Na wyjeździe #36

24 lutego 2017 23:00 / 1 osobie podoba się ten post
Spokojnej nocy i miłych kolorowych snów :)
24 lutego 2017 23:00 / 3 osobom podoba się ten post
Tak, kupiłem sobie "piekny" pulower w paski za całe 3 EURo, i se będę paradował ......po kuchni. Ciekaw tylko jestem jak długo.
Przed 2 tygodniami jeden taki podobny zakupiłem w tej cenie i teraz fajnie kurze wyciera.
24 lutego 2017 23:02 / 1 osobie podoba się ten post
jowita.

Spokojnej nocy i miłych kolorowych snów :)

Przecie to na wyjeździe. Dobranocki są w innym fyrtlu.
24 lutego 2017 23:10 / 3 osobom podoba się ten post
Knorr

Przecie to na wyjeździe. Dobranocki są w innym fyrtlu.

Dobranocki przeslalam komus innemu, wiec Tu albo ktoś sie tutaj klonuje, inwigiluje albo  nie wiiem jak to nazwac......?
24 lutego 2017 23:27 / 1 osobie podoba się ten post
trzyojrowe.
24 lutego 2017 23:30 / 4 osobom podoba się ten post
jowita.

Dobranocki przeslalam komus innemu, wiec Tu albo ktoś sie tutaj klonuje, inwigiluje albo  nie wiiem jak to nazwac......?

ale komu?
Napisałaś dobrej nocki bez dedykacji. Pomyślałem, że to też i do mnie.
24 lutego 2017 23:43 / 4 osobom podoba się ten post
Knorr

ale komu?
Napisałaś dobrej nocki bez dedykacji. Pomyślałem, że to też i do mnie.

Raz pozdrowionka i dobrej nocki przesylam dla wszysztkich!
25 lutego 2017 08:32 / 6 osobom podoba się ten post
doda1961

Jaki to sklep Mycho i jakie produkty spowodowały Twój uśmiech?
W moim Kauflandzie jest mini stoisko z produktami z Polski. Są flaki w słoiku, fasolka po bretonsku, majonez , 2 rodzaje wódki białej, spirytus, ogórki kiszone w słoiku i to chyba wszystko. Jest jeszcze krakowska sucha w plasterkach pakowana prózniowo, ale to w lodowce, gdzie inne tego typu specjały.
Za to w Netto w poblizu, sa prawdziwe polskie kabanosy, no po prostu miodzio. Paczuszka 99 centow i można pojeść :-)

Dodziu sklep to jakis tam miejscowy "Markt....." cos tam. Półka jest dośc długa jak na taki sklep. Jest kasza gryczana. Niby w DE też jest ale nie podpalana. Ogórki kiszone, kapusta kiszona po naszemu, korniszony - nasze, prince polo, majonez kielecki, żurek w tytce, koncentrat barszczu czerwonego, trufle  pieczarki i grzybki marynowane 2x kiełbasa, mięso  w słoiku ..... wiecej nie pamietam ale jest sporo tego. Jak na taką miejscowość jak moja to dużo. Wódzi nie zauważyłam ale to może stac na innej półce. Musze sama pojechac do sklepu bo z pdp to same wiecie jak się kupuje. Ja się ciągle oglądam na swoją pdp czy trzyma się jeszcze wózka czy już nie 
25 lutego 2017 08:59 / 6 osobom podoba się ten post
Szukajcie polskiego jedzonka w ruskich sklepikach. Chyba w każdym miasteczku takowe są i mają bardzo dużo polskich produktów. W tej miescinie, gdzie teraz jestem, też jest taki sklep.
25 lutego 2017 09:07 / 4 osobom podoba się ten post
Hej ludziska może jakaś impreza na wieczór? ostatki dzisiaj,trzeba błyszczeć,może trochę brokatu,jakiś strój wieczorowy i lecimy co?
25 lutego 2017 09:28
emilia

Szukajcie polskiego jedzonka w ruskich sklepikach. Chyba w każdym miasteczku takowe są i mają bardzo dużo polskich produktów. W tej miescinie, gdzie teraz jestem, też jest taki sklep.

Emilia nie w każdym mieście są ruskie sklepy. Podaję link do wyszukiwania. U mnie nie ma. 
http://www.mixmarkt.eu/de/germany/   
25 lutego 2017 09:53 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Emilia nie w każdym mieście są ruskie sklepy. Podaję link do wyszukiwania. U mnie nie ma. 
http://www.mixmarkt.eu/de/germany/   

Nie twierdzę, że są, ale np. u mnie to nie jest sklepik typu sieciowka, to taki pojedynczy geszefcik. 
25 lutego 2017 10:17 / 2 osobom podoba się ten post
Malina

Hej ludziska może jakaś impreza na wieczór? ostatki dzisiaj,trzeba błyszczeć,może trochę brokatu,jakiś strój wieczorowy i lecimy co?

Tak Malina, ostatki.Miło szaleć, kiedy czas ku temu. My już niebawem zaczynamy, jeszcze ostatni "szlif", i w miacho. Jakby coś to będziemy nieopodal Place Glorietta 
25 lutego 2017 10:54
Malina

Znalezione obrazy dla zapytania taniec gif
25 lutego 2017 14:26 / 1 osobie podoba się ten post
muszelka

Znalezione obrazy dla zapytania taniec gif:radosc1::radosc:

O nie, jak ja chcę gorącego lata i morza falistego ))