy wiecej. Ja tylko dwa male ziarenka rzucilam,a ze padly na na podatny grunt? To tylko sie cieszyc trzeba. 
Zmienmy temat bo sie zaczynam motac;))

Marzenie wyjazdowe mam takie,ze cholernie bym sie napila lodowateg piwa,marki Zubr!!! I co mam z tym zrobic?  Ide zajarac;)))
16 listopada 2016 18:26 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

No bez przesady...Az mi sie glupio zrobilo. Nie zawstydzaj mnie bo Ty robisz milion razy wiecej. Ja tylko dwa male ziarenka rzucilam,a ze padly na na podatny grunt? To tylko sie cieszyc trzeba. 

Marzenie wyjazdowe mam takie,ze cholernie bym sie napila lodowateg piwa,marki Zubr!!! I co mam z tym zrobic? :-) Ide zajarac;)))

A  ja wiśniowej Fortuny.....mniam
16 listopada 2016 18:36 / 3 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Marzenie wyjazdowe mam takie,ze cholernie bym sie napila lodowateg piwa,marki Zubr!!! I co mam z tym zrobic? :-) Ide zajarac;)))

Ja myślę, że powinnaś udać się do Reala albo innej ...Edeki i kupić sobie polskie piwko, schłodzić i spozyć. Zdaje się, że Zubra też widziałam :)
16 listopada 2016 20:08 / 7 osobom podoba się ten post
A ja mam tutaj polski sklep i się wcale, a wcale nie chwalę. Właśnie kupiłam sobie dzisiaj za własne, ciężko zarobione pieniądze kiełbasę polską, ptasie mleczko, kiszone ogórki i syrop malinowy.  Poza tym oznajmiam wszem i wobec, że  ciąży nie jestem i na pewno mi już ona nie grozi.
16 listopada 2016 20:12 / 3 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Czy będę bardzo niedyskretna jak zapytam o co chodzi ? Nie kumam, a chciałabym, oj chciała.....trala..lala
16 listopada 2016 20:17 / 5 osobom podoba się ten post
Alina

Czy będę bardzo niedyskretna jak zapytam o co chodzi ? Nie kumam, a chciałabym, oj chciała.....trala..lala:-)

Podpinam się. Też bym bardzo chciała, bo może tę wiedzę także szlachetnie wykorzystam.
16 listopada 2016 20:30 / 5 osobom podoba się ten post
Alina

Czy będę bardzo niedyskretna jak zapytam o co chodzi ? Nie kumam, a chciałabym, oj chciała.....trala..lala:-)

Zakumałam.
Myślę,że fioletowa jest tajemniczą zmienniczką dody, o której kiedys pisała, a której tożsamości nie chciała zdradzić.
Pewnie fioletowa robi dobra robotę na szteli i stąd uwaga dody. Tak mi się wydaje, mogę się mylić.
16 listopada 2016 20:37 / 3 osobom podoba się ten post
Acha......dziękuję. Skoro Doda milczy i Fioletowa też to istnieje prawdopodobieństwo, że się nie mylisz.
16 listopada 2016 20:39 / 1 osobie podoba się ten post
No kochani , mija mój urodzinowy dzień , dostałam prezenty na miarę --- i tak , abym się lepiej poczuła szukam duszyczki w Dresden ---- nie , ja tam nie jestem , ale jak ktoś się zgłosi --- wyjaśnię
16 listopada 2016 20:39 / 2 osobom podoba się ten post
Chyba działają chartytatywnie...