Na wyjeździe #36

06 stycznia 2017 18:05 / 3 osobom podoba się ten post
Nikt nie zaówarzył....
06 stycznia 2017 18:14 / 3 osobom podoba się ten post
ufiesz Ivanilce  i nie przejmuj się 
06 stycznia 2017 18:18 / 5 osobom podoba się ten post
Oj tam, oj tam. Ja właściwie nie robię błędów ortograficznych, ale na maturze zrobiłam i niedawno wysłałam ważny e mail z "mósi". Przeżyłam.
06 stycznia 2017 18:41 / 1 osobie podoba się ten post
Zauważyłam.....
06 stycznia 2017 18:56 / 5 osobom podoba się ten post
kasia63

Nie martw się,jak byłam w Twoim wieku ,miałam podobnie:)Dlatego napisałam ,ze nie ma co się spieszyć:)Poszukaj  mojego bloga "tak miało być":)

Tu: http://opiekunki24.pl/forum/temat/1584/blogi-opiekunek-osob-starszych/tak-mialo-byc.. E.

przeczytalam Kasia... no coz- w moim zyciu tez bylo kilka przepieknych znajomosci. mozna by je w romansidlach opisywac, tak byly wspaniale, niespodziewane i pelne roznego rodzaju atrakcji. problem jest tylko jeden za kazdym razem ;) - brak happy endu. ale jakbym to wszystko kiedys komus opowiedziala- nie uwierzyl by. tez bym nie uwierzyla, jakbym takie opowiesci od kogos uslyszala  za to wspomnienia mam, ze ho ho 
06 stycznia 2017 18:58 / 2 osobom podoba się ten post
zdarza sie najlepszym- tez czasem wale takie ortografy, ze samej mi pozniej przed soba wstyd 
06 stycznia 2017 19:54 / 7 osobom podoba się ten post
Żeby Cie pocieszyć ,to przyznam się uczciwie,że właśnie na Skypie napisałam "pożądnie".........z pożądaniem mi się skojarzyło jak nic:):)Więc sama sobie karę zadałam ,napisać 100x PORZĄDNIE!!!!!!!!
06 stycznia 2017 22:23 / 6 osobom podoba się ten post
Dziewczyny, życie ucieka..
Nie zapierajcie się, tylko umawiajcie się na spotkania. 
Wiadomo, że rycerz nie zapuka do drzwi.
Trzeba wyjść do ludzi.
Są też odpowiednie portale, muszę przyznać, że sporo moich koleżanek poznało w ten sposób swoją miłość (mam nadzieję) życia :))
Nawet moja rodzona siostra. 
07 stycznia 2017 20:17 / 10 osobom podoba się ten post
jestem juz w trasie. jeszcze parenascie godzin jazdy przede mna- jak wszystko bedzie punktualnie to jutro o 14:30 bede w swoim miescie.
07 stycznia 2017 20:19 / 3 osobom podoba się ten post
użytkowniczka niegdyś znana jako debiutantka

jestem juz w trasie. jeszcze parenascie godzin jazdy przede mna- jak wszystko bedzie punktualnie to jutro o 14:30 bede w swoim miescie.

Bezpiecznej drogi i odzywaj się z domku.....
07 stycznia 2017 20:28 / 1 osobie podoba się ten post

Szerokiej drogi! Życzę udanego odpoczynku w domku :))
07 stycznia 2017 20:41 / 2 osobom podoba się ten post
ewa59

Bezpiecznej drogi i odzywaj się z domku.....:-)

Dojedź szczęśliwie :)
07 stycznia 2017 20:46 / 3 osobom podoba się ten post
doda1961

Dojedź szczęśliwie :)

Ewka chyba jeszcze nie jedzie do domku .....aaaaaa ! Ty tak na zaś , a aaaaaa! 
07 stycznia 2017 21:31 / 1 osobie podoba się ten post

Szczęśliwej drogi i dojedź szczęśliwie .Pozdrowienia  i dla Podkarpacia tez .
07 stycznia 2017 23:02 / 2 osobom podoba się ten post

Dojedz szczęsliwie, i miłego urlopu. pozdrawiam z zimnej Bawarii.Ja jechałam 20 godz.