Spokojnej nocy i miłych kolorowych snów :)
Spokojnej nocy i miłych kolorowych snów :)
Przecie to na wyjeździe. Dobranocki są w innym fyrtlu.
Dobranocki przeslalam komus innemu, wiec Tu albo ktoś sie tutaj klonuje, inwigiluje albo nie wiiem jak to nazwac......?
ale komu?
Napisałaś dobrej nocki bez dedykacji. Pomyślałem, że to też i do mnie.
Jaki to sklep Mycho i jakie produkty spowodowały Twój uśmiech?
W moim Kauflandzie jest mini stoisko z produktami z Polski. Są flaki w słoiku, fasolka po bretonsku, majonez , 2 rodzaje wódki białej, spirytus, ogórki kiszone w słoiku i to chyba wszystko. Jest jeszcze krakowska sucha w plasterkach pakowana prózniowo, ale to w lodowce, gdzie inne tego typu specjały.
Za to w Netto w poblizu, sa prawdziwe polskie kabanosy, no po prostu miodzio. Paczuszka 99 centow i można pojeść :-)
Szukajcie polskiego jedzonka w ruskich sklepikach. Chyba w każdym miasteczku takowe są i mają bardzo dużo polskich produktów. W tej miescinie, gdzie teraz jestem, też jest taki sklep.
Emilia nie w każdym mieście są ruskie sklepy. Podaję link do wyszukiwania. U mnie nie ma.
http://www.mixmarkt.eu/de/germany/
Hej ludziska może jakaś impreza na wieczór? ostatki dzisiaj,trzeba błyszczeć,może trochę brokatu,jakiś strój wieczorowy i lecimy co?
Hej ludziska może jakaś impreza na wieczór? ostatki dzisiaj,trzeba błyszczeć,może trochę brokatu,jakiś strój wieczorowy i lecimy co?