Na wyjeździe #36

04 stycznia 2017 19:47 / 3 osobom podoba się ten post
bieta

Smutno mi , smutno .... :placz3:
15 dni w De spędziłam wspólnie z synem, w tym Święta i Nowy Rok. Dzisiaj musiał wracać do Pl ((((

nie smutaj 
04 stycznia 2017 19:50 / 3 osobom podoba się ten post
bieta

Smutno mi , smutno .... :placz3:
15 dni w De spędziłam wspólnie z synem, w tym Święta i Nowy Rok. Dzisiaj musiał wracać do Pl ((((

Bieta, Ty szczęściaro! Teraz masz naładowane baterie dobrymi wspomnieniami. 
Dasz radę, już masz minus 15 dni do zakończenia pracy (?) :))
04 stycznia 2017 19:58 / 6 osobom podoba się ten post
Pomoc forum2

Bieta, Ty szczęściaro! Teraz masz naładowane baterie dobrymi wspomnieniami. :przytula:
Dasz radę, już masz minus 15 dni do zakończenia pracy (?) :))

Elfinko, widzę, ze Ty od "pełniejszej" szklanki.
04 stycznia 2017 20:07 / 3 osobom podoba się ten post
Gocha1981

Elfinko, widzę, ze Ty od "pełniejszej" szklanki.

05 stycznia 2017 13:59 / 8 osobom podoba się ten post
U mnie dzis cos niespodziewanego sie wydarzylo....ale od poczatku. W sylwestrowa noc snil mi sie ktos, kto przez dlugie lata zajmowal bardzo wazne miejsce w moim serduchu. Jakies 2 lata temu poszlo na noze i kontakt zostal( jak mi sie wydawalo definitywnie) zerwany...wlasciwie juz przestalam o nim myslec, az w sylwestrowa noc przyszedl do mnie we snie. w NOWY ROK wysylalam zyczenia smsami, postanowilam mu wyslac zyczenia- jego numer telefonu jakos mi w glowie zostal. napisalam- nie odpisal,wiec uznalam ze tak ma byc. Dzis dostaje smsa z podziekowaniem za zyczenia i z pytaniem od kogo sa- on tez jest zawzieta menda jak ja ;) wiec tez usunal moj numer telefonu. Napisalam od kogo byly zyczenia i zadzwonil. Zamienilismy na razie tylko kilka slow, bo nie moglam rozmawiac, ale to wystarczylo, zeby wrocily wspomnienia. Nie wiem czy jeszcze kiedys sie spotkamy, nie sadze zeby cos jeszcze miedzy nami mialo sie wydarzyc, ale jednego jestem pewna. Na zawsze gdzies tam gleboko pozostnie miloscia mojego zycia...zycie jest jednak pelne niespodzianek- ja bylam pewna, ze juz nigdy zadnego kontaktu nie bedziemy mieli
05 stycznia 2017 14:20 / 2 osobom podoba się ten post
użytkowniczka niegdyś znana jako debiutantka

U mnie dzis cos niespodziewanego sie wydarzylo....ale od poczatku. W sylwestrowa noc snil mi sie ktos, kto przez dlugie lata zajmowal bardzo wazne miejsce w moim serduchu. Jakies 2 lata temu poszlo na noze i kontakt zostal( jak mi sie wydawalo definitywnie) zerwany...wlasciwie juz przestalam o nim myslec, az w sylwestrowa noc przyszedl do mnie we snie. w NOWY ROK wysylalam zyczenia smsami, postanowilam mu wyslac zyczenia- jego numer telefonu jakos mi w glowie zostal. napisalam- nie odpisal,wiec uznalam ze tak ma byc. Dzis dostaje smsa z podziekowaniem za zyczenia i z pytaniem od kogo sa- on tez jest zawzieta menda jak ja ;) wiec tez usunal moj numer telefonu. Napisalam od kogo byly zyczenia i zadzwonil. Zamienilismy na razie tylko kilka slow, bo nie moglam rozmawiac, ale to wystarczylo, zeby wrocily wspomnienia. Nie wiem czy jeszcze kiedys sie spotkamy, nie sadze zeby cos jeszcze miedzy nami mialo sie wydarzyc, ale jednego jestem pewna. Na zawsze gdzies tam gleboko pozostnie miloscia mojego zycia...zycie jest jednak pelne niespodzianek- ja bylam pewna, ze juz nigdy zadnego kontaktu nie bedziemy mieli

Nie mów "nigdy" :))
05 stycznia 2017 14:24 / 4 osobom podoba się ten post
użytkowniczka niegdyś znana jako debiutantka

I jak tu w horoskopy nie wierzyć... 
05 stycznia 2017 14:27 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Dobra wróżka z Ciebie wróżko
05 stycznia 2017 14:28 / 4 osobom podoba się ten post
Dziewczynka.z

Dobra wróżka z Ciebie wróżko:-)

Wróżka od łóżka?
05 stycznia 2017 14:31 / 5 osobom podoba się ten post
hawana

Wróżka od łóżka?:lol2:

Raczej kardiologiczna,ale niech i tam od łózka będzie,lepiej mieć więcej niż jeden fakultet
05 stycznia 2017 15:07 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Raczej kardiologiczna,ale niech i tam od łózka będzie,lepiej mieć więcej niż jeden fakultet :-)

Za bardzo logiczna przecież nie możesz być
05 stycznia 2017 19:16 / 10 osobom podoba się ten post
hawana

Wróżka od łóżka?:lol2:

Wróżka od łóżka
Lepsza niż 
Poduszka:)
Może co
Wywróży
Albo coś
Wydłuży
A może to
Nie od wróżki
Zależy 
Wielkość
..............
...........
poduszki:):):)
05 stycznia 2017 19:27
ivanilia40

a bylo cos na ten temat w moim horoskopie?- jakos nie wyhaczylam...
05 stycznia 2017 19:28 / 2 osobom podoba się ten post
jestem lzejsza o 100 oijro...
Paszcza bedzie do odbioru jutro...
Wezme rachunek i sprobuje cos ugrac jak zjade.
05 stycznia 2017 20:06 / 1 osobie podoba się ten post
koralia

jestem lzejsza o 100 oijro...
Paszcza bedzie do odbioru jutro...
Wezme rachunek i sprobuje cos ugrac jak zjade.:kropla potu:

Jeśli masz prywatne ubezpieczenie to o ile się nie mylę obowiązuje termni zgłoszenia szkody czyli przedstawienia rachunku w towarzystwie ubezpieczeniowym. Służą temu odpowiedznie druki, które trzeba wypełnić, dołączyć rachunek i wysłać do ubezpieczyciela. Poproś agencje o przysłanie odpowiedniego formularza.